Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?

Figyelt kérdés

Erre az írásra gondolok: [link]

Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?

2021. ápr. 23. 06:53
 121/179 anonim ***** válasza:
80%

Attól, hogy összehordasz egy rakat gondolatot melyek logikailag alig kapcsolódnak egymáshoz, még nem érvelsz.

Te sem kellettél soha olyan nőnek aki tetszett és sok nő is így van vele, ezért van egyedül. Mégsem incel. És sok férfi is egyedülállóként definiálja magát, nem incelként. Akkor is ha éppen nem jut neki senki. Ezek az emberek normálisak. Te nem, ez már abból is látszik, hogy szerinted nem veled van ban, hanem a társadalommal. Neked nem jut a tortából, a társadalom többségének igen. Mi a megoldás, ki változzon, te, vagy a társadalom?

Érdekes, hogy aki incel annak többnyire baráti köre sincs (incel klub nem számít)a legtöbbnek nincs értelmes hobbija, nem tud kiteljesedni a munkájában és amikor ezeket ajánlják neki mindig azzal jön, hogy ettől nem fog becsajozni. Lehet, de nekem olyan pasi nem kéne akinek nincsen széles érdeklődési köre, hobbija és olyannal sem akinek ha van is azért csinálja hogy becsajozzon vele.

Aki nincs rendben és dolgozni sem akar magán, az csak lehúzza a másik embert. Mit is lehetne vele kezdeni? Tudom, hogy a hozzájuk hasonló felületes, ostoba, üres emberek is vannak párkapcsolatban, viszont az ilyen emberek többnyire felszínesek ezért nem jönnek be nekik az incelek. Azok az emberek akik a társuktól emberi minőséget várnak el, nem tudnak mit kezdeni velük, akkor sem, ha külsőre amúgy nincs velük baj.

De felesleges is belemenni mélyebben, mert az eltorzult világképeddel amúgy sem látod azt amit szinte mindenki más rajtad kívül. Ja, és Európa összeomlása azért fog bekövetkezi mert ez egy természetes folyamat, ez történ eddig minden nagy birodalommal most majd új népek fognak felemelkedni. Minden birodalmat eddig barbárok romboltak le, Egyiptomot és a görögöket a rómaiak, Rómát a hunok meg a germánok meg tudom is én, Európát majd a feketekék vagy az arabok és így tovább.

Ez a folyamat nem azért van, mert nem szexelünk incelekkel. A bolygó ugyanis túlnépesedett, az emberek felének amúgy is ki kéne halnia, hogy visszaálljon a normális egyensúly. Értem én hogy szerinted nekünk kéne szaporodni, de úgy őszintén, te milyen nemes géneket akarsz továbbadni, amelyeknek fenn kéne maradnia? Ugyeugye. És a túlnépesedést nem oldjuk meg ha azért szülünk még többet, hogy lekörözzük a feketéket.

Mivel itt olyan folyamatokról van szó, amelyekre nem lehetünk hatással, a legtöbb amit tehetünk, ha éljük az életünket, az vállal gyereket aki igazán vágyik rá és van lehetősége is felnevelni, ne divatból, csokért meg tudom is én. Ennyi. Akinek jut nő szaporodik, akinek nem, az nem. Darwin bácsi már elég jól leírta.

2021. ápr. 24. 08:11
 122/179 anonim ***** válasza:
91%
Te beszélsz a személyedkedésről, amikor ismeretlenül ironikusan próbálsz embereket becézgetni, meg sunyi gilisztázol vagy mi, hagyjuk már. Te is egy kétségbe esett kis pöts vagy akinek ezek alapján nem csoda, hogy nem jut nő. Remélem, nem is fog soha.
2021. ápr. 24. 08:31
 123/179 anonim ***** válasza:
87%
De hát te vagy az, aki egyhuzamban szidni és fröcsögni próbál. Megnyugodhatsz, én nem jelentettem a kommented, mert nem érdekel, hogy idegzsába vagy, elhordhatsz bárminek, ha neked ettől lesz szebb napod az élettársad mellett ám legyen, nem állok az utadba, minden esetre jót röhögtem rajtad, erre te is jó vagy. További minden jót!
2021. ápr. 24. 15:25
 124/179 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy röhögtél te. Attól hogy próbálsz itt magas lóról beszélni és eljátszani az élet mesterét, még nyíltan látszik, hogy egy csicska vagy. Ha minden rendben lenne veled, akkor nem éreznéd szükségét a kötekedésnek. Szerinted nem vágja mindenki, hogy egy csőd vagy?

Én vállalom, hogy a múltam pokol. Te meg próbálod tagadni magad előtt is, hogy a jelened nulla és nincs jövőd. Tudod, az acsarog, aki frusztrált!

