Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?
Erre az írásra gondolok: [link]
Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?
#139: Nem kell hozzá háború, senkinek nem érdeke lerombolni a civilizációt. Ezért mondom, hogy nézd meg mi megy nyugatabbra.
Az államvezetésbe fokozatosan fognak beszivárogni és a végeredmény valóban nem a közeljövőben lesz, de egy folyamat már elkezdődött és a megerőszakolt lányokat már hiába vigasztalod azzal, hogy lesz ez még rosszabb is.
És ahogy háborúban sem irtották ki a lakosságot, de volt, aki golyót kapott, itt sem fognak tömegesen minden nőt megerőszakolni, de lesznek, akiknek tényleg annyi lesz csak a bűnük, hogy rosszkor lesznek rossz helyen.
Annak pedig, hogy a nők hogyan választanak párt nagyon is van jelentősége társadalmi szinten is és egyéni szinten is.
Társadalmi szinten ha nem fogadnánk be mindenféle jött-ment fajzatot, akkor talán nem bátorodnának fel. Az egyetlen dolog, ami még úgyahogy megvéd minket, az, hogy nem egy annyira jóléti társadalom, hogy az élősködők tömegesen éljenek itt, továbbá a nyelvünk, amit nem szeretnének megtanulni meg országon kívül sokra nem is mennének vele, így kevesebben vannak, mint nyugatabbra.
Egyéni szinten meg egy normális nő könnyebben fog normális partnert találni magának, mint olyan, aki mindenféle fajzattal összefeküdt.
"Jelenleg, a betelepült négerek közel nem tettek annyi nemierőszakot, mint az itt élő "keresztény, konzervatív" nevelésben részesülő ferfiak."
Szerencsére mennyiségileg sincsenek annyian. Amúgy meg ilyenkor hogy is van a látenciával meg a szégyenérzettel meg a rendőri hozzáállással, hogy hogyöltözött?
Nem érzed tényleg úgy, hogy ezek a szervezetek a fennmaradásukért és a különböző anyagi támogatásokért küzdenek és létjogosultságukat bizonyítandó, olyan statisztikákat gyártanak, ami alátámasztja létezésük jogosságát?
Állatvédőket rendszeresen lehet látni, ahogy embertelen körülmények között tartott állatokat menhelyre visznek a tróger gazdától, ahogy intézik az örökbefogadásokat meg a többit.
A nőjogi szervezeteket sosem lehet látni, ahogy megmentenék Dzsesszikát a stricijétől vagy az alkoholista Mari nénit az alkoholista Józsi bácsitól.
Közszereplőknél kibukott eseteken rugóznak, mert kell az ingyen marketing, hátha csurran-cseppen valami.
Miért nincs nyílt nap ezeknél a szervezeteknél, ahol a férfiak előtt is bemutatják, hogy valóban léteznek olyan esetek, ahol a nő nem tehet arról, hogy bántalmazó kapcsolatban van?
Nem arról beszélek, hogy egyszer rosszul döntött, hanem FOLYAMATOSAN, MINDEN NAP, A JELENBEN is rossz döntéseket hoz. Minden pillanatban rossz döntést hoz, amikor nem lép le a párjától. Vagy mikor megmentik, aztán visszaszökik az anyaotthonból.
Teljes mértékben támogatom azt, hogy a gyengébbet nem szabad bántalmazni és ha mégis megtörténik, akkor szankcionáljuk kellő szigorral az esetet.
A lelki terror és verbális erőszak elleni fellépést is támogatom nemtől függetlenül, szülő-gyerek, főnök-beosztott és férj-feleség között is, bármilyen irányba.
Viszont az emberi hülyeség elleni küzdelem olyan, mint mikor szitával hordjuk a vizet a tengerből. Azt semmiképp sem támogatom, teljesen mindegy, hogy férfi hajléktalanról, férfi alkoholistáról van szó vagy nőnemű notórius drogos prostiról. És ahogy az előbbi kettőnél is hidegen hagy, hogy milyen gyerekkora volt meg mennyit szenvedett, hanem csak a jelenje érdekel, hogy akar-e változtatni, alkalmas-e a fejlődésre, a nővel kapcsolatban is ugyanez a helyzet.
