Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társadalomnak nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalomnak nem kellene segítenie az önhibájukon kívül csajtalanul maradt srácokon?

Figyelt kérdés

Pl. kedvezményes sexrobot vásárlással.

Ha ugye valaki pl. beteg, akkor a tb támogatásával vehet gyógyszert. Akkor a felszines nők miatt magukra maradó férfiak is kaphatnának tb támogatást, nehogy belebetegedjenek a magányba és sexhiányba. Egyből megszünne az incel problémakör is.

2021. máj. 14. 13:58
 131/148 anonim ***** válasza:
3%

"Kimondtad a lényeget, öregem: Nem kezdeményeztél eleget"

Ugyan evvel hülyeséget nem mondasz persze, de nincs igazad, annyit próbálkoztam hogy elegem lett, és azóta hánynom kell az ismerkedéstől, elengedtem a dolgot, mást már nem tehettem

Ugyanis nem lehet ismerkedni úgy hogy kedved nincs hozzá abszolút, rosszul érzed magad már tőle

De én elfogadtam hogy emiatt örökre egyedül maradok, én nem szoktam tanácsokat sem kérni hogy mit kéne tennem. A próbálkozások kora már régen volt, és azóta lejárt.

"Miért kell azt mondani, hogy szexet akar? Hát, mert nem?"

Nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért kell azt hinni hogy minden incel CSAK szexet akar?

Miért azokból a palikból kell kiindulnotok akik titeket nőket csak kihasználnak és közük sincs az incelekhez? Mert ezt teszitek, a saját legfrusztráltabb férfiképeteket arra a férfirétegre vetítitek ki akik ugyan merő ellentétetei azoknak akikben csalódtatok, mégis őrájuk vetítitek mert ők a tökéletes ellenség, a bűnbak

Az incel bizony társat és párt szeretne, döntő többségben, persze köztük is akadhat aki csak szexet akar, de abba gondolj bele hogy egy igazi incel nem is prostizik

Ergo nem a szex az amit akar, hanem a nő mint társ

2021. máj. 18. 19:22
 132/148 anonim ***** válasza:
93%
De hát nem egy "normális" pasi találta ki, hogy migráns nőket adjunk az európai férfiakhoz, hanem egy incel. És ezzel együtt jött az, ha a nő nem akar dugni, akkor rá lesz hívva a szexrendőrség, meg egyébként is, kamerák előtt kéne csinálnia, hogy legyen arra bizonyíték, hogy kielégíti az urát rendszeresen. Ebben hol van a társ, a szerelem, a kölcsönösség? SEHOL. Mint ahogy abban sem, hogy adjunk szexrobotot annak, akinek nem jut lyuk.
2021. máj. 18. 19:59
 133/148 anonim ***** válasza:
2%

Szexrendőrség?

Igen olvastam, és ezt ti nők találtátok ki hozzá, a kérdező elméletéhez ti tettétek, de emellett nem feltétlenül ért egyet vele a legtöbb incel sem

Migráns nők?

Én is egyetértettem, és a kérdés az hogy ez hol függ össze a kölcsönös vonzódás témához?

Hát úgy hogy férfitöbblet van, a fiatal korosztályban legalábbis mindenképpen, de ha ezt ledolgoznánk akkor könnyebb volna ilyen kapcsolatok kialakítása a férfiaknak is, mert nem lehetetlenítené el őket a durván nők számára előnyös "piac"

Ez a piac pedig nem üzleti, hanem vonzalmi alapokon nyugszik jelenleg is, és egy migráns nőkkel feltöltött társadalomban is azon nyugodna. Viszont elég meredek és elvont elképzelés még ez is, szóval ez csak elméleti társadalompolitikai sík, nem kifejezett személyes igényeken alapszik az elképzelés

Ahogy a szexrobot sem, mert az is egy társadalmi probléma kezelési javaslata, amivel nem tudok egyetérteni

A magányt próbálnánk kezelni, ez pedig pusztán a szexhiány kezelésével nem megvalósítható, prostizási tapasztalat

2021. máj. 18. 21:07
 134/148 anonim ***** válasza:
97%
Hát maga a kérdező írta le, hogy kamerák előtt kéne csinálni, hogy legyen bizonyíték és ha a nő nem akar dugni akkor rá lehet hívni a rendőrséget. Olvasd csak vissza 🤷‍♀️
2021. máj. 18. 21:20
 135/148 anonim ***** válasza:
94%
Elmondhatatlanul szánalmasak vagytok. Nem való nektek nő.
2021. máj. 18. 22:04
 136/148 anonim ***** válasza:
92%

Jajj te jó ég. Konkrétan abban a válaszomban oda írtam megjegyzésnek, hogy a kedvesség és lovagiasság csak kettő darab tulajdonság.

Felőlem aztán X és Y tulajdonságot is olvashatsz, vagy ha Neked jobban tetszik, akkor határozottságot és erőt.

De ha abban vagy eltévedve, hogy a csajoknak a bunkó pasik kellenek, akik nem kedvesek és sosem rejlik bennük némi lovagiasság, akkor megértem, hogy elijeszted a csajokat. IGEN a simpek, akik folyton nyáladzanak a királynőjükre, és körbe ugrálják őket, azoknál túl van tolva a "kedvesség", de nem mindig a szélsőséget kell nézni.

