Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?
Nagyon sokat bántottak eddigi életem során, ezért visszahúzódó vagyok, kissé tartok az emberektől. Jártam pszichológushoz, és valamennyire fel tudtam dolgozni a "traumákat", de az ilyen fiatalkori élmények maradandó torzulásokat okoznak az ember személyiségében.
Sajnos valóban nagyon előnytelenül nézek ki, de nem gondolom, hogy kiérdemeltem volna az említett bánásmódot. Szeretnék párkapcsolatot, végre egy olyan férfit, aki a "külsőm mögé" lát, de őszintén nem tudom, van-e erre esély. Nem szoktak udvarolni, szerintem még senkinek nem tetszettem, az utcán maximum furcsán néznek rám, ha egyáltalán rámnéznek. Igazából azt sem tudom, mennyire lennék alkalmas egy kapcsolatra, mert érthető módon elég gátlásos vagyok, de lehet, hogy éppen az dobna sokat az önbecsülésemen, ha valaki elfogadna és szeretne. Magamban egyébként elrendeztem a dolgokat és el tudom fogadni magam, inkább más emberekkel, emberi kapcsolatokkal vannak még problémim.
De miért titkolózol, miért tartod magad csúnyának? Van egy szőrös anyajegyed vagy égési sérülésed? Ferde az orrod? Bajuszod van? Foghíjas vagy? Elállóak a füleid? Kopaszodsz? Pattanásos vagy? Kancsal? Csapott állú? Vagy púpos?
A világ meg nem csak ismerkedésből áll és az emberek nem érnek ennyire rá... Nem tartom valószínűnek, hogy minden hímnemű folyton téged figyel, nehogy kiéhezetten ráugorj.
De itt a párkapcsolatok topikban :) szerintem biztos lesz, aki ír neked, mert már többször kerestek önbizalomhiányos csúnya nőt. Kérdés, kell-e neked olyan, akinél csak szamár vagy, mert nincs ló, vagy ennyi önbizalom azért szorult beléd.
Az optikai tuningot szerintem sem kell túlzásba vinni, inkább ami előnyös rajtad, azt kell hangsúlyozni. Pl. ha jó a cicid, de vastagabb a combod akkor fentre vegyél világosabb, mintásabb felsőt. Ha a lábad kecses, akkor meg fordítva. Sminkből semmiképp ne álarcot akarj csinálni. De lehetsz mindennap másmilyen is, ha ahhoz van kedved. Koncentrálj magadban azokra a részekre, amikkel elégedett vagy, sőt legyél rá büszke. És olyasmit válassz, amiben egész nap kényelmesen, önazonosnak érzed magad és nem érzed úgy, mintha fellépésen lennél, ahol biztos mindjárt elrontasz valamit.
Mennyi idióta, istenem. Az ilyenek azért nem hiszik el, hogy a kérdező tényleg csúnya, mert a csúnya nők annyira teljesen nem létezők a számukra, hogy egyáltalán észre sem veszik őket, soha rájuk sem néznek, egyetlen kis gondolattöredéket sem pazarolnak soha rájuk, és a végén, mint látjuk, egy az egyben meg is győzik magukat, hogy csúnya nők nem is léteznek. Óvodás gyerekek baszki.
Kérdező, egyrészt javíts a külsődön, amennyit lehet. Egy sportos, jó alak a legcsúnyább fej mellett is sokat dob az emberen. Járj rendsqzeresqen fodrászhoz. Másrészt hidd el, hogy az embereknek nagyon különböző ízlésük van. A legcsúnyább nő is tetszik pár férfinak (és nem is feltétlenül csak ork külsejűeknek), de hát nyilván sokkal, sokkal kevesebb lehetőséged van ilyen téren, mint egy csinos lánynak.
Gondolj arra, hogy te is ugyanolyan ember vagy, mint a többiek, ugyanúgy jogod van boldognak lenni, mint másoknak. És igyekezz nyitott lenni, ha nagy néha adódik számodra valamilyen esély.
Ja és kerüld a bulizós, üresfejű férfiakat és társaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!