A magához való ész meg nem iskolázottság kérdése, úgyhogy ezzel sem ér példálózni.
"számomra az sem tiszta, mit is vársz pontosan a nőktől."
A nőktől semmit nem várok, mert a nők ugyanúgy áldozatai a jelenlegi rendszernek, mint kollektíven az emberek a fogyasztói társadalomnak.
Mintha azt várnád az átlagembertől, hogy úgy éljen, mint a krisnások, olyan ökológiai lábnyommal és akkor megmenekülne a Föld. És még meg is tudnád minden téren ideologizálni, hogy még így is jobb életszínvonala lenne, mint a harmadik világbélieknek, meg ne sz..rjon a saját fészkébe meg a tárgyak nem boldogítanak meg önmagát betegíti meg, ha csak a pénzt hajtja, amiből sosem elég, mert mindig több és több kell.
Megvalósíthatatlan az emberi természet miatt, mert amíg a magas életszínvonal a fő motivátor, addig a legtöbben feljogosítva érzik magukat, hogy az JÁR nekik. Meg nem az ő bajuk, ha máshol meg éheznek meg nyomorognak, meg az ökológiai katasztrófák sem, meg különben is ők egymaguk nehogy már feláldozzák magukat, amikor már meg bezzeg... Ismerős?
A nők esetében ugyanez a helyzet. A média piedesztálra emeli a Chad-eket, ami egy ősi ösztönt triggerel, aminek már nincs túl sok jelentősége a mai modern világban. Emiatt a nők egyéni ízléstől függően választanak egy ideált, ami hasonlít valamelyik olyan hírességre, akiből jó pasit csinál a média.
A média és Hollywood meg eleve torzítja nagyon erősen a relalitásérzéket, a filmekben nem érzékeltetik kellően az élet negatívumait és szinte mindig happy enddel zárulnak.
Ez mindkét nemet megbetegíti, csak máshogyan. A nők egy hercegnős álomvilágot üldöznek, ami a 3 említett opció valamelyikében fog kivetülni.
Van, aki sosem nő fel tinilányból és csak macskás középkorú nőként kap észbe, hogy lehet, hogy annyira erősen nem kellett volna ragaszkodni a pillangókhoz a gyomrában, mert ez olyan, mint mikor valaki a lottó ötösre teszi fel az életét.
Van, aki megracionalizálja, hogy a szüleinek se volt jobb meg a nagyszüleinek meg a környezetében akárkinek és benne marad egy rossz kapcsolatban és sosem kérdőjelezi meg, hogy van-e jövője a kapcsolatnak. Rossz szempontok szerint választ. Fontosabb számára, hogy ugyanazt a zenét szeressék, minthogy hasonlóan vélekedjenek a pénzügyekről. Pedig utóbbi sokkal fontosabb egy komoly kapcsolatban. Illetve a másik, amikor pillanatok alatt kizár férfiakat bizonyos tulajdonság vagy állapot alapján, mert volt már ugyanolyan tulajdonságú vagy állapotú férfival rossz tapasztalata. Ha a barátnőinek is, akkor meggyőzhetetlen az ellenkezőjéről, a férfinak kéne könyörögnie, hogy hadd bizonyítson, de erre esélyt sem kap.
Olyanokra gondolok, mint mamahotel, diploma hiánya, autó hiánya, depresszió, stb.
Van ennek egy ELLENTÉTES változata, amikor a nő felkarol mindenféle selejtet, olyan mamahotelest, akinek anyukája keni a kenyeret, börtönviselt embert, aki eljátssza, hogy megjavult meg notórius élősködő munkanélkülit, aki azonnal össze akar költözni meg ilyesmi.
A valóság pedig az, hogy a mérlegelés és elemzés megterhelő folyamat, sokkal egyszerűbb kategóriákban meg szterotípiákban gondolkodni. És amíg a nő nincs ráutalva (és a mai világban egyik nagyvárosi nő sincs ráutalva, aki kimozdul a 4 fal közül), hogy komolyabban megismerjen valakit, addig a nő kényelmesen elvan a passzív szerepben, ahol várja az információkat, amiket befogadhat és különböző kategóriákba sorolhatja őket.
