Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalomnak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?

Figyelt kérdés

Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.

Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.

2021. máj. 14. 13:58
 91/148 anonim ***** válasza:
90%
De akkor miért baj, ha a nő is inkább marad egyedül vagy mást választ helyettetek?
2021. máj. 16. 09:42
 92/148 anonim ***** válasza:
78%

91

És azért mert valaki képes leadni a szintjét CSÓRÓKRA, nehogy már bárkinek elvárt legyen ugyanezt tennie! Inkább örökre egyedül mint valami CSÓRÓ LÚZERRE kösz!

Remelem erzed a kettosmercet

2021. máj. 16. 09:46
 93/148 anonim ***** válasza:
14%

91#

Pont ugyanazért amiért a bálnának is baj hogy mi inkább egyedül maradunk.

Azt meg hogy MINDEN nő talál palit csak mi nem nőt légyszi ne próbáld meg bebeszélni, felesleges, kösz!

2021. máj. 16. 09:48
 94/148 anonim ***** válasza:
16%

92#

Szíved joga, nincs ezzel gond

Amúgy sem kellene jóérzésű férfiaknak egy ilyen anyagias emberke, akinek meg ez kell az meg is érdemli

2021. máj. 16. 09:51
 95/148 anonim ***** válasza:
93%
De akkor mindenki marad egyedül, és pont. Nem értem akkor minek kell ennyit rinyálni meg vergődni a semmin.
2021. máj. 16. 10:06
 96/148 anonim ***** válasza:
94%
Jaaaaa....penzre hajtani felszines dolog, de ha nem allsz le tulsulyos Nővel, az már nem az? 🤔AHHA. Vilagos
2021. máj. 16. 10:32
 97/148 anonim ***** válasza:
85%

Szíved joga, nincs ezzel gond

Amúgy sem kellene jóérzésű NŐNEK egy ilyen külsősegre menő emberke, akinek meg ez kell az meg is érdemli.

Megint a kettős mérce. Ha nem adsz le a kulsovel tamasztott elvarasaidból, akkor nem onhibadon kivul vagy incel. Tul magasra teszed a lécet. Ennyi.

2021. máj. 16. 10:37
 98/148 anonim ***** válasza:
28%

96#

Senki nem beszélt felszínességről, mert tulajdonképpen mind azok vagyunk, leginkább felszínesek

97#

Egyetértek, az én hibám, én nem is kenem másra, nem is akarom

És a kövér nőknél akkor ki is a hibás?

Én aki nem akarom őket vagy ő aki nem fogy le? Ti használhatjátok a kettős mércét azért?

Emellett sosem értettem hogy a külsőségre menni miért gáz, és anyagiakra menni miért nem az?

Engem (is mint mindenki mást) a külsőség vonzza először a másikhoz. Elfogadom ha emiatt én nem kellek valakinek, nekem sem kell akárki akármilyen külsővel.

De valakit az alapján elítélni mert úgymond csóró - azaz nem egy csöves, hanem átlag vagy az alatti fizuból élő ember - hát az szerintem egy szánalmas dolog, mert a vonzalomhoz nem sok köze van, beteges anyagiasság ehhez kötni bármit.

De megsértődni nem tudok ezen, mert annyira nem tud meghatni ez a szitok mint ha azt mondanák rám szitokként hogy mocskos férfi vagyok. Na és?

2021. máj. 16. 17:45
 99/148 anonim ***** válasza:
92%

Már miért kellene segíteni?

Az állatvilágban is van szelektáció.

Ha életképtelen vagy, az egyedül a te hibád és a megoldás is csak a te kezedben van.

2021. máj. 16. 17:50
 100/148 anonim ***** válasza:
92%
Öh, az ugye világos, hogy attól még, hogy f@szunk nincs, agyunk meg ehhez tartozónak gondolataink, véleményünk, érzelmeimk igen? És ebből nem nehéz oda jutni, hogy önálló élőlények vagyunk, nem valami közösségi tulajdon? A szex nem jog, a szeretet nem jog. Viszont ha eléd az életed, igyekszel kihozni mindenből a maximumot, és nyitott szemmel jársz, akkor jó eséllyel részed lesz benne. És nem, nem az adófizetők pénzéből. Az inkább menjen az oktatásba, mondjuk, lehetne a szexuális edukációra fordítani...
2021. máj. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!