Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet humanitárius...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet humanitárius módon megoldani az incelproblémát?

Figyelt kérdés

Kérlek tényleg ne trollkodjatok, teljesen komoly a kérdés!

Az örökbefogadás például teljesen legális és még pozitív is társadalmilag. Ott is átvilágítják pszichológusok, orvosszakértői bizottság a leendő szülőket, hogy megfelelő helyre kerül-e a kicsi (aki még életkora miatt még befolyásolhatóbb, mint mondjuk egy nagykorú ember, akit már hitelszerződéssel meg bármivel behúzhatnak és ő felel érte).

Állandóan lehet hallani, hogy a harmadik világban milyen szegénység és nyomor van és ott valóban elnyomják a nőket.

Ha ez valóban így van, nem csak propaganda, akkor miért nem állnak ezek a világszervezetek az ügy mögé és mentik meg legalább az ottani nők egy részét?

Lehet rosszindulatot feltételezni és fanyalogni, de ez igazából mindenkinek jó lenne.

- Az incelnek, aki így végre kaphatna egy társat, aki ha nem is szerelmes belé, de hálás neki, amiért olyan kedvesen és gyengéden bánik vele, ahogy otthon senkitől nem szokta meg.

- A nőnek, aki így megmenekül a terror elől, nem csonkítják meg, nem adják el feleségnek és nem erőszakolják meg durván és csinálnak belőle elnyomott szülőgépet.

- A társadalomnak, ami által így kiegyenlítődne a FIATAL korosztályban lévő férfitöbblet.

- Azoknak a magyar nőknek, akiknek kevesebbet kell balra húzni Tinderen.

- A gyakori kérdések felnőtt párkapcsolatok kategóriájának olvasóinak, akik kevesebb nyavalygást és frusztrált választ olvasnának.

Sőt, még a gazdaságnak is, hiszen ha van egy lány, aki otthon vár, akihez hozzá lehet bújni, akkor motivált lesz a férfi, hogy többet érjen el az alap vegetáció szintjénél.

Szóval kérdem én: Ha gyereket örökbe lehet fogadni, ha afrikai árvát is örökbe lehet fogadni, akkor miért nem lehet nagykorú nőt örökbe fogadni, aki szintén akarná, hogy örökbe fogadják, hogy menekülhessen?

Az igény jelenleg is megvan rá, csak jelenleg az alvilág és az emberkereskedők uralják az egész területet, ami miatt rossz szándékú emberek piaca az egész.

Miért nem lehet tényleg bevonulni mondjuk az USA hadseregének, lelőni a sok nőelnyomó, nőcsonkító bennszülöttet és megmenteni a nőket, akiket ki lehetne közvetíteni olyan emberekhez, akiket szintén átvilágítanak, átvizsgálnak, hogy semmi rossz szándék nincs bennük, egyszerűen csak alkalmatlanok arra, hogy barátnőt találjanak?

2021. ápr. 8. 05:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
100%

Szóval egy nőt, akit egész életen át bántalmaztak és terrorban tartottak és elvették minden önállóságát, odalöknéd egy másik férfinak, aki mellett szintén nem lehet önállósága és a férfi kéje-kedve szerint bánhat vele? Hű, ez zseniális! Komolyan! Kicsit se ellentmondásos vagy törvényellenes! Ó, és a nő legyen hálás, mert te mondjuk verni nem fogod, csak szexre kényszeríted.

Fogalmad sincs róla, hogy működik a bántalmazás és undorító, hogy a saját szexhiányodat ilyen nagy problémának állítod be, hogy a megoldása érdekében képes lennél kvázi rabszolgaként tartani egy nőt. Fel nem fogom, hogy tarthatod magad jó embernek, mert kérdező, az biztosan nem vagy. Egy kicsinyes, értéktelen senki vagy, aki nem veszi észre, hogy maga miatt az. De hajrá, állj ki egy tömeg elé, vállald fel a nevedet és arcodat és úgy mondd el ezt a blődséget.

2021. ápr. 8. 09:40
 32/120 A kérdező kommentje:

#26: Emberek százmilliói fekszenek le prostituáltakkal pénzért.

Nők százmilliói fekszenek le olyan férfiakkal anyagi javakért vagy a leendő gyermek jövőjének biztosítása érdekében, akihez már a kapcsolat elején sem vonzódtak szexuálisan.

