Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?
Erre az írásra gondolok: [link]
Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?
151 szerintem nagyon jókat írtál! Öröm olvasni ilyen értelmes kommenteket ezen az oldalon a sok szenny között. Ritka az ennyire valósághoz igazodó és valóban az életnek megfelelő hozzászólás. Illetve gyanítom tieid voltak a korábbiak is. Én egyértelműen plusz pontra értékeltem, és arra biztatlan, hogy folytasd a kommentelést. Furcsa, de tényleg sok igazság van abban, hogy az itt lepontozott kommentek általában a leginkább igazak.
Egy gondolattal egészíteném ki a nemi erőszakkal szembeni védekezéssel kapcsolatos lázongást:
Még egy pár dekás patkány is képes komoly sérülést okozni. Harapni, karmolni. Egy néhány kilós macska aztán főleg! Karmaival és harapásával valódi sebeket tud ejteni.
Akkor ne mondja már nekem senki, hogy egy ötven kilós nő ne tudna védekezni! Ő is haraphat, karmolhat, használhatja a térdeit, a könyökeit. Ha bármi fegyverként használható van a közelében, a támadó ellen fordíthatja. Üvölthet, ordíthat, segítségért kiálthat, tökönrúghatja az áldozatot, minden erejével megpróbálhatja megakadályozni.
Ez esetben akkor a nők és a nőknél sikeres férfiak mit keresnek egyáltalán az "incel" típusú kérdéseknél?
Merthogy az "incel" kérdések esetén a hozzászólók többsége nő, vagy olyan férfi, akinek gőze sincs a problémáról. Mégis okoskodnak és leszólják a másikat. Akkor ezen az elven, miért ne lehetne "okoskodni" nekünk is a nemi erőszak témakörében?
Ne haragudj, de te ennyire ostoba vagy? Így kezdődik a kérdés:
"Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük"
Mi voltunk megszólítva.
"az "incel" típusú kérdéseknél?"
Érted? Nem ezt a kérdést emeltem ki, hanem ÁLTALÁNOSSÁGBAN az incel kérdéseket.
Én értem, hogy empátia nincs benned se, de hogy szöveget se tudj értelmezni...
A feketékkel kapcsolatosan pedig egy gondolat:
Ne feledkezzünk meg a klasszikus statisztikáról, mely szerint a feketék aránya csak 11% a lakosság körében, de az erőszakos bűncselekmények 45%-át ők követik el. Vezessük le a matematika nyelvén, ez mit is jelent!
11 feketére jut 45 bűncselekmény.
89 fehérrel jut 55 bűncselekmény.
1 egységnyi feketére jutó bűncselekmények száma: 4,09
1 egységnyi fehérre jutó bűncselekmények száma: 0,61
Kis kerekítéssel tehát kijelenthetjük, hogy a feketék között HÉTSZER olyan magas a bűnözési hajlandóság, mint a fehérek között.
Természetesen a Google már nem szívesen hozza elő ezeket a találatokat, de azért némi kereséssel megtalálhatóak az ilyen statisztikák. Lehet nem pont ezekkel a számokkal, de a végeredmény ugyanaz lesz. A feketék sokkal hajlamosabbak a bűnözésre és az erőszakra.
Na most, ha azt látjuk, hogy Európában egyre több és több lesz a fekete, abból vajon mire következtethetünk a jövőre vonatkozóan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!