Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleket tagadó vagy degradáló nőknek mi a véleményük arról, amikor női magazinban is szóról-szóra megjelenik a jelenség, csak nem nevezik nevén a dolgot?

Figyelt kérdés

Erre az írásra gondolok: [link]

Miért jobb nektek névtelenül pocskondiázni embereket, hogy biztos a személyiségével van gáz vagy igénytelen, kövér, stb. vagy csak nincs eléggé kisportolva, ezért nem kell a nőknek? Meg, hogy ez se számít, mert láttatok már boldog(nak tűnő) párokat rosszabb külsővel is?

2021. ápr. 23. 06:53
 151/179 anonim ***** válasza:
92%
151: Szerintem ideje lenne kezeltetned magad pszichológussal.
2021. ápr. 28. 01:56
 152/179 anonim ***** válasza:
100%

Az eredeti kérdésre:

Elolvastam a cikket, de sehol nem tudok párhuzamot vonni a kikosarazot pasi és az incelség között. Szóval amit meg tudok állapítani, hogy az írást a kérdező magára vette mint a vízes rongyot, bár azt nem értem miért.

De ennyí erővel, van facen a 21. századi férfi profillal valaki, aki líraian leírja véleményét dolgokról. Az egyik ilyen írásában a nő szépségét, kecsességét, nőiességét és odaadását dicséri, a csattanó a végén, hogy ez a varázs egy éjszakáig tartott, amíg megtörtént az aktus, majd az egész elkopott. - na akkor ennyi erővel én kikérhetném, hogy ez a fiktív férfi csak egyéjszakás játékszernek tekinti a nőket. Kb. hasonló igazsággal mint a kérdező a cikkre hivatkozva.

Amiért nekem az az írás mégsem a női nem degradálását jelenti, az azért történhet meg, mert egyfelől van saját életem, élettapasztalatom, másfelől intelligenciám, hogy felfogjam ez nem támadás ellenem, ellenünk.

2021. ápr. 28. 04:10
 153/179 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a nemi erőszakról leírt gondolataidat ne reklámozd, mert úgy hülyeség az egész ahogy van. Ezt nemi molesztálás átélőjeként mondom. Azért nem lett belőle erőszak, mert az illető nem ment volna el olyan messzire, ez az egyetlen ok. Ugye te sem gondolod, hogy egy tagbaszakadt, 180 centis férfi számára ellenfél egy picike, ötven kilós nő. Akinek mellesleg egy kézzel lefogja mindkét kezét.

És minél fiatalabb az áldozat, annál kevésbé fog tiltakozni, ezt hívják tanult tehetetlenségnek. Évezredek beírt programja, nevelése az "engedd magad, hamarabb szabadulsz és kevesebb sérüléssel úszod meg" ami ott fut egy nőben, akinek az ellenállását mondjuk két erősebb ütéssel ki lehet iktatni.

Annyira bírom, amikor a témában járatlan emberek "logikailag" levezetik, hogy miért nem bántja senki a nőket és miért csak mese, kitaláció az, amit a mi nemünk még mindig túl gyakran átél. Ha pedig kinyitja a száját, megy az áldozathibáztatás. Ennek vagy az ékes példája, ezért vagy incel és igazából jobb is így.

A nemi bántalmazás túlnyomó része nem bulikban történik.

2021. ápr. 28. 06:47
 154/179 anonim ***** válasza:
87%

"#149: Azért a külföldi párod sokat elmond az igényeidről. Persze nincs ezzel gond, én is jobban szeretnék nyugati minimálbért, mint itthonit, csak akkor ne állítsd már be úgy, hogy nem vagy opportunitista."

Ez az az előítéletesség, amit soha nem fogok megérteni. Miért úgy képzeled el, hogy beházasodtam valami gazdag svájci családba és miért nem úgy, hogy kiköltöztem, hogy elvégezzek egy mesterképzést és a szakom 91%-a (volt felmérés) helyi volt, így eléggé adta magát, hogy egy helyibe fogok beleszeretni? Az utóbbi (ami az igaz, ha nem lett volna egyértelmű) pedig elég sok tanulás eredménye, de ugyan, ez már senkit nem érdekel, de még egy embert le lehetett nézni, gratulálok.