Mint mikor folyamatosan jönnek a labdák és te állsz a tenniszütővel. Addig nem lesz motivációd odasétálni a terem másik végébe, amíg el nem fogynak a labdák. Mert mindig van utánpótlás, egyre felszínesebb szempontok alapján zársz ki férfiakat az ismerkedésből.
És végül van az, aki teljes mértékben elsajátítja a racionális hozzáállást és összejön valakivel, akit optimálisnak gondol magához. Ez szokott átmenni aranyásásba vagy fészekrakásba.
Az első esetben az anyagiakon van a hangsúly és a luxuson, a második esetben meg a balekságon, amikor célzottan keresel közös gyerekvállalásra férfit.
A problémát úgy lehetne kezelni, ha nem misztifikálnák túl a szerelmet, mint egyfajta tündérmese és akkor a nők sem szűkítenék le extrém mértékben a tökéletesre az igényszintjüket, amit még túlzónak sem éreznek, sőt, sokan még büszkék is rá. Ugyanúgy, ahogy ha megkérdezik, hogy mi az álomházad, álomkocsid, stb. akkor valószínűleg egy olyat fogsz mondani, ami bőven benne van az emberiség felső 1%-ában és nagyon ritkán azt, hogy úgy szeretnél élni, mint a krisnások.
A másik probléma, hogy a nőket valósággal ösztönzik arra, hogy az is kurvuljon el, aki amúgy nem akarna, de ciki a barátnők előtt, hogy őt nem vonzzák az egyéjszakás kalandok meg nincs a bakancslistáján 10 különböző típusú férfi.
A harmadik, hogy a nőket úgy ösztönzik karrierépítésre, hogy ettől még maradhatnak női szerepben, ami két dologból is tévedés. Az egyik, hogy gyereket csak ők tudnak szülni. Nem muszáj, de ha akarnak, akkor kénytelenek ők kihordani, szoptatni. A másik, hogy ha egy nő gazdag és sikeres, akkor nem fogja ezen a téren átvenni a férfi szerepét, mert akkor a mellette lévő férfit férfiatlannak érzi, hiszen az ösztöneivel nem tudja összeegyeztetni, hogy ő látja el nőként erőforrásokkal a jóval kevesebbet kereső férfi párját. Emiatt ezek a nők folyamatos dilemmában vannak. Találjanak magukhoz illő férfit, aki a társadalom 1%-át teszi ki, azon belül is legyen akkor jóképű, intelligens és akarjon is megállapodni.
Vagy alkudjanak meg csóróbb férfival, de akkor nem tudnak rá férfiként nézni. Ezt a férfi is érzi, ezért őt is zavarni kezdi, ekkor a nő átfordítja, hogy "a pasi nem tudja elviselni, hogy sikeresebb vagyok/többet keresek", közben meg csak azt nem tudja elviselni, hogy férfiként nem tudsz rá már nézni és a szexet sem kívánod emiatt vele.
Ezeket a problémákat csak társadalmi szinten lehetne kezelni. Az egyénben nagyon erős akaraterőnek kell lenni, hogy meg tudja változtatni magában, hogy kihez vonzódik.
#143: Így van. Köztudott, hogy a sorozatgyilkosok is mind félelmetes, vérszomjas emberek, akiknek már a szeme sem áll jól...
#144: Azzal semmi, egészen addig a pontig, amíg közli a nő, hogy milyen szándékkal keresi a férfit, így a férfinek van lehetősége eldönteni, hogy bele akar-e menni egy ilyen kapcsolatba.
Amíg mindkét fél számára jó egy kapcsolat, addig felőlem a nő is vezetheti pórázon a férjét és élhetnek édes-hármasban a szeretővel vagy a férfi is bucira verheti a csaját.
Amikor viszont a nő taktikából keres magának olyan férfit, akiről pontosan tudja, hogy az orránál fogva könnyű vezetni, leinformálható (tehát gyerektartás is behajtható rajta), stabil egzisztenciája van és ráveszi a gyerekvállalásra, majd utána kimutatja a foga fehérjét, az a szememben semmivel sem bocsánatosabb bűn (sőt, a gyerek, mint harmadik, szenvedő fél miatt még talán nagyobb bűn is), mint mikor a strici keres magának célzottan valami kiszolgáltatott lányt.
