Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet humanitárius módon megoldani az incelproblémát?
Kérlek tényleg ne trollkodjatok, teljesen komoly a kérdés!
Az örökbefogadás például teljesen legális és még pozitív is társadalmilag. Ott is átvilágítják pszichológusok, orvosszakértői bizottság a leendő szülőket, hogy megfelelő helyre kerül-e a kicsi (aki még életkora miatt még befolyásolhatóbb, mint mondjuk egy nagykorú ember, akit már hitelszerződéssel meg bármivel behúzhatnak és ő felel érte).
Állandóan lehet hallani, hogy a harmadik világban milyen szegénység és nyomor van és ott valóban elnyomják a nőket.
Ha ez valóban így van, nem csak propaganda, akkor miért nem állnak ezek a világszervezetek az ügy mögé és mentik meg legalább az ottani nők egy részét?
Lehet rosszindulatot feltételezni és fanyalogni, de ez igazából mindenkinek jó lenne.
- Az incelnek, aki így végre kaphatna egy társat, aki ha nem is szerelmes belé, de hálás neki, amiért olyan kedvesen és gyengéden bánik vele, ahogy otthon senkitől nem szokta meg.
- A nőnek, aki így megmenekül a terror elől, nem csonkítják meg, nem adják el feleségnek és nem erőszakolják meg durván és csinálnak belőle elnyomott szülőgépet.
- A társadalomnak, ami által így kiegyenlítődne a FIATAL korosztályban lévő férfitöbblet.
- Azoknak a magyar nőknek, akiknek kevesebbet kell balra húzni Tinderen.
- A gyakori kérdések felnőtt párkapcsolatok kategóriájának olvasóinak, akik kevesebb nyavalygást és frusztrált választ olvasnának.
Sőt, még a gazdaságnak is, hiszen ha van egy lány, aki otthon vár, akihez hozzá lehet bújni, akkor motivált lesz a férfi, hogy többet érjen el az alap vegetáció szintjénél.
Szóval kérdem én: Ha gyereket örökbe lehet fogadni, ha afrikai árvát is örökbe lehet fogadni, akkor miért nem lehet nagykorú nőt örökbe fogadni, aki szintén akarná, hogy örökbe fogadják, hogy menekülhessen?
Az igény jelenleg is megvan rá, csak jelenleg az alvilág és az emberkereskedők uralják az egész területet, ami miatt rossz szándékú emberek piaca az egész.
Miért nem lehet tényleg bevonulni mondjuk az USA hadseregének, lelőni a sok nőelnyomó, nőcsonkító bennszülöttet és megmenteni a nőket, akiket ki lehetne közvetíteni olyan emberekhez, akiket szintén átvilágítanak, átvizsgálnak, hogy semmi rossz szándék nincs bennük, egyszerűen csak alkalmatlanok arra, hogy barátnőt találjanak?
karpeta: Kár is beléjük a szó, nálunk az észérvek nem hatnak, csak trollkodnak.
De nem hibáztatom őket, mintha vaknak magyaráznám a színeket.
Egy nő maximum öregkorára talán, ha átéli milyen az, amikor nem akarja őt senki ölelni, csókolni, hozzábújni. Amikor nem kap szeretetet senkitől. Akkor jön rá, hogy milyen érzés rengeteg tizen-huszon-harminc éves férfinek, akik ebben a cipőben járnak.
Fiatalon, amíg körülrajongják őket férfiak tömegei, addig azzal vannak elfoglalva, hogyan szűrjék ki a számukra nem kívánatos egyedeket és hogyan hívják fel magukra a figyelmét azoknak a férfiaknak, akiket minden más nő is akar.
"Kár is beléjük a szó, nálunk az észérvek nem hatnak, csak trollkodnak.
De nem hibáztatom őket, mintha vaknak magyaráznám a színeket."
Szerintem meg rád nem hatnak az észérvek, amikor kb 20-an próbáljuk felnyitni azt az elvakult szemedet. Tudom mindenki szembemegy az autópályán, csak te mész jó irányba. Itt max te trollkodsz.
Vaaaagy teszel azért, hogy egy normális és szimpatikus ember legyél. Tudom, tudom, te "az vagy". Megnyugtatlak, nem. Jelenleg olyan elkorcsosult jellemed és gondolkodásod van, hogy minden épeszű nő menekülne előled. Ha nem hiszel nekem, menj egy pszichológushoz és mutasd meg neki ezt a kérdést és a hozzászólásaidat.
Verd bele a buksidba: semmi sem jár neked. Semmi.
Te szerencsétlen nyomorult csúfság, menj Thaiföldre és vegyél magadnak egy prostit feleségnek és hozd haza.
Ja hogy nincs rá pénzed, és az államtól várnád hogy vegyen nektek szexrabszolgát valami fejlődő országból? Halál komolyan te semmit se szégyellsz? Nap mint nap világgá kiabálni a szégyenedet hogy soha senkinek nem kellenél. Mert igen, nemkívánatos egyed vagy, jól látod. És nincs senki és semmi aki minket arra tudna kényszeríteni hogy veled lefeküdjünk.
Mit akarsz amúgy, egy Nemzethy Kupit? Bocs, Szexegészségügyi Központot.
A karhatalom mint a népszámlálásnál, körbejárja at országot. A 10/10-es nőket regiszterbe veszik, és beosztják kötelező szolgálatra az intézménybe. A minket védelmezni akaró őrjöngő fickóinkat a rendőrök vagy katonák agyonverik.
De nem akarok ötletet adni a sci-fi regényed megírásához 😂
Na most kiégtem 😫😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!