Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?
Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.
Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.
#70 a legkorrektebb válaszok általában 40-60 tartományba esnek. Úgyhogy szerintem jó az a pontszám
#69 két (egyéb igény esetén akár több) ember, aki tényleg ismeri egymást
Nekem ismerni egy embert nem annyit jelent, hogy tudom a nevét, a nemét, meg esetleg a hobbijait vagy a kedvenc italát.
De neked jelentheti ezt is, feküdj le velük, nekem speciel nem ártasz ezzel.
Nem tudom amúgy ki beszélt neked szabályokról, te hoztad be a témát.
A 90es évek végére kiteljesedett szexuális forradalom szerintem önmagában még nem okozott akkora problémát. Elég megnézni egy felvételt mondjuk egy Berlini loveparade -ról vagy a 2000 -es évek club scénájáról. Gyakorlatilag ezeken a helyeken ha férfiként adsz a külsődre, nem jelentett volna gondot a csajozás. Aki meg nagyon bénán nézett ki, annak a 90es évek végén is ott volt az internetes társkeresés lehetősége, ahol mivel egy átlagember számára égő lett volna felmenni, nem kellett modell férfiakkal versenyezni. Persze ebben az időszakban is megvolt a kondizás lehetősége is. Lényeg, hogy a csajozással nem igazán volt gond.
A probléma a csajozással akkor kezdődött, amikor mobiltelefon, majd az internetes chatelés elterjedt az átlagemberek körében és mainstream -mé vált. A következő, egyben legfontosabb szög a csajozás koporsójában a facebook elterjedése volt, majd jött az instagram, végül a Tinder. Végül a Covid hatására azok a nők is megismerkedtek a korlátlan online lehetőségeikkel, akik korábban még valahogy kimaradtak ebből.
Az apokalipszist nem önmagában a szexuális forradalom okozza, hanem az internet forradalom. Nekem az a véleményem, hogy az internet világában a szexuális forradalom már nem működik és csak problémákat okoz, viszont a 90es évek végére szivesen visszamennék.
Szerintem társkeresőzni most is égő. Az ilyen felszínes dolgokat nagyon nem szeretem. :D De ez legyen az én bajom.
Egy szóval nem mondtam, hogy baj lenne a szexuális forradalommal, sőt a híve vagyok -> csak az árnyoldalát gondoltam fejtegetni a kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!