Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalomnak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?

Figyelt kérdés

Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.

Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.

2021. máj. 14. 13:58
 121/148 anonim ***** válasza:
3%
#119: Csak az a különbség, hogy te önszántadból voltál egyedül, nem akartál akkor senkit. Tizenévesen én is jól elvoltam, mert nem tartottam fontosnak azt, hogy kapcsolatban legyek. Még a húszas éveim elejét is viszonylag jól viseltem, 24 fölött kezdtem egyre rosszabbul lenni.
2021. máj. 18. 15:26
 122/148 anonim ***** válasza:
93%

És erről vajon ki tehet, ha nem te magad? Aki sétált már végig egy utcán láthatta, hogy nem csak a szépek és gazdagok élnek párkapcsolatban. Nyilván kéne egy kis önkritika, önvizsgálat, esetleg szakember és lehet minden más megvilágításba kerülne. Amiért egy incelnek nincs értelme segíteni, az az, hogy NEM akar dolgozni magán. És ezt nem úgy értem, hogy járj el heti 5 x kondizni, btw, egy kis mozgás még senkinek sem ártott meg. Sírni meg irigykedni meg nem kéne, mert magadat mérgezed vele. Inkább arra kell gondolni mennyi mindened van így is. Ha nekem csak fele ennyi bajom lett volna, mint nektek többnyire...

Azt hiszed aki kapcsolatban van az nem szenvedett?

2021. máj. 18. 15:35
 123/148 anonim ***** válasza:
2%

#122: Először írod, hogy "néha annyira egymás agyára mentek, hogy el is gondolkozol, kellett e ez neked."

Aztán írod, hogy "Aki sétált már végig egy utcán láthatta, hogy nem csak a szépek és gazdagok élnek párkapcsolatban."

Nem érzed itt az ellentmondást?

"Amiért egy incelnek nincs értelme segíteni, az az, hogy NEM akar dolgozni magán."

De akarna, csak folyamatosan olyasmiket soroltok, amiken már többségünk rég túl van és nem adott hozzá a sikerhez semmit.

2021. máj. 18. 15:46
 124/148 anonim ***** válasza:
89%

Nem én írtam mindkét kommentet, úgyhogy nem ,nem érzem az ellentmondást. De még így sem :D Azért mert néha egymás agyára megyünk a párommal,attól még szeretem. Csak emberek vagyunk.

"De akarna, csak folyamatosan olyasmiket soroltok, amiken már többségünk rég túl van és nem adott hozzá a sikerhez semmit."

Belsőleg kell változni.

2021. máj. 18. 15:55
 125/148 anonim ***** válasza:
93%

A Bensőt kell fejleszteni, és az is csak hosszútávon hoz eredményt. Nem azonnal.

Nem úgy van, hogy egyszer nem vagy önző, egoista és akkor hirtelen rád ugranak a lányok. A kedvesség és lovagiasság nem azért kell, hogy jöjjön, hogy cserébe dughass. Annak kellene az alapnak lennie, és akkor egyszer jön egy csajszi, aki értékeli ezt. IGEN sokan majd elmennek mellette flegmán. Nyilván. De lesz olyan, aki értékeli. ÉS egyre több lesz, aki értékeli, ezért Te is válogathatsz majd. ÉS egy időután lesz egy olyan, aki értékeli és Neked is tetszik. Arra lecsapni.

Megj.: A kedvesség és lovagiasság csak KÉT tulajdonság volt. Nem csak ezek léteznek, csak leírtam, hogy hogyan működik a dolog. ÉS MIÉRT ÚGY. Nem azonnali változás fog történni ez egy FOLYAMAT. Ahogy az életben minden egy folyamat.

24f

2021. máj. 18. 16:19
 126/148 anonim ***** válasza:
91%
Hát ne az bajom legyen már, hogy te lusta vagy bármihez is. Azért írtam, hogy lásd, lehet így is. Ki tudja, lehet egy utazás hozna változást az életedben. Ide meg hiába írsz, attól nem változik semmi.
2021. máj. 18. 16:19
 127/148 anonim ***** válasza:
93%

A 122 vagyok, "De akarna, csak folyamatosan olyasmiket soroltok, amiken már többségünk rég túl van és nem adott hozzá a sikerhez semmit."

Tehát elmentél szakemberhez ÉS DOLGOZTÁL IS MAGADON, heti rendszerességgel edzesz, igényes vagy, vannak barátaid és kezdeményezel? Továbbá reálisan látod magad, tisztában vagy a gyengeségeiddel-erősségeiddel és REÁLISAN akarsz párt választani? Mert ha nem, akkor ne csodálkozz. Tudod, az nem számít munkának, hogy ideböfögtök, hogy "puncit akarok" meg másokra irigykedtek. Valaki írta, hogy már nem is fut, mert párokat lát, hát.. istenem...

