Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiatal nő, akinek nincs önbizalma, hogy tudja magát ismerkedésre alkalmas állapotba hozni?
Nagyon sokat bántottak eddigi életem során, ezért visszahúzódó vagyok, kissé tartok az emberektől. Jártam pszichológushoz, és valamennyire fel tudtam dolgozni a "traumákat", de az ilyen fiatalkori élmények maradandó torzulásokat okoznak az ember személyiségében.
Sajnos valóban nagyon előnytelenül nézek ki, de nem gondolom, hogy kiérdemeltem volna az említett bánásmódot. Szeretnék párkapcsolatot, végre egy olyan férfit, aki a "külsőm mögé" lát, de őszintén nem tudom, van-e erre esély. Nem szoktak udvarolni, szerintem még senkinek nem tetszettem, az utcán maximum furcsán néznek rám, ha egyáltalán rámnéznek. Igazából azt sem tudom, mennyire lennék alkalmas egy kapcsolatra, mert érthető módon elég gátlásos vagyok, de lehet, hogy éppen az dobna sokat az önbecsülésemen, ha valaki elfogadna és szeretne. Magamban egyébként elrendeztem a dolgokat és el tudom fogadni magam, inkább más emberekkel, emberi kapcsolatokkal vannak még problémim.
Hát, azért szerintem létezik objektív csúnyaság. Az osztálytársaim, évfolyamtársaim évekig piszkáltak (sőt, felsőbbévesek is). Utcán is előfordult már, hogy beszóltak. Arra is volt példa, hogy beszélgettem valakivel Messengeren, aki nem tudta, hogy nézek ki, és szólt neki az ismerőse, hogy ronda vagyok és ne ismerkedjen velem inkább. Pedig teljesen barátilag, semleges témákról beszélgettünk, nem akartunk találkozni/randizni. Volt olyan is, írtam valamilyen (nem is személyes) ügyben egy srác munkatársamnak, és valószínűleg bepróbálkozásnak vette mert letiltott.
A pszichológus segített nagyjából elfogadni magam, de attól még ugyanúgy állnak hozzám az emberek (pasik). Kérdés, hogy találhatok-e olyat, aki nem ilyen, és a külsőm ellenére szeretni tudna.
Mondtak elegen véleményt, köszi.
és kit érdekel mit mond más? Rám nő mondta, hogy undorító troll g..ci vagyok, amikor nem is vagyok az.
Azért, mert kapsz ilyen megjegyzéseket, még ne írd le magad.
Full kamu kérdés. Rendszeresen újra és újra kiírásra kerül.
Hiszti megállás nélkül , nulla konkrétum nulla válasz nulla privát
Valóban írtam már ki hasonló kérdést és valóban nem válaszolok a "hogynézelki küggyéképet" privátokra. Viszont nem én vagyok az egyetlen csúnya nő itt, szóval nem én írom ki az összes ezzel kapcsolatos kérdést.
Ne trollkodjátok össze a kérdésemet légyszi, szerintem nem olyan vicces a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!