Legyen korrekt és közölje a szándékát ELŐRE és ne hisztizzen, meg keressen mentséget, hogy azért nem mondta, mert akkor minden férfi menekül az első randi után.
Kovit, Pierre Woodmant és egy alvilági stricit is az különböztet meg, hogy az előző kettő nyíltan és korrekt módon közli, hogy mit vár el tőled és mit nyújt cserébe, a másik meg beetet szerelemmel, illúziókkal, jobb élet reményével, aztán mikor már nyakig benne vagy nyújtja be a számlát.
"#143: Így van. Köztudott, hogy a sorozatgyilkosok is mind félelmetes, vérszomjas emberek, akiknek már a szeme sem áll jól..."
Írtam én ilyet? Nem írtam, te magyarázod bele, hogy beleilljen a világképedbe. Én annyit írtam, hogy hamarabb nézem ki egy incelből, hogy megerőszakoljon, mert ők azok, akik szerint a szex jog és ők azok, akik nyíltan gyűlölik a nőket, mert azok nem fekszenek le velük.
Én már nem adok mások szavára, ha párkeresésről van szó és másoknak sem (nemtől függetlenül) lenne szabad.
Ha a belsőt figyeltem, akkor egy rohadék voltam, mert nem adtam elég időt arra, hogy az illető kibontakozzon.
Ha a külsőt figyeltem, akkor felszínes voltam és lenéztem másokat, mert úgy néznek ki, ahogy és erről nem tehetnek.
Ha a hobbikat figyeltem, akkor ostoba voltam, mert lényegtelen dolgok alapján válogattam.
Az oldalon már mindhármat megkaptam és amikor valaki megtudta, hogy külföldi párom van, úgy elhordott minden rossznak, hogy csak pislogtam.
26/N
142, de az alapján amit írsz (amúgy a párválasztásról szóló résszel még nagyjából egyet is értek) épp az jön le, amit itt mindig írunk, hogy a nők eltérő párt keresnek, nem egy sablont. Épp most írtad, hogy van aki gyereket akar, van aki karriert, van aki nála jobban kereső, karakán férfit, van aki kifejezetten gazdagon, van aki olyat, akivel a jelleme egyezik, van aki a szerelmet, más valamilyen számítás, van aki olyat, aki kifejezetten jóképű, van aki a lerúgott megmenteni való "elveszett bárányt", stb. Ezt épp te írod. Tehát csak ismételni tudom magam. Akkor? Ha gyakorlatilag minden kategória keresett a nők körében, bár változó gyakorisaggal, de akkor is keresett, akkor hol a probléma?
Emellett, én alig hallottam olyanról (személyes történetek által), hogy külföldi erőszakolta, vagy bántalmazta a nőt, még úgy is, hogy a hazai sajtó rá van állva a témára. Ehhez képest viszont rengeteg magyar által megerőszakolt, molesztált ember történetét olvastam, hallottam, nem egyet saját szájából. Amíg a saját népem férfiai veszélyesebb mint a "tömegesen érkező, elfajzott, agresszív migránsok" addig inkább félek attól a szörnytől, amelyik az ajtóban áll, mint attól, amelyik egyenlőre még az országban sincs. És nem értem még mindig, hogy ez, hogyan függ össze. Attól, mert nekem van párom (7 éve) kevésbé jön majd a migráns? Ha mindenkinek lenne párja, egyáltalán nem indulna meg a sok fekete Afrikából egy jobb élet reményében? Egyszerűen nem látom az összefüggést.
Emellett az én ismerősi körömben a párok közösen vállalnak gyereket, gyakorlatilag csak a nagyon alja rétegből hallottam olyat, azt is inkább pletyka szintjén, hogy a nő, a pasi beleegyezése nélkül direkt esett teherbe.
Tudom, hogy van ilyen, de ezekről a dolgokról mindig úgy írtok, mintha mindennapos lenne. Ha meg az ott, ahol éltek, akkor nagyon ártalmas és alacsonyan edukált, rosszul szocializált és nagyon kétségbeesett lehetnek az ismerőseitek. Azert írom többesszámban, mert egész hajmeresztő dolgokat lehet itt olvasni, mint evidencia.
De eltértem a témától.
Tehát a két kérdésem, hogy hol a gond, ha az alapján amit te magad írtál, a nők erősen eltérő szempontok alapján válogatnak?
