Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalomnak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?

Figyelt kérdés

Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.

Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.

2021. máj. 14. 13:58
 111/148 anonim ***** válasza:
95%
a 107-es és a 110-es az én kommentem csak. Szóval nem tudom milyen cinikus hozzászólásra gondolsz.
2021. máj. 18. 14:40
 112/148 anonim ***** válasza:
27%

110#

"ahelyett, hogy itt sírtok, keressétek meg mi az amit szívesn csináltok és legyen az az életetek értelme, ahelyett, hogy keseregtek."

Szerinted mit csinál egy magányos ember?

Nyilván megkeresi azt amit szívesen csinál egyedül és azt űzi amikor csak teheti. Mindegyik ezt csinálja, de nyilván nem véletlenül szenvednek mégis.

Rohadt könnyű a magas lóról magyarázni hogy milyen jó is egyedül, egy olyantól aki akkor van egyedül amikor ő akar, és nincs arra ítélve, hogy egyedül dögöljön meg.

Lehet mi vagyunk a szerencsétlenek, de az igazi hülyék a másik oldalon vannak

2021. máj. 18. 14:47
 113/148 anonim ***** válasza:
83%
Azt hiszed rajtatok kívül senki nem élt még át magányt? Azt hiszed másnak az ölébe hullik egy kapcsolat? Évekig voltam magányos, öngyilkosság napi szinten a fejemben volt. De aztán megtanultam, hogyan legyek boldog egyedül és megtaláltam a párom. Senki sincs arra ítélve, hogy egyedül dögöljön meg, csak tenni kéne az ellenkezőjéért.
2021. máj. 18. 14:50
 114/148 anonim ***** válasza:
25%

112#

A cinikus válasz a 100#

A legutóbbi kis vita alapja is az, a szexuális edukáció fontossága az inceleknél, ez a cinikus

2021. máj. 18. 14:51
 115/148 anonim ***** válasza:
23%

"De talán ha rájönnétek, hogy nem a másik ember adja a boldogságot"

Az ember társas lény, alapvető igénye van az intimitásra. Ezt csak az érti, akinek nem, vagy csak alig volt benne része.

"néha annyira egymás agyára mentek, hogy el is gondolkozol, kellett e ez neked."

Egymás agyára menős kapcsolatba nem mennék bele. De egy párkapcsolat nem csak ilyen feltételekkel létezhet. Két emberen múlik, hogy mit hoz ki belőle. És a végtelenségig rugalmas, alkalmazkodó és toleráns vagyok, csak nem szeretem, ha ez zöld lámpát jelent a másik félnél a visszaélésre.

"Nem azért létezünk, hogy párt találjunk"

Akkor miért? Mert ezt senki nem tudja, mindenki csak találgatja. Mit tanácsolsz egy olyan embernek, aki már majdnem mindent elért az életben, amire vágyott, volt amit túl is teljesített, pénze is van, akár élete végéig elélhetne egy olcsóbb országban, viszonylag jó a kapcsolata néhány normálisabb rokonával, vannak fiúbarátai és egyre inkább úgy érzi, hogy amit eddig élvezett, azt már nem élvezi?

- Már nem néz filmeket, sorozatokat, mert csak fájdalmat okoznak számára a szerelmes jelenetek.

- Már nem jár ki futni a Margitszigetre, mert csak zavarja a szerelmespárok látványa.

- Sétálni is csak késő éjszaka járt mellékutcákon, hogy a legkevésbé fusson bele szerelmespárokba, de a kijárási tilalommal ezt is elvették tőle.

- Tinderen se jött össze neki semmi.

Mit tanácsolsz egy ilyen embernek?

Annyi mindent csinálnék szívesen, mindent bepótolnék, ami kimaradt fiatalon, de egyedül nincs kedvem semmihez sem, sugar babyt meg nem fogok fizetni, mert annyi önbecsülésem még azért van.

2021. máj. 18. 14:55
 116/148 anonim ***** válasza:
95%
Én azt tanácsolom, hogy olvasd el a Semmi című könyvet. Az élet értelméről szól, és elég elgondolkodtató
2021. máj. 18. 14:57
 117/148 anonim ***** válasza:
94%

Nincs olyan kapcsolat, ahol nem mennek egymás agyára néha az emberek. Nyilván amíg tart a rózsaszín köd, ez nem jön elő, de miután leszáll, előfog jönni. Úgyhogy naiv vagy ha azt hiszed, egy kapcsolat csak öröm és boldogság.

Tudom, hogy társas lény az ember, de amíg saját magunkat nem szeretjük, ne várjuk mástól se. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy szeresd meg önmagad. Nehéz, mindenkinek, nem csak nektek, az "átlag" embereknek is. Mindenki teli van sebekkel, mindenkinek vannak traumái, mindenki próbál valahogy túlélni itt. De megéri dolgozni magunkon. Ezért vagyunk itt az én értelmezésem szerint, de nem kell velem egyetérteni.

2021. máj. 18. 15:01
 118/148 anonim ***** válasza:
4%

Akkor mondom másképp: Ami kimaradt eddig az életemből az vagy csak olyasmi, amit egy barátnővel tapasztalhatnék meg, egyedül vagy lehetetlen vagy nincs hozzá kedvem, mert nem hozna boldogságot. Tudom, mert kipróbáltam, felesleges úgy utazni vagy bármit, hogy egyedül, magányomban csak szomorkodom és maximum személyesen mondanak el hasonló bölcsességeket, mint a 117-es válaszoló is.

A második dolog a halál, vagyis, hogy mi van a halál után.

Ezek a dolgok maradtak ki az életemből, amikre kíváncsi vagyok. Ennyi. Egy barátnő tudna új célokat kijelölni, addig a halál felé hajlok.

2021. máj. 18. 15:08
 119/148 anonim ***** válasza:
92%
Én nőként 4 évig voltam kb. egyedül, de ez nem tartott vissza sem utazástól, sem semmitől. Lehet élvezni az életet egyedül is, meg lehet sírdogálni a padon ülve másokat irigyelve, hogy BEZZEG ők...
2021. máj. 18. 15:10
 120/148 anonim ***** válasza:
93%
Hát azért mondják a hasonló bölcsességeket, mert ezek segítenek. De úgy érzem jobban esik panaszkodni, mint megfogadni a tanácskat, úgyhogy én kiszálltam. De őszintén remélem, egyszer mindenki rájön, hogy soha nem a másik lesz felelős a boldogságunkért. Minden jót.
2021. máj. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!