26/N

2021. ápr. 28. 07:26
 155/179 anonim ***** válasza:
90%
151-es, aki elolvassa, amiket írsz, az megérti, hogy miért nem kellesz kutyának sem. Rasszista, nőgyűlölő, felelősséghárító, okoskodó. Ezek jutottak az eszembe rólad.
2021. ápr. 28. 08:04
 156/179 anonim ***** válasza:
87%

151-es, nem szoktam ilyet írni, de elmész te a jó ká anyádba, te barom. Remélem egyszer elkap egy 150 kg izomkolosszus b.uzi és jól szétkúrja a pitsádat.

Mikor engem megerőszakolt 1 férfi, megijedtem, nem tudtam védekezni, kés volt nála, féltem, hogy megöl, fojtogatott is, így inkább hagytam, miután kaptam egy sor pofont is, hogy megtörténjen, és reménykedtem benne, hogy miután végez, hogy nem szúrja belém a kést, mert azt mondta, ha sokat pofázok vagy tiltakozok, meg fog ölni. Ja, igen, az én hibám ez is. Szerinted még élveztem is, ugye? Vagy mi van azokkal a lányokkal, akiket buliban bedrogoznak pl?

Olyan okos vagy, de olyan okos hallod, mindent tudsz mindenről és mindenkiről, mégis egy vesztes, egy lúzer vagy, aki a kutyának se kell, megrohadsz a magánytól és a keserűségtől, de hát ez így is fog maradni. ha meg mégis sikerült valakit összeszedned, akkor sajnálom a párod, hogy egy ilyen érzéketlen, mentálisan sérült fsz jutott neki.

2021. ápr. 28. 09:08
 157/179 anonim ***** válasza:
100%

"akiket buliban bedrogoznak pl"

Jaj, hát, ők a felelőtlen csitrik, akik maguk keresték a bajt.

Sajnálom, ami veled történt, de nagyon jó volt olvasni a válaszodat, mert egyszerűen undorító, hogy egyesek mennyire torzan gondolkodnak. Olyat ír, hogy a faroknak is fáj, ha szárazon hatol be. Hát oda ne rohanjak, akkor mi lenne, ha nem erőszakolna meg senkit? Képes ilyet írni, te úristen.

2021. ápr. 28. 09:12
 158/179 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbször azért történik meg, szerintem, mert mindenki félti az életét. Azt a rettegést kívánom én is a kérdezőnek, amit nekem is és másoknak kell ilyenkor átélni.
2021. ápr. 28. 09:18
 159/179 anonim ***** válasza:
84%

Tudod mit, #151-es? Pusztulj meg ott, ahol vagy. Könnyű úgy okoskodni, hogy te még hasonlót se éltél át. Baromi könnyű. Nem szeretek rosszat kívánni másnak, de kívánom, hogy kapjon el egy kigyúrt állat és dugjon meg. Ha olyan roppant okos vagy, úgyis egy karcolás nélkül megúszod és gyorsan elszelelsz. Menj oda egy nő elé, személyesen, nézz a szemébe és mondd ezt el neki. Ja, hogy csak kapálózni kellett volna és védekezni. Köpd arcon magad, komolyan.

A húgomat megerőszakolták 16 évesen. 16 évesen! Jött két fickó, egyik izmosabb, a másik teljesen átlagos - mindketten magyarok voltak és megerőszakolták. Egyik megdugta, a másik lenyomta a farkát a torkán. Mindkét helyen okoztak sérülést, de persze, persze, csak ő nem ellenkezett eléggé. Sírva mondta el, hogy azzal fenyegették, hogy megölik, ha nem marad csendben. Persze te ezt is jobban tudod ás átérzed. Hónapokon át sírva ébredt éjszakánként, rettegett egyedül az utcára menni és egy vállérintéstől összerándult. Szóval te, aki még csak hasonlót se élt át, ne pofázz arról, hogy ez meg ez milyen. Semmit se tudsz.

Az erőszak nem a szexről szól, hanem arról, hogy az a gerinctelen féreg érezze a felsőbbrendűségét és erejét. Van pofád olyat írni, hogy a férfinak is fáj a száraz behatolás? Hm. Tudod, mi erre a megoldás? NEM ERŐSZAKOLUNK MEG SENKIT!

A férfi nem szégyene vagy. Sose lepődj meg azon, hogy egyedül fogsz elrohadni.

28F

2021. ápr. 28. 09:21
 160/179 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén örülök annak, hogy ezek a lúzer barmok, mint az 151-es egyedül döglenek meg, remélem, hogy még sokat fognak szenvedni a magánytól.
2021. ápr. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!