De bakker odaírtam a válaszom végére, hogy a kedvesség és lovagiasság az csak két tulajdonság és van egy rakás másik, amit fejleszteni kell. ÉS az akár ezekkel ellentétes is lehet. A válaszom főleg arra irányult, hogy miért nem változik meg minden egy csapásra, ha valaki véletlenül egyik este hú de a határozott macsó csávó, akkor sem fog rá egyből tapadni az összes csaj. Ez hosszútávon működik egy folyamat részeként.

De úgy tűnik, hogy itt gyk-n nagyobb modelleket/elméleteket, amik hosszú távon működnek a nagyszámok miatt, azokat nem érdemes megosztani, mert mintha az emberek nem lennének képesek ekkora léptékben gondolkodni.

Ehhez tényleg ilyen nehéz?

#125 voltam.

2021. máj. 18. 23:27
 137/148 anonim ***** válasza:
92%

133, megmutattad, hogy neked is csak melegedésre jó a szakember. Normális ember nem támogatja a nők deportálását és ezzel elszakítását a családjuktól, hogy kb. muszáj legyen valami hozzád hasonlóval lennie. Ha meg szabad a vásár te leszel az utolsó utáni férfi, akire gondolni fog, ergo sosem lesz így nőd. Amúgy a szexhiányon úgy is lehetne javítani, hogyha végre abbahagynátok a hülyeségeiteket és hajlandóak lennétek dolgozni. Egy kapcsolatért és egy kapcsolatban is kell.

De te most sem azt mondod, hogy fasz*ság az egész incel szektás gondolkodás, hanem elhiszed, hogy jó. Ezzel meg kb. instant halálra ítéled magad a nők szemében, mert a kutya nem vágyik olyanra, akinek ilyen téveszméi vannak. Figyi, akkora férfitöbblet sincs ám, csak mondom.

Magyarországon 2011-ben, a legutóbbi népszámlálás időpontjában a férfiak teljes népességen belüli aránya 47,5 százalék volt. 2011-ben az ezer nőre jutó férfiak száma 904,1, az ezer férfira jutó nők száma pedig 1106 volt. "A 2011. évi népszámlálás adatai szerint a nemek aránya a 43. életévben egyenlítődik ki, az ennél magasabb életkorú lakosság körében már „nőtöbblet” van." By: KSH Demográfia. hu

Lehet, hogy 10 éves, de nekem nehogy már azt mond, hogy 10 év alatt a nők kihaltak, nem születtek, mert ez nem igaz. Családomban is csak 3 év alatt 2 kislány is született meg fog is még egy.

2021. máj. 19. 07:25
 138/148 anonim ***** válasza:
2%

"A 2011. évi népszámlálás adatai szerint a nemek aránya a 43. életévben egyenlítődik ki, az ennél magasabb életkorú lakosság körében már „nőtöbblet” van"

Ja köszi, akkor mindjárt megyek csajozni az idősek otthonába a nagyikhoz, hisz ott már hú de nagy a nőtöbblet. Agyamat eldobom

"Normális ember nem támogatja a nők deportálását és ezzel elszakítását a családjuktól, hogy kb. muszáj legyen valami hozzád hasonlóval lennie"

Én nem támogattam semmiféle deportálást, mindössze azt hogy a migrációt kizárólag a fiatalabb gyerektelen nők beengedésére kell korlátozni, és akinek jó, az bejön, és ha megházasodik akkor le is telepedhet, ha nem akar nem jön, vagy ha akar hazamegy.

A dolog ott bukik el hogy az összes továbbmenne Németországba vagy máshová nagyon gyorsan, de az ötlet attól még jó lenne, ezt leszámítva. Ja meg azt hogy nem özönlenének tömegesen a migráns nők, de azért valamennyi bejönne.

Minden letelepedett nő javítana valamit az arányokon, ha nem mennének tovább.

Így maradnak a nagyképű, vagy elhízott, vagy éppen reménytelenül foglalt magyar lányok sajnos

Hát inkább nem kérek belőlük

2021. máj. 19. 14:36
 139/148 anonim ***** válasza:
93%

Te mit nem értesz azon, hogy akkora nagy különbség nincs a nemekben?! Nézz már meg egy hivatalos statisztikát, incelkém! Amúgy szerinted az hol fair, hogy bejöjjenek csak a nők, elszakadva a családjuktól? Ők sem bolondultak meg. És igazad is van, nem állnának le veled, tehát konklúzió: SEMMIT sem oldana meg, mert a gond VELETEK van.

Akkor ne kérjél, csak ne itt verd a nyálad! Baszki, ahelyett, hogy inkább gondolkodnál csak nyomod ugyanazt a hülye szöveget. Csomó nő nem nagyképű, csak nálatok már az is elvárásnak számít, ami full alap szint. Nem, nem a BMW-re meg a 100 milkás budai villára gondolok.

2021. máj. 19. 16:02
 140/148 anonim ***** válasza:
94%
Nem azért nem kelletek a nőknek, mert "férfitöbblet" vagy bármi más van. Azért nem kelletek a nőknek, mert értéktelenek és szánalmasak vagytok és csak hisztiztek, mint egy ovis, aki nem kapta meg a kinézett cukorkát.
2021. máj. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!