Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tényleg tömeges kiégés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?

Figyelt kérdés

Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.

Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.

2021. máj. 18. 15:39
 61/96 anonim ***** válasza:
96%
Nem mondom, hogy nem léteznek ezek, csak azt nem értem miért foglalkozik mindenki a másikkal, ahelyett, hogy saját magával foglalkozna. Nem voltál a másik cipőjében, nem tudod miért égett ki és ha ki is égett azzal neki kell megküzdenie, nem neked. Értem, hogy attól félsz, hogy nem találsz majd "normális lányt", de bele kell törődnöd, hogy a nőknek is van szabad akarata és ha úgy dönt, hogy egyik héten ezzel a másik héten meg azzal fekszik le, rohadtul nem a te dolgod. Nekem is volt ilyen korszakom, büszke nem vagyok rá de nem is szégyellem. Most 30 felett, párkapcsolatban, nem érzem magam kiégve csak mert szexuálisan szabad és igen aktív voltam a 20as éveimben, van 1-2 kellemes emlékem amire visszagondolok és ennyi. Nem mennék félre pl, mert már megtapasztaltam mindent amit megszerettem volna és megtanultam különbséget tenni a szex és szerelem között. Ha meg valamelyik pasit az érdekelte ismerkedésnél, hogy hány férfival voltam előtte akkor hagytam is a fenébe az egészet, na nem azért mert szégyellem, hanem mert ha ez alapján akar megítélni, akkor nem vagyunk egymáshoz valóak. Mert akkor ő még leragadt azona szinten, hogy egy nőnek ez határozza meg az értékét és én ebből a felfogásból nem kérek.
2021. máj. 18. 17:30
 62/96 anonim ***** válasza:
95%
A férfiaknak az a része, aki megveti emiatt a nőket, akkor is megvetette a nőket, amikor még nem volt szexuális forradalom, csak most jól meg is tudja töcskölni a többségét, és arra meg akarja őket azért.
2021. máj. 18. 17:31
 63/96 anonim ***** válasza:
87%
Kit akarsz meggyozni kerdezo? Nem hiszem, hogy barki azert jott ide, hogy eloadhasd neki a velemenyedet a sajat kerdesedben. Miert gondolod, hogy valakit is erdekel, hogy 21 evesen mit gondolsz a szexualis forradalomrol, amirol lathatoan fogalmad sincs? Ez egy fals kerdes, tudatlansagon alapszik.
2021. máj. 18. 17:32
 64/96 A kérdező kommentje:

#63. Saját magam, és sikerült is abban az értelemben, hogy ezzel a témával, egyelőre legalábbis, nem kell foglalkoznom, mert túl sok ellentmondás van a fejemben.

#62. Én a nőket és a férfiakat is megvetem ugyanúgy. Bár tényleg nem helyes.

2021. máj. 18. 17:36
 65/96 A kérdező kommentje:
Tanulmányozni viszont csak úgy tudom a helyzetet, ha most nyáron tömeges ismerkedésbe kezdek. :D
2021. máj. 18. 17:40
 66/96 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem továbbra is maximum a saját téveszméiden alapuló fals előfeltételezéseidet, és az arra adott reakciókat fogod te tanulmányozni.
2021. máj. 18. 18:15
 67/96 anonim ***** válasza:
7%

A társkeresés, szex fokozatosan piacalapú lett.

A "húspiac" kezd egyre inkább vadkapitalizmusra hasonlítani.

Úgy gondolom, hogy sok ezer, sok száz éve részben pont ezért alakultak vallások, kultuszok. Ezeknek nem az volt az elsődleges célja, hogy mindenki egy mesekönyv figurához imádkozzon, hanem egyfajta bevezetést, morális leckéket, felvilágosítást adjon a világ -vélt- helyes működéséről.

Az alapvető probléma viszont, hogy az ember alapvetően nem monogám lény, a poligámia meg a legtöbb helyen kulturálisan nem elfogadott, ahol elfogadott volt, ott is mély frusztrációt okozott a köznépi fiatal férfiak társadalmi rétegében.

Én 21 éves vagyok, szűz.

Évek óta járok pszichológushoz, igyekszem fejleszteni magam (tökmindegy mit írok, mert v.szeg le leszek pontozva), és a társkeresési problémáimat sokszor szemléltem már társadalomtudományi szempontból is.

Azt nem tudom, hogy okoz-e kiégést, ha az ember kiéli magát, azt viszont igen, hogy sok ismerősöm (most elsősorban a harmincas, negyvenes korosztály) sokszor az előzőhöz képest egyre inkább "rosszabb", nem hozzáillő társ mellett köt ki.

2021. máj. 18. 18:28
 68/96 anonim ***** válasza:
100%
#67: szociális készségek terén is fejleszted magad?
2021. máj. 18. 19:04
 69/96 anonim ***** válasza:
91%
Jó, k3rdező, és szerinted milyen szexuális felállás lenne a megfelelő?
2021. máj. 18. 19:19
 70/96 anonim ***** válasza:
34%

Én egyetértek #48-al. Kár, hogy lepontozták.

A kisgyerekek korát éljük, és senkit ne tévesszen meg a felnőtt külső!

2021. máj. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!