2021. ápr. 24. 16:49
 125/179 anonim ***** válasza:
77%

125, nem velem vitatkozom, de felmerült bennem egy kérdés. Tegyük fel, szegény kicsi incelek teljesen tehetetlenek a sorsuk ellen, semmiben nem hibáztak és nem a saját felelősségük, hogy ott vannak ahol. Akkor mi a teendő?

Ha ő képtelen segíteni magán, akkor mástól mit vár? Mert az utaljuk ki önkéntes, vagy épp ennek hiányában kényszer ingyen pnát (khm... nőt) egy nagyon lealacsonyító, tárgyiasító gondolat, arról nem is beszélve, hogy minden valamit magára adó ember számára undorító a kényszer szex. Na de, ha taszító a viselkedésük és/vagy a küllemük, tehát önkéntes jelentkező nincs rájuk, fizetni nem akarnak a szexért, vagy adott esetben nem is a fizetett szex hiányzik nekik,hanem épp az az érzelmi háttér, amit képtelenek kiváltani, a nők kényszerítését pedig elvetjük, akkor hogyan tovább? Mit vársz/várnak, mi fog történni? Mitől lesz jobb nekik?

Mert gondolom azért megy a nyígás állandóan, mert változást akarnak. Ha nem az a megoldás, hogy magukon változtatnak, mert szerinted az lehetetlen (habár a környezetemben valahogy a legtöbb embernek sikerült) akkor merre tovább?

2021. ápr. 24. 19:04
 126/179 anonim ***** válasza:
87%

126

Elmondom én. Semerre. Csak azért írnak fel ide, hogy egymást erősítsék abban, hogy ők az áldozatok, és mindenki más szemét, illetve a másik ok, hogy egy kis figyelmet kapjanak. Mert hiába vesznek mindent kötekedésnek, a negatív figyelem is fegyelem.

Az ő problémájukra nincs megoldás. Ezt tulajdonképpen ők hangoztatják a legjobban. Mi meg látva, hogy mennyire agymosottak....egyetértünk.

2021. ápr. 24. 19:15
 127/179 anonim ***** válasza:
20%

Nincs megoldás. Legalábbis olyan nem, amelyet a "tegyél érte" bullshit-tel el lehet érni.

Tudod nálam mi okozott változást? Jobb lett a külsőm. Baromira későn érő voltam, de azért csak eljutottam odáig, hogy kiférfiasodjak.

Ezért is utálom a közhelyes okoskodásokat. Én annak idején rohadtul megtettem mindent, hogy változtassak az életemen - de semmilyen eredmény nem lett. Aztán végre férfiasabb lett a testem (feljött vagy 15 kiló jó arányban), az arcom (elmúltak a pattanások), és összességében is vonzóbb lettem. Ennek hatására viszont már jöttek az eredmények.

És ahogy annak idején a kudarcaim sem rajtam múltak, úgy a sikereim sem az én érdemeim.

Na EZÉRT utálom az értéktelen okoskodásokat.

Megoldás? Az nincs. Viszont a trauma enyhíthető, ha beszélünk róla és feldolgozzuk. Az itteni kommentek többsége erről szól:

A fájdalom csillapításáról. Se több, se kevesebb.

Úgyhogy ha nem tetszik, egyszerűen csak ne szóljatok hozzá. Akár egyetértesz, akár nem. Csak hagyjátok, hogy kiírják magukból, függetlenül attól, hogy mennyire egyezik ez a világképetekkel.

Ha valóban segíteni akartok és nem csak a saját problémáitokat leplezni, akkor hagyjátok kiereszteni a gőzt.

En egyébként úgy gondolom, hogy az incelek többsége alapjában véve intelligens és értelmes fickó - csak hát a fizikai vonzalom hiánya eléggé torzítja a lelket. Dehát ki ne őrülne ebbe bele?

2021. ápr. 24. 21:20
 128/179 anonim ***** válasza:
72%

Miért ide írják ki a fájdalmukat? Miért nem csinálnak saját blogot, hogy ott beszéljenek egymással? Itt nem történik más, csak provokáció és önsajnáltatás. Miért nem egymással beszélik meg?

2021. ápr. 24. 21:26
 129/179 anonim ***** válasza:
9%
129: Mert ez egy társadalmi probléma, amit te is érezni fogsz
2021. ápr. 24. 21:52
 130/179 anonim ***** válasza:
100%
128 oké, de erre vannak a mindenféle pill oldalak, férfihang és társai. Ez egy általános "közösség", nem egy incel fórum és nem önsegítő egylet.
2021. ápr. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!