Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?
Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.
Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.
"Semmi, nem is mentem be senki hálószobájába."
Jó vicc, te is tudod, hogy akkor rendőrök vinnének el.
"Téged valaki csak egy lyuknak nézett, te ezt büszkén vállalod, mert te nem csak egy lyuk vagy. Hol van itt ellentmondás?"
Abba lehet hagyni a nők fikazasat.
Írd le úgy, hogy a pasik büszkén vállalják, hogy csak egy faroknak nézték őket, mert ők nem is csak azok.
Én mindegy minek nézem a férfiakat. Írd le te.
#86:
"Én mindegy minek nézem a férfiakat."
Mármint hogy KINEK mindegy?
Mert hogy általánosságban mi mindegy és mi nem, azt nem te egyszemélyben döntöd el.
85
Hát mivel a felső 10%-ba a nagyon gazdagok tartoznak a világon, akik 90 évesen is megtudják venni pár 20 éves csaj társaságát ilyen téren létezik a jelenség, de ne nevezzük őket chadek-nek simán gazdag üzletemberek vagy azok gyerekei... középkorban a királyok is számos szeretőt tartottak a feleségük mellett és egyik se volt egy adonisz..
"középkorban a királyok is számos szeretőt tartottak a feleségük mellett és egyik se volt egy adonisz"
Csakhogy nagyon sok esetben azt a hatalom és törvények révén, ERŐSZAKKAL szerezték meg. Nem pusztán a pénzükkel. Fegyveresekkel raboltattak, elhurcoltattak nőket és erőszakolgatták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!