Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalomnak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?

Figyelt kérdés

Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.

Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.

2021. máj. 14. 13:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 anonim ***** válasza:
97%
Felszines Nők? Osszejonnél tulsulyos csajjal? Ja! Nem! Ugxanolyan felszines vagy
2021. máj. 14. 16:58
 52/148 anonim ***** válasza:
97%
ingyen kurvát és sexrobotot a népnek ja meg egy kis kenyeret hozzá cirkuszt is
2021. máj. 14. 18:01
 53/148 anonim ***** válasza:
23%

ha már meg láttam össze jönnék túlsúlyossal jó mondjuk alapból ez tetszik

szóval a robotot is ilyen formában ide nekem

2021. máj. 14. 18:01
 54/148 anonim ***** válasza:
87%
Szóval nem elég, hogy akkora lúzer vagy, hogy nőt se tudsz összeszedni, ráadásul még annyi pénzt se tudsz gyűjteni, hogy szexrobotot vegyél? Duplán szégyelld madag!
2021. máj. 14. 18:07
 55/148 anonim ***** válasza:
97%
nem
2021. máj. 14. 19:27
 56/148 anonim ***** válasza:
24%

#11: "De rengeteg nagyon sérült lányka van, akik nagyon akarnak pasit, aki elfogadja őket. Találd meg őket szépen. Vagy azok nem tetszenek? Talán felszínes vagy, mint a nők, akikről írtál?"

Ha egynek is bemutatsz, fizetek érte. Akiket én ismerek, azok már szerelmesek lettek valami bántalmazó féregbe vagy olyanba, aki nem törődik velük, csalja őket.

#14: "Egyrészt pont a felszínes nőket lehet hamarabb levadászni szexre, és nem a mély érzelműeket"

Igen, ha a top 10%-ban vagy külsőre.

#42: "Nem, mert ez nem létszükséglet / alanyi jog. Illetve azért na, a beteg ember megfelelő gyógyszer, diagnózis nélkül nem lesz egészséges, míg a p...ihiányos férfiak többsége, ha akarna, össze tudni annyit kaparni, hogy néhanapján elmenjen egy prostihoz."

A hozzád hasonló embereket kőbölcsőben ringatták és vasvillával etették? A SZERETETHIÁNY nem pinahiány vagy orgazmushiány. És nem, ettől függetlenül nem fogod tudni megkapni sem anyádtól, sem a barátaidtól, mert az másmilyen szeretet.

#49: "És miért csak a sracokon?"

Mert egy nő nem marad önhibáján kívül magányos, mert a fiatalkori férfitöbblet miatt ez matematikailag sem lehetséges.

#51: "Osszejonnél tulsulyos csajjal? Ja! Nem! Ugxanolyan felszines vagy"

Azzal nem, mert ő tehet róla. De mozgássérülttel, vakkal, siketnémával igen. De gondolom erre is van már valami oltás a tarsolyodban, például így látatlanban az, hogy biztos olyan csúnya vagyok, hogy még a vak is visszautasít vagy annyira kiéhezett.

Pedig csak elfogadó vagyok és nem az alapján ítélem meg az embereket, amiről nem tehetnek.

Egyébként meg honnan veszik itt páran, hogy a kérdezőnek ne lenne pénze? Itt elvi kérdésről van szó.

- Az önhibájából hajléktalan, alkoholista, dohányos, drogos embernek jár a közgyógy.

- A tékozló embernek jár a szociális segély, önkormányzati lakás, ingyen ételosztás, prioritást élvez sok mindenben.

- A CSOK-os házasnak jár a CSOK, babaváró, GYED, GYES, stb.

- A diáknak is jár a diákkedvezmény akkor is, ha a budai villából való és azért utazik vonattal, mert apuci nem adta kölcsön a BMW-t.

- A nyugdíjasnak szintén jár minden nyugdíjaskedvezmény akkor is, ha félmilliós nyugdíja van.

- Még a heroinistáknak is jár a tűcsere.

De ezek után még rúgnunk bele az önhibájukon kívül magányos férfiakba...

Inkább ti szégyelljétek magatokat!

2021. máj. 14. 20:12
 57/148 anonim ***** válasza:
86%
56-os hogy te mekkora emberi SELEJT vagy 😂😂😂
2021. máj. 14. 20:56
 58/148 anonim ***** válasza:
96%

Csúnyán el vannak tévedve az incel pasik.

A szex vagy a szeretet nem jár alanyi jogon.

Az utódlás/szaporodás/élet az VERSENY és nem pedig alapjog.

2021. máj. 14. 21:10
 59/148 anonim ***** válasza:
96%
56-os: nyilván szeretethiányos az a kérdező, aki társadalmi segítség helyett a szexrobot-vásárlásra való kedvezményeket várna el... én erre a felvetésre reagáltam.
2021. máj. 14. 21:32
 60/148 anonim ***** válasza:
97%
De hát egy szexrobot mióta ad szeretetet? 🤨
2021. máj. 14. 21:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!