És hogy jön össze a migráns kérdéskör és a nők párválasztási szokása?
#148: Nem. Minden eset egyedi és aszerint kell értékelni. A különbség csak annyiban áll, hogy egy nőnek mindig 3 választási lehetősége van, a legtöbb férfinak pedig csak kettő.
Mert egy nőnek olyan nincs, hogy ne kelljen senkinek. Ha meg csak szexre kell, akkor el lehet gondolkozni, hogy mi a baj a jellemével.
#149: Azért a külföldi párod sokat elmond az igényeidről. Persze nincs ezzel gond, én is jobban szeretnék nyugati minimálbért, mint itthonit, csak akkor ne állítsd már be úgy, hogy nem vagy opportunitista.
#150: A gond ott van, hogy van egy élvezeti/szerelmi oldal (adonisz, művészlélek, lecsúszott megmentendő) és van egy erőfeszítéses/érdek oldal (vagyon, karrier, gyerekvállalás).
Utóbbi szintén lehet élvezet, ha épp a férfi
1. alapból vagyonos és nem tétel neki egy sugar baby
2. alapból nagy karriert akart csinálni, mert egy nárcisztikus phasz.
3. alapból akar gyereket és nem csak örököst csinálni, hanem családi életet élni.
De ez személyiség kérdése, nem szabadon választott. Mégis ha egy férfi nem született valamelyik élvezeti/szerelmi oldalra, akkor marad neki az, hogy a maradék közül kompromisszumból választ egyet.
Ezért hajtja rengeteg férfi a pénzt és ezért frusztrált sok, amiért nem gazdag.
Szóval rengeteg férfinek csak az marad, hogy egyedül marad, meggazdagszik, gyereket vállal vagy divatos karriert épít.
De mivel mindhárom esetben érdekből van vele a nő, ezért a pénz a legjobb megoldás, mert legalább a férfinek nem kell tönkretennie egy nem kívánt gyerek életét, sem olyan jól fizető hivatást választani, amit gyűlöl és csak belebetegedve vagy bekokainozva tud csinálni.
Ha egy nő szeret egy férfit, akkor mindenhogyan szereti, nem bizonyos feltételekkel.
Mivel 7 éve van párod, feltételezem, hogy a baráti köröd sem az a típus, akik külföldiekkel szexelnek, de ha igen sem veled fogják megbeszélni, mert nem lennél túl konstruktív beszélgetőpartner a témában.
Hol van ez a rengeteg, magyar által megerőszakolt meg molesztált történet?
Úgy függ össze, hogy valószínűleg mivel 7 éve van párod, ha nem az a típus vagy, aki rendszeresen félremegy csajos bulikban, akkor nem te leszel a célpont, mert bármennyire hihetetlen,
1. attól, hogy egy férfi erősebb, mint egy nő, azért még nem Hulk, szóval a nő is bőven tud harcolni ellene és sérüléseket okozni neki, főleg mikor nem az áldozat elpusztítására figyel, hanem hogy megerőszakolja.
2. Úgy megütni valakit, hogy elájuljon nem olyan egyszerű a valóságban, mint a filmeken.
3. Szárazon betolni egy szűk lyukba a férfi farkának is fáj.
4. Egy férfi egy nőt, aki nincs lekötözve és eszméleténél van nem tud megerőszakolni, ha a nő védekezik, mert a két kezével a nő két kezét kellene fognia, így maximum a két lábával tudná szétfeszíteni a nő lábait, de akkor meg a nő lábai vannak szabadon, kivéve ha térdel rajtuk a férfi, de akkor meg nincs az a káma-sutra póz, amivel odafér a megfelelő lyukhoz.
5. 2 vagy több ember csoportos erőszakja jól hangzik, de ahhoz egyedi eset kell. Például migránsok garázdálkodnak éjjel egyedül, de az nagyon kockázatos, ha viszont felmegy több férfi lakására a nő, akkor ketten már túlerőben megoldhatják, de ahhoz bűntársaknak kell lenniük. Mivel a sitten sokkal hamarabb seggberakják a nemi erőszakolókat, mint a gyilkosokat vagy a bankrablókat, kevés fehér férfi fog bűntársat találni, akivel ezt előre megfontoltan lebeszélik, még egy házibulin is. Migránsok viszont ideológiai okokból is megerőszakolhatják az elnyomó nyugat feslett fehér nőit.
