Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tényleg tömeges kiégés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?

Figyelt kérdés

Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.

Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.

2021. máj. 18. 15:39
 21/96 anonim ***** válasza:
90%

"Ha egy nő szeretne családot, akkor nehéz dolga van."

Én nem ezt látom a környezetemben. Mindamellett erősen csökkenőben van a családot akaró nők száma (fiatalabb korosztályról beszélek).

2021. máj. 18. 16:06
 22/96 anonim ***** válasza:
8%

"Szabadon szexelni csak akkor lehet,ha van partner hozzá. Tehát olyan nincs, hogy csak a nőknek"

Csak az nem mindegy, hogy a férfiak 20%-a dugja-e a nők 80%-át, így 1-1 ilyen top férfira 8x annyi nő jut, mint arra, akinek még ha jut is, azon is lehet, hogy osztoznia kell egy top pasival.

2021. máj. 18. 16:06
 23/96 A kérdező kommentje:
Tehát te szexuálisan szabad vagy. Lefekszel egy olyan férfival, aki mondjuk már 50-60 nőt megdugott, mindegyiket, ahogy téged is, csak egy strigulának, kalandnak tart. Ezt te büszkén vállalod, mert szexuálisan szabad vagy és semmit nem von le az értékedből. Elvárod, hogy mindenki más is ezt gondolja. Téged valaki csak egy lyuknak nézett, te ezt büszkén vállalod, mert te nem csak egy lyuk vagy. Hol van itt ellentmondás?
2021. máj. 18. 16:11
 24/96 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, neked mi is a problémád?

A mai helyzetben az a 'szép', hogy már nincsenek keretek közé szorítva az emberek és értelmes körökben lehet beszélni a dologról. Az egész dolog felszabadultabb.

Nálam a szex mindig is a komoly párkapcsolat része volt (jelenleg is egyben vagyok), de vannak olyan női és férfi ismerőseim, akik nyitott kapcsolatban élnek, olyanok is, akik úgy gondolkoznak, mint én és az egyik haverom két nővel él egyszerre egy hármas kapcsolatban (a nők is szeretik egymást és köztük is van szexuális kapcsolat). Különböző emberek, különböző igények.

26/N

2021. máj. 18. 16:12
 25/96 A kérdező kommentje:
24-es, ez a szebbik része a dolognak, de nem mindenkinél válik be.
2021. máj. 18. 16:13
 26/96 anonim ***** válasza:
89%

Erre mit lehetne mondani? C'est la vie. Sose volt semmiben olyan, ami mindenkinek bevált volna.

26/N

2021. máj. 18. 16:14
 27/96 anonim ***** válasza:
87%
benned van leginkabb ellentmondas kerdezo.
2021. máj. 18. 16:16
 28/96 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát te szexuálisan szabad vagy. Lefekszel egy olyan férfival, aki mondjuk már 50-60 nőt megdugott, mindegyiket, ahogy téged is, csak egy strigulának, kalandnak tart. Ezt te büszkén vállalod, mert szexuálisan szabad vagy és semmit nem von le az értékedből. Elvárod, hogy mindenki más is ezt gondolja. Téged valaki csak egy lyuknak nézett, te ezt büszkén vállalod, mert te nem csak egy lyuk vagy. Hol van itt ellentmondás?"

Én nem várom el, hogy más is így gondolja. Mindenkinek meglehet a saját véleménye. Ha valakinek a szemében amiatt csökken az értékem, mert mikor nem éltem párkapcsolatba, elszórakoztam néha, akkor nem is vagyunk egymáshoz valóak. Nem ártottam senkinek azzal, hogy lefeküdtem olyan férfiakkal akiknek "csak lyuk" voltam, mert én is csak arra használtam őket, hogy kielégüljek. De gondolom a férfinak emiatt nem csökkent az értéke.....

2021. máj. 18. 16:17
 29/96 A kérdező kommentje:
#16 Az összes reményem azokban az emberekben van, akik ezt a szexuális szabadságot helyesen kezelik, mert tényleg sok kaput megnyit. És senki számára nem tesz semmit kötelezővé.
2021. máj. 18. 16:19
 30/96 A kérdező kommentje:
#26*
2021. máj. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!