Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?
Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.
Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.
"Azért nem kelletek a nőknek, mert értéktelenek és szánalmasak vagytok és csak hisztiztek, mint egy ovis, aki nem kapta meg a kinézett cukorkát."
Az egyetlen aki hisztizik az te vagy, mert képtelen vagy elfogadni hogy az ilyen roszindulatú alakok nem kellenek még az inceleknek sem
Akinek meg kellenél az meg is érdemli a nyomorát
"Amúgy szerinted az hol fair, hogy bejöjjenek csak a nők, elszakadva a családjuktól?"
Önkéntes migrációról beszéltem, nem családos nőkről. Az jön aki jönni akar. Te mit nem értesz ezen?!?
Hogy mit oldana meg?
Az én problémámat már nem, de a társadalom problémáját legalább enyhítené. Nem az én pinahiányomat kéne megoldanom, mert én kezelem azt magam ha úgy gondolom (akkor prostizok amikor akarok), hanem ennek a beteg társadalomnak a nyomorát és szennyét, aminek csak egy része ez a párkapcsolati piaci válság
Igen, de csomóan inkább családdal jönnének, azt meg nem támogatod, tehát elszakad tőlük, mit nem értesz? És ha tegyük fel fiatal, van gyereke már nem engednéd be, mintha ettől kevesebbet érne? Na, ez a nettó hülyeség.
Dehogy enyhítené, hát aki normális, annak most is van párja. Ti ebben a kérdésben nem számítotok, hiszen full szektások vagytok.
Hajrá, akkor prostizz, de ne itt magyarázd a baromságokat! A társadalom meg köszöni szépen, jól van. Régen sem volt ám jobb, csak akkor más volt a probléma, zsenikém. Mindig lesz valami gond, mivel az idilli állapot hosszú ideig nem létezhet, meg úgy ámblokk sem.
143#
Te most komolyan játszod a hülyét vagy csak már képtelen vagy ép érvet felhozni másként?
Ha be akar jönni bejön, egyedül, ha meg nem akar ott marad, és kész. Ezen mit nem lehet felfogni?
Ha bejön, magától szakad el, ő maga vállalja, senki nem kényszerítheti, vissza is mehet.
Ezt olyan nehéz megérteni?
De hogy egyetértsek: aki normális annak most is van párja, ergo az itthoni egyedülálló nőknek is világos miért nincs párja, mind selejtek ők is ugye?
Vagy ők nem mi?
A társadalom meg köszöni szépen, döglődik mint itthon mint ez szokott lenni, mindenki szenved mintha ezt élvezné, mazoista állatok országa vagyunk. A problémák megoldása helyett gyűlölködjünk, dobáljuk sárral azt aki leginkább támadható, a sok seggarc meg mindig tapsol rá, nagyjából le is festettelek titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!