Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tényleg tömeges kiégés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?

Figyelt kérdés

Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.

Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.

2021. máj. 18. 15:39
 71/96 A kérdező kommentje:

#70 a legkorrektebb válaszok általában 40-60 tartományba esnek. Úgyhogy szerintem jó az a pontszám

#69 két (egyéb igény esetén akár több) ember, aki tényleg ismeri egymást

2021. máj. 18. 20:18
 72/96 anonim ***** válasza:
100%
mii van? Tehát ha tényleg ismerek 2 férfit akkor szexelhetek velük egyszerre anélkül hogy szabad szexualitású lennék, vagy most akkor hogy vannak a szabályok?
2021. máj. 18. 20:20
 73/96 A kérdező kommentje:

Nekem ismerni egy embert nem annyit jelent, hogy tudom a nevét, a nemét, meg esetleg a hobbijait vagy a kedvenc italát.

De neked jelentheti ezt is, feküdj le velük, nekem speciel nem ártasz ezzel.

Nem tudom amúgy ki beszélt neked szabályokról, te hoztad be a témát.

2021. máj. 18. 20:23
 74/96 A kérdező kommentje:
A szabad szexualitással akkor van gond, ha te szolgálod a vágyaidat és nem a vágyaid téged.
2021. máj. 18. 20:26
 75/96 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Tulajdonképpen neked mi közöd is van ahhoz, hogy mások hogyan élik meg az ő saját, különbejáratú szexualitásukat?
2021. máj. 18. 21:06
 76/96 A kérdező kommentje:
Semmi, nem is mentem be senki hálószobájába. Tendenciák vannak, sok-sok kivétellel.
2021. máj. 18. 21:19
 77/96 anonim ***** válasza:
70%

A 90es évek végére kiteljesedett szexuális forradalom szerintem önmagában még nem okozott akkora problémát. Elég megnézni egy felvételt mondjuk egy Berlini loveparade -ról vagy a 2000 -es évek club scénájáról. Gyakorlatilag ezeken a helyeken ha férfiként adsz a külsődre, nem jelentett volna gondot a csajozás. Aki meg nagyon bénán nézett ki, annak a 90es évek végén is ott volt az internetes társkeresés lehetősége, ahol mivel egy átlagember számára égő lett volna felmenni, nem kellett modell férfiakkal versenyezni. Persze ebben az időszakban is megvolt a kondizás lehetősége is. Lényeg, hogy a csajozással nem igazán volt gond.

A probléma a csajozással akkor kezdődött, amikor mobiltelefon, majd az internetes chatelés elterjedt az átlagemberek körében és mainstream -mé vált. A következő, egyben legfontosabb szög a csajozás koporsójában a facebook elterjedése volt, majd jött az instagram, végül a Tinder. Végül a Covid hatására azok a nők is megismerkedtek a korlátlan online lehetőségeikkel, akik korábban még valahogy kimaradtak ebből.

Az apokalipszist nem önmagában a szexuális forradalom okozza, hanem az internet forradalom. Nekem az a véleményem, hogy az internet világában a szexuális forradalom már nem működik és csak problémákat okoz, viszont a 90es évek végére szivesen visszamennék.

2021. máj. 18. 21:39
 78/96 A kérdező kommentje:

Szerintem társkeresőzni most is égő. Az ilyen felszínes dolgokat nagyon nem szeretem. :D De ez legyen az én bajom.

Egy szóval nem mondtam, hogy baj lenne a szexuális forradalommal, sőt a híve vagyok -> csak az árnyoldalát gondoltam fejtegetni a kérdésben

2021. máj. 18. 21:47
 79/96 A kérdező kommentje:
Lehet összefüggés az internet terjedésével. Minden egy karnyújtásnyira került hozzád, persze ez csak illúzió.
2021. máj. 18. 21:51
 80/96 anonim ***** válasza:
Még ha égő is, ma az a gond az internetes társkereséssel, hogy mindenki fennvan, még a csajozásban legsikeresebb modell kinézetű férfiak is. A 2000es években közölük csak pár nimfomániás ment fel.
2021. máj. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!