Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?
Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.
Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.
Hogy néz ki számodra, aki helyesen kezeli? Ugye tisztában vagy vele, hogy mindenki a saját igényeit és vágyait teszi előtérbe, amik eltérőek a legtöbb esetben?
26/N
Ez tényleg érdekes kérdés, aminek sok következménye van.
Azért ne legyenek illuzióink afelől, hogy a szexuális piac mindig is egyenlőtlen volt. Régen is a királyoknak a feleségük mellett hány ágyas jutott vagy a nemesek sem voltak gátlásosak kihasználni a náluk szolgáló cselédlányokat. Az egyszerű ember meg örült, ha megtudott nősülni, mert bizonyos egzisztenciát ahhoz fel kellett mutatni.
Most is egyenlőtlen, mert a jó külsővel, anyagi háttérrel, humorral, vonzó személyiséggel rendelkező férfiak tudnak elsőként a nők közül választani, csak most nem kell házasságot kötni, ahhoz hogy testiségre sor kerüljön.
A szexuális forradalom leginkább szerintem abban hozott változást, hogy régen a szex-házasság-gyermekvállalás leginkább egy csomagban valósult meg, azóta meg ezek teljesen szétváltak és egymástól függetlenül is műkődnek.
Úgy, hogy nem a világ sodrása miatt éli a szexuálisan szabad életét és közben érzi, hogy sosem lesz igazán boldog, sőt a boldogság reményét is egyre inkább elveszti, aztán kiég. Ahogy lefestettem a kérdésben.
Miért ne tehetne úgy, ahogy ő jónak látja? Az ő magánügye, hogyan kezeli a szexuális életét.
26/N
Ha tudatos és tisztában van az összes lehetséges következménnyel és azt elfogadja, akkor nem baj, hogy úgy tesz, ahogy akar. Ellenkező esetben, nem feltétlenül tudja, hogy épp jónak látja-e azt, amit tesz.
Majd kitapasztalja, majd fejlődik. Továbbra sem értem, hogy neked miért nem mindegy, hogy más hogyan éli az életét.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!