Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?
Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.
Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.
#63. Saját magam, és sikerült is abban az értelemben, hogy ezzel a témával, egyelőre legalábbis, nem kell foglalkoznom, mert túl sok ellentmondás van a fejemben.
#62. Én a nőket és a férfiakat is megvetem ugyanúgy. Bár tényleg nem helyes.
A társkeresés, szex fokozatosan piacalapú lett.
A "húspiac" kezd egyre inkább vadkapitalizmusra hasonlítani.
Úgy gondolom, hogy sok ezer, sok száz éve részben pont ezért alakultak vallások, kultuszok. Ezeknek nem az volt az elsődleges célja, hogy mindenki egy mesekönyv figurához imádkozzon, hanem egyfajta bevezetést, morális leckéket, felvilágosítást adjon a világ -vélt- helyes működéséről.
Az alapvető probléma viszont, hogy az ember alapvetően nem monogám lény, a poligámia meg a legtöbb helyen kulturálisan nem elfogadott, ahol elfogadott volt, ott is mély frusztrációt okozott a köznépi fiatal férfiak társadalmi rétegében.
Én 21 éves vagyok, szűz.
Évek óta járok pszichológushoz, igyekszem fejleszteni magam (tökmindegy mit írok, mert v.szeg le leszek pontozva), és a társkeresési problémáimat sokszor szemléltem már társadalomtudományi szempontból is.
Azt nem tudom, hogy okoz-e kiégést, ha az ember kiéli magát, azt viszont igen, hogy sok ismerősöm (most elsősorban a harmincas, negyvenes korosztály) sokszor az előzőhöz képest egyre inkább "rosszabb", nem hozzáillő társ mellett köt ki.
Én egyetértek #48-al. Kár, hogy lepontozták.
A kisgyerekek korát éljük, és senkit ne tévesszen meg a felnőtt külső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!