Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?
Erre az írásra gondolok: [link]
Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?
De nem a társadalom tehet arról, ha az egyén feladja. Attól se lesz jobb, hogy nem tetszenek maguknak és azt a maradék esélyt is elherdálják, ami lenne. Emellett évek kemény munkájával, sok odafigyeléssel, rengeteget lehet fejlődni a szociális dolgokban, amiben jellemzően szintén erősen alul teljesítenek.
De az se baj, ha valaki feladja, csak akkor fogadja el, hogy ez a saját döntése volt és ne másokat hibáztasson, adott esetben bántson.
Na majd erre holnap reagálok, bár már megint ugyanazt a butaságot írod a szabad akaratról, a döntési lehetőségekről és a többiről.
Egyelőre ismételni tudom magamat:
Ha az önfejlesztés járható út lenne, akkor már nem lennének incelek. Jó éjt!
A linkelt sztoriban szó sincs incelségről. Ott egy normális, jó fej férfi szerepel, akihez az a nő sajnos nem vonzódik, nem "úgy" szereti. Velem is történt ilyen, voltam már mindkét oldalon.
De amikor volt egy ilyen jó fej barátom, akihez ugyan nem vonzódtam, de kedveltem, előbb-utóbb összejött neki más nő, akivel kölcsönösek voltak az érzései, és nekem is van ugyanolyan rendes, jó fej párom, akivel egy hullámhosszon vagyunk, és a vonzalom is megvan küztünk.
Azok közül, akiknek sose jön össze senki, úgy a 90%-a egyáltalán nem vonzó személyiségre sem, olyannyira nem, hogy arról nem is érdemes beszélni, hogy külsőre, genetikára milyenek.
Ott kezdődik, hogy a legtöbb, aki rinyál pl. az oldalon is, nyíltan, vagy épp szalonképesen tálalt hímsoviniszta, nőket lenéző ember (szalonképes = "egészséges" nemi szerepekre való hivatkozás, vagy pl. az egyik válaszoló által linkelt videóban, hogy a nőket a saját érdekükben kell korlátok közé szorítani szeretetből, mint a gyerekeket, meg miegymás). Na, hát nekem ilyen nem kéne, és nem csodálkozom, ha másoknak sem.
Ja, és nem érzem magam erkölcstelennek és Európa zülléséért felelősnek attól, hogy inkább maradnék egyedül, mintsem erőltessem magamra, hogy ezzel meg azzal összejöjjek, "esélygt adjak", és kizárólag a számomra legjobb pasik jöhetnek (jöhettek) szóba, valamint azért sem, mert szerintem nincsen különbség, hogy nő vagy férfi kefél fűvel-fával, és nincs olyan dolog, ami egyik nemnek szabad, másiknak nem.
Én 8 éve vagyok a párja egy normális, egyáltalán nem vmi majomkodó, erőszakos férfinak.
Ha egyszer neadjisten szakítanánk, akkor is hiába fenyegetnek megtaposással, hiába próbálnak azzal sértegetni, hogy 30 vagyok már, ne válogassak, akkor is válogatni fogok, és egy ujjal sem fog negatív következmények nélkül hozzám nyúlni olyan alak, aki ilyen "szalonképes" soviniszta, de még olyan sem, aki csak szimplán nem fog meg.
Én nem vagyok bexarva az egyedülléttől, mivel nem a párom biztosítja a megélhetésem, és lelkileg is önálló vagyok, nekem a férfi nem arra van, hogy megteremtse az életem, hanem, hogy feltegye az i-re a pontot, szeressük egymást.
"Ha az önfejlesztés járható út lenne, akkor már nem lennének incelek.":
On point. It's not about self improvement anymore. You need that jawline and eyes to match.
Jó ég
Egyes incelek sokkal jobban elrugaszkodtak a valóságtól mint eddig hittem.
