Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?
Erre az írásra gondolok: [link]
Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?
"Csak közben az "Isten, haza, család!" elveket már tönkretették"
Ateista voltam mindig is, így Isten és a vallás nem érdekel. 23 évesen elhagytam Magyarországot, így számomra a haza az, ahol boldog vagyok. A családom fontos, pár év múlva a barátommal neki is állunk megalapítani a sajátunkat.
"liberalizmussal átmosták, korccsá tették az emberek szellemiségét."
Nem vagyok liberális, nem tudom honnan vetted. :D
"A népesség folyamatosan fogy, a társadalom öregszik."
Igen, mert már nem szülnek Európában tíz gyereket, hanem kevesebbet, de azokat rendes körülmények között nevelik fel. Neked ezzel komolyan bajod van? :D Aki pedig nem szeretne gyereket, az jól teszi, hogy nem vállal, hiszen ne tegye emiatt tönkre az életét és ne vállaljon ekkora felelősséget mások miatt.
67-es. Nem fogja elfogadni, hát hogy is gondolod. Neki jó nő jár, és pont. És a nő még örüljön is, hogy egy rondával lehet. Hát miért nem örül?
Na, pont ez a világnézet az, ami a legtaszítóbb bennük.
Felelősséghárítás, hibáztatás, önsajnáltatás, gyűlölködés... Ha nekem nem jó, neked se legyen az.
Ilyen szar személyiségű ember jobb is, ha egyedül marad, csak tönkretenne másokat. Gyereknevelésről meg ne is beszéljünk, akarva-akaratlan ilyenné nevelné, az meg nem hiányzik senkinek.
Az ilyen emberek a másik véglet, mint te.
Te is azt mondod, hogy a ronda pasi örüljön egy dagadt nőnek, miközben tudod, hogy te sem örülnél neki.
Egyàltalán nem is értem, ha te annyira különb vagy, és olyan tartalmas, fasza életed van, miért érsz rà egy anonim fórumon àltalad lenézett emberekkel vitatkozni? 😀
Még a végén kiderül, hogy egy frusztràlt túlsúlyos nő vagy, és semmivel nem vagy különb az àltalad szidott célcsoporttól.
És ez nem csak ràd igaz, hanem az összes itteni kommenthuszàrra.
Tömören mondom, hogy a fogyatékosok is megértsék:
- az incel jelenség egy tünet
- számos másik tünettel együtt,
- amik arra mutatnak, hogy
- a fehérember ki fog halni, helyét átveszik a feketék.
Sikerült értelmezni? Lassan olvasd, és hangosan, hogy megértsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!