Sorolhatnám még akármeddig. Nem kétlem, hogy van olyan perverz, aki a megerőszakolós szexre gerjed, de a legtöbben fantázia szintjén, vagy BDSM keretein belül, előre megbeszélve. Ritka esetek előfordulhatnak, ahogy volt, aki a saját anyósát főzte meg és tálalta fel a feleségének, de nemhogy napi 1, de évente 1-2 ilyen eset talán, ha van.
Az összes többi - bármennyire ágálnak is ellene a nők - bőven túlmutat annál, hogy hogy öltözött. Sorozatos és összetett döntések SOROZATAINAK az eredménye.
Ha valaha tapasztaltad volna testközelből az éjszakai élet sűrűjét, akkor tudnád, hogy miről beszélek. És senki, ismétlem, senki nem mondta, hogy jogos bármilyen esetben is megerőszakolni egy nőt, legyen az bármennyire életképtelen és nem normális. Erre valóban nincs mentség.
De ettől még a tény akkor is tény, hogy a legtöbb ilyen nőjogi statisztikás megerőszakolás vagy az az eset, mikor a csaj azt hiszi, hogy ingyen van a kokó és milyen jó ötlet felmenni idegen férfiak lakására, akiket akkor ismert meg.
Vagy az, amikor az agresszív, hirtelen haragú párodnál játszol a tűzzel.
Illetve a családon belüli dolgok, de az sem olyan elterjedt azért, mint azt állítják. Viszont az ilyenek miatt valahogy nem irigylem a lányukat egyedül nevelő lányos apákat sem, amikor a kislány 9-10 évesen sikítva kiszalad a vécéből, hogy "Apa, vérzek ott alul." mert így elképzelve a szitut belém a sz.r is belém fagyna és inkább áthívnám valamelyik szomszéd nénit, akit már ismer.
És újra megismétlem: Ez nem mentség, csak ne állítsuk már be ezt a megerőszakolás dolgot úgy, mint ami ellen ne tudna védekezni egy nő, ha akarna, mert azzal meg olyan nőkbe rakjátok bele az ideget és a szorongást, akiknek nagyobb esélye van arra, hogy egy autó kiugrik a járdára és elüti vagy egy épületből kiugró öngyilkosjelölt ráesik, mint arra, hogy valaha megerőszakolják és a legsúlyosabb attrocitás az, amikor a füttyögő melós beszól neki, hogy jó a segge.
Az ilyen miatt szokott pánikrohamot kapni a lány, aki éjjel 2-kor sétál haza a kihalt utcán és várja az éjszakai buszt és leül mellé valami holdkóros, aki elkezdi mondani neki az agymenését.
A direkt teherbe esés ritka és általában prominens személyek esetén történik, viszont az gyakori, amikor a nő nem akarja kimondani a szándékát, esetleg még azt is később mondja, hogy amúgy már 2-3 hete késik neki csak eddig nem mert szólni, aztán az érzelmi zsarolások meg az ő nem tudna kioltani egy életet.
A migráns kérdéskörrel pedig úgy jön össze, hogy
1. Alapból férfitöbblet van a fiatal korosztályban.
2. Sok nőnek van külföldi, nyugat-európai párja.
3. Egyre több nőnek van arab, néger, cigány párja.
Ezzel együtt nagyon kevés férfinek van nyugat-európai nő párja, hiszen a nők felfelé választanak.
Alapból nagyon kevés arab vagy néger nő van az országban és az is általában szintén a saját rasszával, ők kevésbé keverednek a fehérekkel, mint az ugyanilyen rasszhoz tartozó férfiak. Illetve náluk másképp kezelik a nőket, egy arab vagy néger férfit simán támogat a családja abban, hogy élje ki magát feslett fehér nőkkel mielőtt megnősül egy "tisztességes" muszlim lány mellett. A nőket meg nem igazán fogják megdicsérni érte.
A cigány nők meg szintén ritkábban keverednek fehérekkel, illetve amelyik igen, ott azzal a céllal, hogy bedarálja őt a rokonság. Meg nagyon sok cigány nőnek már van gyereke 18-20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!