F
"mivel pl 2012ben még lehetett csajozni"
En meg nagykoru blackpilled incelkent mondom, hogy meg 2002-ben sem :)
Amugy minden hasonlo topik alatt 50 oldalon keresztul megy a vita, mert (szerintuk) kell az "ellenoldal". Vagy inkabb azert, mert legbelul tudja az "ellenoldal", hogy felelossege van, de ha jo hangosan haritjak, akkor olyan, mintha nem lenne. Viszont jobb lenne az "ellenoldalnak" gerincet novesztenie, es korrektul hozzaallni a temahoz. A cikkben szereplo "ellenoldal" is fereg modjara hasznalja szegeny sracot, egotuningra stb. Ennel mar csak az a jobb, amikor mondjuk a sracnak van olyan skillje, vagy valamije, amire az "ellenoldalnak" szuksege van, ami miatt hatranyos lenne ra nezve teljesen kiiktatnia a sracot az eletebol.
Tehat nem azzal van a baj, hogy nem vonzodik hozzank az "ellenoldal", hanem azzal, hogy elhiteti, hogy igen, hogy ezzel rovidtavu elonyre tegyen szert.
36F incel
Jobb, korrektebb lett volna mar az elejen.
36F incel
"En meg nagykoru blackpilled incelkent mondom, hogy meg 2002-ben sem :)":
A fesztiválok és clubbok korában én meg tudtam csinálni egy kis puával. Ma az online világban viszont kiestem a piacról.
Na visszaolvastam a válaszokat, és arra jutottam, hogy ez a kérdés, ez a téma, de igazából az összes ehhez hasonló beszélgetés a GYK-n teljesen felesleges.
Nekem nem véleményem van, hanem sziklaszilárd meggyőződésem. Hiszem, hogy egy problémát csak az érthet meg valójában, aki átélte azt. Az incel témákörhöz is csak az tud érdemben hozzászólni, aki megtapasztalta, milyen érzés is az.
Azonban a válaszok értékelése alapján le lehet vonni a következtetést, ami amúgy is nyilvánvaló: sokkal több a női felhasználó ebben a témában, és a férfiak egy része is csak azért jár ide, hogy megkaphassa innen az "én jobb vagyok nálad" érzést.
Leírtam már röviden, leírtam már hosszan. Érveltem, részletesen levezettem a dolgokat, de eddig mindig ugyanaz lett az eredmény: személyeskedés, szándékos félremagyarázás, lepontozás és hasonlók. Úgyhogy továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a jövőben akit zavarnak az incel témájú kérdések, azok ne olvassák el őket, és pláne ne kommenteljenek. A kutyaürülékes példát tudom ismételni: azt is utálod, de ha találsz egyet az utcán, nem mész oda kóstolgatni és szagolgatni, hanem kikerülöd és továbbmész.
Az oldalon megfigyelhető az emberi természet egy csodálatos vonása: az emberek szeretik hibáztatni a másikat, amennyiben ők nem részesülnek abból a problémából.
Én csak annyit mondanék nektek emberek: a szex, szerelem, intimitás a férfilélek LEGFONTOSABB részei. A legsúlyosabb ösztön, a legerősebb mozgatórugó. Éppen ezért, ha bármi is működne abból, amit magyaráztok, már rég nem lennének incelek! Ezt valahogy úgy képzeljétek el, mintha bennragadnátok egy égő házban. Fáj, mar, kínoz, éget, bármit megtennél, hogy kijuss. Mert sokak véleményével ellentétben az incelek NEM szeretnek incelek lenni.
Az a testi lelki roncs, amiknek látjátok az inceleket, már a folyamat vége. Ők már "bennégtek a házban". A ti véleményetekből kimaradt egy lépés: a korszak, amikor a férfi mindent megtesz a sikerért.
Itt van a legnagyobb eltérés a véleményetek és a valóság között! Ti az inceleket okoljátok, mert szerintetek nem teszik meg ezt a lépést. A valóság azonban, hogy ezt a lépést már megpróbálták megtenni (ez egy évekig tartó szakasz), de aztán rájönnek, hogy bármennyire is akarják, nem tudják elérni a sikert. Na ez a felismerés öli meg a lelküket, ezzel jutnak el odáig, hogy kész, vége, akkor már nem érdekel semmi.
Könyvet tudnék írni a témáról, de felesleges. Aki tud azonosulni a problémával, az úgyis megérti a mondandóm. Aki pedig csak kötekedni jár, az úgyis csak vergődni fog.
Az Európa haldoklásával kapcsolatos kommentemet pedig majd olvassátok vissza 20 év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!