Amit írtam: Reális énkép, önkritika és önfejlesztés. Enélkül örökre egyedül maradsz, vagy max. prostizhatsz.

2021. máj. 18. 16:36
 128/148 anonim ***** válasza:
3%

"Tehát elmentél szakemberhez ÉS DOLGOZTÁL IS MAGADON, heti rendszerességgel edzesz, igényes vagy, vannak barátaid és kezdeményezel?"

Pontosan, esetemben ez ment évekig

Csak én ritkán kezdeményeztem, mert alig akadt körülöttem korombeli, számomra vonzó és egyedülálló nő, legtöbbször egyszerűen foglalt a kiszemeltem, én (gyanítom hogy is) itt szoktam "elcseszni"

"Továbbá reálisan látod magad, tisztában vagy a gyengeségeiddel-erősségeiddel és REÁLISAN akarsz párt választani?"

Eléggé, tudom hogy nem mindenkinél van esélyem, és kinél sokkal több, és számba veszek minden negatív vonásomat is, amik problémát okozhatnak, sajnos akad böven, néhány pozitív mellett

"Tudod, az nem számít munkának, hogy ideböfögtök, hogy "puncit akarok" meg másokra irigykedtek."

Végtelenül magányos emberekre miért kell azt kiáltani hogy csak szexet akar? Senki, egy incel sem állította, inkább csak cáfolta hogy ez lenne a lényeg, hiszen magányosak, akik társra vágynak (nyilván olyan társra aki rendelkezik puncival, de nem kifejezetten csak azt keressük a nőkben basszus), miért olyan nehéz ezt elhinni? Miért a többi férfiből kell kiindulni?

"Amit írtam: Reális énkép, önkritika és önfejlesztés. Enélkül örökre egyedül maradsz, vagy max. prostizhatsz."

Igen ennyi maradt nekem: prostik amennyit akarok, de az csak a szexhiányt orvosolja, enyhíti csupán, meg nem old semmit

2021. máj. 18. 18:30
 129/148 anonim ***** válasza:
3%

"Nem úgy van, hogy egyszer nem vagy önző, egoista és akkor hirtelen rád ugranak a lányok. A kedvesség és lovagiasság nem azért kell, hogy jöjjön, hogy cserébe dughass. Annak kellene az alapnak lennie, és akkor egyszer jön egy csajszi, aki értékeli ezt."

Ez egy vicc komolyan, bármelyik férfi megmondja akinek van már némi tapasztalata, hogy ez a kedvesség/lovagiasság dolog a legrosszabb ahogy egy nőhöz sikerrel közeledni lehet

Én mondjuk igen távol állok az egoistától, és az incelek általában véve sem lehetnek azok egyetlen okból kifolyólag: mert ők jól láthatóan szenvednek a magányukban, az igazi incelek a prostikat is megvetik, és inkább szenvednek egyedül. Az egoisták pedig ezt nem vállalják fel és inkább ráakaszkodnak valakire mindenféle vonzalom nélkül is, mert ők úgyis leginkább magukat szeretik (a cél a rendszeres szex). Az incelek pedig nem szeretik magukat, ezért is vannak szarban. Az egoista és az incel ellentétes fogalmak, bár azért előfordulhat valamennyi átfedés is

A lényeg az lenne hogy rád ne hallgasson senki, mert úgy fals amit írsz ahogy van.

2021. máj. 18. 18:44
 130/148 anonim ***** válasza:
94%

Kimondtad a lényeget, öregem: Nem kezdeményeztél eleget. Nem próbálkoztál elégszer.Tehát megvan a hiba, úgyhogy akkor itt az ideje elkezdeni! Jön a jó idő, hajrá! :D Ha meg egy sem felel meg, megint érdemes gondolkodni, hogy nem vagy REÁLIS. Hiába jársz agyturkászhoz, ha csak melegedni mész oda. Pont nem úgy tűnik az írásod, mint aki dolgozik is magán, már bocs.

Miért kell azt mondani, hogy szexet akar? Hát, mert nem? Egyik sem azt mondja, hogy szeretne egy TÁRSAT, PÁRT és ehhez kért tanácsokat, hanem: "Miért nem jut nekem nő?" "Miért nem jár kövéreknek is szép, csinos, vékony nő?" Aztán ezen megy a pampogás, meg deportáljunk nőket. A másik véglet, hogy leírják, hogy minden mindegy, csak legyen lyuka. Hát, már meg ne haragudj, de ennél kevés kiábrándítóbb dolog van. A reális önképet nem úgy értem, hogy 18 és 80 között egyezz ki minden nővel, akivel találkozol és nem édesanyád, hanem, hogy valóban mérlegeld magad és próbálkozz ehhez mérten sokszor! Az élet, s a párkapcsolat is a munkáról szól.

2021. máj. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!