Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?
Erre az írásra gondolok: [link]
Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?
Te tényleg nem érted, amit mondok, vagy szándékosan nem akarod érteni? Gyökér vagy, vagy rosszindulatú?
Az incel jelenség egy tünet. Ismétlem: 1, azaz EGY tünet. Nem az egyetlen. Vannak még bőven más tünetek is. A homoszexualitás reklámozása, a társadalom elöregedése, az erkölcsi normák szétverése, a nemzeti érzelem kiirtása, a család eltorzítása, a filmek kifacsart valóságábrázolása, a gyerekek megrontása, a férfi-nő szerepek porba taposása, az alacsony gyerekszám... Soroljam még?!
Az európai társadalom folyamatosan sodródik a kihalás felé.
Ezzel párhuzamosan pedig jönnek az új honfoglalók: a feketék. Akiknél nincsenek a fenti tünetek. Akik képesek a reprodukcióra. Egyre többen jönnek és csak szaporodnak, szaporodnak.
Ha ezek a dolgok számodra semmit nem árulnak el, akkor reménytelenül ostoba vagy.
Azért az durva, hogy az incelek a saját nyomorukkal Európa pusztulását vetítik előre. Ehhez kell aztán egó.
32F
76: Nyilván nem örülnék neki, de én nem is azon a szinten vagyok, hogy csak ronda férfi jutna. Ma nincsenek itthon a gyerekeim, ráérek és ide járok röhögni.
Nyugodtan álmodozz csak, hogy egy kövér, megkeseredett nő vagyok, ha neked ettől jobb, szíved joga. Nem kell feléd bizonygatnom semmit.
80: attól, mert már szájbarágósan ismételgeted, hogy ez a jelenség csak egy tünet, pont azt erősíted, hogy áttolod a felelősséget másra, mindenkire, csak neked ne kelljen semmit tenned magadért.
"21 a kérdező arra próbálja felhúzni a dolgot, hogy úgy lesz incel az incel (van akire amúgy valóban igaz ez), hogy minden nő így érez vele kapcsolatban, így hoppon marad"
Igen, igy lesz incel az incel, ahogy en is ilyen friendzone-toltelekkent kezdtem, meg sokan masok. Aztan egy ido utan megunjuk, tudod....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!