Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?
Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.
Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.
91
És azért mert valaki képes leadni a szintjét CSÓRÓKRA, nehogy már bárkinek elvárt legyen ugyanezt tennie! Inkább örökre egyedül mint valami CSÓRÓ LÚZERRE kösz!
Remelem erzed a kettosmercet
91#
Pont ugyanazért amiért a bálnának is baj hogy mi inkább egyedül maradunk.
Azt meg hogy MINDEN nő talál palit csak mi nem nőt légyszi ne próbáld meg bebeszélni, felesleges, kösz!
92#
Szíved joga, nincs ezzel gond
Amúgy sem kellene jóérzésű férfiaknak egy ilyen anyagias emberke, akinek meg ez kell az meg is érdemli
Szíved joga, nincs ezzel gond
Amúgy sem kellene jóérzésű NŐNEK egy ilyen külsősegre menő emberke, akinek meg ez kell az meg is érdemli.
Megint a kettős mérce. Ha nem adsz le a kulsovel tamasztott elvarasaidból, akkor nem onhibadon kivul vagy incel. Tul magasra teszed a lécet. Ennyi.
96#
Senki nem beszélt felszínességről, mert tulajdonképpen mind azok vagyunk, leginkább felszínesek
97#
Egyetértek, az én hibám, én nem is kenem másra, nem is akarom
És a kövér nőknél akkor ki is a hibás?
Én aki nem akarom őket vagy ő aki nem fogy le? Ti használhatjátok a kettős mércét azért?
Emellett sosem értettem hogy a külsőségre menni miért gáz, és anyagiakra menni miért nem az?
Engem (is mint mindenki mást) a külsőség vonzza először a másikhoz. Elfogadom ha emiatt én nem kellek valakinek, nekem sem kell akárki akármilyen külsővel.
De valakit az alapján elítélni mert úgymond csóró - azaz nem egy csöves, hanem átlag vagy az alatti fizuból élő ember - hát az szerintem egy szánalmas dolog, mert a vonzalomhoz nem sok köze van, beteges anyagiasság ehhez kötni bármit.
De megsértődni nem tudok ezen, mert annyira nem tud meghatni ez a szitok mint ha azt mondanák rám szitokként hogy mocskos férfi vagyok. Na és?
Már miért kellene segíteni?
Az állatvilágban is van szelektáció.
Ha életképtelen vagy, az egyedül a te hibád és a megoldás is csak a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!