Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg tömeges kiégés lesz a következménye a női szexuális "forradalom"-nak?
Szabad szexualitás, ennek hála a férfiak nem veszik komolyan a nőket, majd sokan egyedül maradnak az életük csaknem felére.
Azt akarom hinni, hogy ez csak szélsőség.
Ti férfiak folyton találtok valami olyan fantáziát, ahol a férfiak tömegesen elfordulnak a nőktől, akik a "bűneik" miatt egyedül maradnak, szégyenben. Ugye ha sokat szexelsz, egyedül maradsz. Ha nem vagy házias, egyedül maradsz. Ha nem vagy mindig kedves és udvarias, egyedül maradsz.
A valóságban ez sosem fog megtörténni. A férfiakban sosem lesz annyi tartás, hogy ténylegesen be is tartsák a fenyegetéseiket, hiszen ők inkább választanak egy olyan társat akit nem tartanak sokra, vagy akihez nem vonzódnak annyira, mint hogy egyedül maradjanak.
Nem tudom, hogy mi a jó ezekben a fantáziákban. Csak arra tudok gondolni hogy görcsösen akarjátok hogy a nők is megtudják, hogy milyen az, amikor nem kellenek senkinek, mert jelenleg a férfiak azok, akiket kiselejteznek.
Ezt arra vezetem vissza, hogy az ilyen embereknek pocsék életük van, ezért másokéval törődnek, addig sem a saját nyomorukkal kell foglalkozni, plusz akár a másikat is lehet hibáztatni.
26/N
Mi a kérdés? Mert én csak már megint egy harmincas szűz prédikálását látom, abbéli frusztráltságában hogy ő sose szexelt és nem is fog, és bölcs prédikátorként másokat is meg akar óvni a testiség okozta rettenetes következményektől, úgy mint kiégés pl.😂
Hogy nem lehet ezt évek óta megunni?! 😂😂 Komolyan azt hiszed bárki életére hatással lesznek ezek a téveszméid? Majd valaki megvilágosodik ettől a sok bugyutaságtól és holnaptól ő se szexel 😂😂
#44-45.
21 éves vagyok. Volt már dolgom sok lánnyal és nagyjából küzdenem sem kell érte, hogy ezentúl is legyen. A kérdést magamnak is feltettem és én szeretnék megvilágosodni.
#48. Azta. Egy válasz, ami nem ítélkezik rögtön.
Elgondolkodtató, amit írsz és a sorskovácsolással én is egyetértek. Erre maximum azok jöhetnek, akik a régen minden jobb volt frázist fogják rávágni, mert nem értik meg, hogy minden kornak megvoltak, vannak a maga problémái és ezekkel foglalkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!