Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?
Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.
Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.
ha már meg láttam össze jönnék túlsúlyossal jó mondjuk alapból ez tetszik
szóval a robotot is ilyen formában ide nekem
#11: "De rengeteg nagyon sérült lányka van, akik nagyon akarnak pasit, aki elfogadja őket. Találd meg őket szépen. Vagy azok nem tetszenek? Talán felszínes vagy, mint a nők, akikről írtál?"
Ha egynek is bemutatsz, fizetek érte. Akiket én ismerek, azok már szerelmesek lettek valami bántalmazó féregbe vagy olyanba, aki nem törődik velük, csalja őket.
#14: "Egyrészt pont a felszínes nőket lehet hamarabb levadászni szexre, és nem a mély érzelműeket"
Igen, ha a top 10%-ban vagy külsőre.
#42: "Nem, mert ez nem létszükséglet / alanyi jog. Illetve azért na, a beteg ember megfelelő gyógyszer, diagnózis nélkül nem lesz egészséges, míg a p...ihiányos férfiak többsége, ha akarna, össze tudni annyit kaparni, hogy néhanapján elmenjen egy prostihoz."
A hozzád hasonló embereket kőbölcsőben ringatták és vasvillával etették? A SZERETETHIÁNY nem pinahiány vagy orgazmushiány. És nem, ettől függetlenül nem fogod tudni megkapni sem anyádtól, sem a barátaidtól, mert az másmilyen szeretet.
#49: "És miért csak a sracokon?"
Mert egy nő nem marad önhibáján kívül magányos, mert a fiatalkori férfitöbblet miatt ez matematikailag sem lehetséges.
#51: "Osszejonnél tulsulyos csajjal? Ja! Nem! Ugxanolyan felszines vagy"
Azzal nem, mert ő tehet róla. De mozgássérülttel, vakkal, siketnémával igen. De gondolom erre is van már valami oltás a tarsolyodban, például így látatlanban az, hogy biztos olyan csúnya vagyok, hogy még a vak is visszautasít vagy annyira kiéhezett.
Pedig csak elfogadó vagyok és nem az alapján ítélem meg az embereket, amiről nem tehetnek.
Egyébként meg honnan veszik itt páran, hogy a kérdezőnek ne lenne pénze? Itt elvi kérdésről van szó.
- Az önhibájából hajléktalan, alkoholista, dohányos, drogos embernek jár a közgyógy.
- A tékozló embernek jár a szociális segély, önkormányzati lakás, ingyen ételosztás, prioritást élvez sok mindenben.
- A CSOK-os házasnak jár a CSOK, babaváró, GYED, GYES, stb.
- A diáknak is jár a diákkedvezmény akkor is, ha a budai villából való és azért utazik vonattal, mert apuci nem adta kölcsön a BMW-t.
- A nyugdíjasnak szintén jár minden nyugdíjaskedvezmény akkor is, ha félmilliós nyugdíja van.
- Még a heroinistáknak is jár a tűcsere.
De ezek után még rúgnunk bele az önhibájukon kívül magányos férfiakba...
Inkább ti szégyelljétek magatokat!
Csúnyán el vannak tévedve az incel pasik.
A szex vagy a szeretet nem jár alanyi jogon.
Az utódlás/szaporodás/élet az VERSENY és nem pedig alapjog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!