Mivel rosszabb, ha valakin segítek és ő hálából fekszik le velem? Szerintem még mindig sokkal őszintébb érzés, mint mikor a dollárjelek pörögnek a szemében és már fejben számolja, hogy mikor telik le az idő és egy újabb szánalmas lúzer, akinek fizetnie kellett a szexért.

"Ha egy szikrányi segítőszándék lenne benned, semmi hálát nem várnál."

Ha már itt tartunk, ha te különbnek tartod magad és olyan nemesnek, akkor miért nem segítesz magányos férfiakon?

#27: A dokumentumfilmek készítőit különböző lobbicsoportok pénzelik. Dokumentumfilmekben a gyíkemberektől bármit el lehet hitetni az emberekkel.

Én prostituáltakkal beszélgettem, egyik sem vágyott megmentésre. Külföldről embercsempészek által hozott, bedrogozott rongybabák, akik világukat nem tudják és angolul/németül sem beszélnek és alvilági nightklubokban dolgoztatják őket a privát VIP részlegen, azok lehet, hogy kényszerből vannak ott, de őket meg az interpol nehezen tudja kiszabadítani, mert a gyerekükkel, családjukkal zsarolják őket. De amennyi pénzéhes nő van, jóval kevesebb ilyen van, mint amit megpróbálnak elhitetni az emberekkel. Az alvilágnak sem érdeke felhívni magára a figyelmet és halmozni a vádpontokat.

Apropó, gyerek. Legtöbbjüket a saját férjük, a gyerek apja hajt ki az utcára.

"Ha egy normális lányt akarsz aki szeret, akkor társkeresőzz"

Jó vicc. A legjobb önbizalom-pusztító a férfiaknak a társkereső.

2021. ápr. 8. 09:42
 33/120 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel rosszabb, ha valakin segítek és ő hálából fekszik le velem? "

A legundiritobb dolog valaki nyomorat szexuálisan kihasználni.

2021. ápr. 8. 09:47
 34/120 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem hagyjuk szegényt, nem tehet róla ☺

[link]

2021. ápr. 8. 09:47
 35/120 A kérdező kommentje:

#29: "de szerinted minden csöves egy szar és a saját hibájából került oda, ahova."

Ha mutatsz nekem olyan hajléktalan lányt, aki önhibáján kívül lett az és ha biztosítanék neki lakhatást, akkor összeszedné magát és nem költöztetné be hozzám a hajléktalan "testvéreit", akkor megváltoztatom a véleményemet. Az eddigi tapasztalataim viszont KIVÉTEL NÉLKÜL ezek.

#31: Felejtsd már el ezt a kényszert. Nincs kényszer. Még annyi sem, mint egy örökbefogadásnál, ahol azért a gyerekotthon "hatást gyakorol" rá, hogy megszabaduljon egy felesleges purdétól, úgyis van utánpótlás.

Itt a nő saját belátása szerint dönthetne. Ha nem vagyok neki szimpatikus, akkor nekem sem kellene ő. Engem egy nő se érezzen kényszernek!!!

2021. ápr. 8. 09:48
 36/120 anonim ***** válasza:
95%

Ja, és az megvan, hogy nem csak szép és fiatal nőknek van rossz életük? Az idősebb, csúnya nőt kutsakmanyolgatjak, mert nem a "szívesen dugom" kategória?

Na most kaptam hányingert a kérdező fajtájától.

2021. ápr. 8. 09:49
 37/120 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel rosszabb, ha valakin segítek és ő hálából fekszik le velem?"

Nem neki segítesz, hanem magadon. Másrészt azt majd ő eldönti, hogy hálás és ha az, akkor azt hogyan mutatja ki. Te pont az ezzel kapcsolatos döntését vennéd el.

"újabb szánalmas lúzer, akinek fizetnie kellett a szexért."

Te pont ez vagy. Ugyanazt csinálnád, mint a korábbi bántalmazói. Magától se velük, se veled nem feküdne le, hanem a magatok módján rákényszerít. Valakinek fizetnek, őt meg megzsarolják.

"Ha már itt tartunk, ha te különbnek tartod magad és olyan nemesnek, akkor miért nem segítesz magányos férfiakon?"

Mit segítsek? Feküdjek le velük? Hoppá, akkor meg én leszek a mocskos ri##nc. A barátommal együtt vagyok, neki segítek mindenben. Emellett több szervezetnél heteket töltöttem el önkénteskedésel és élményeken és jó ismerősök kívül semmit nem szereztem.

2021. ápr. 8. 09:50
 38/120 anonim ***** válasza:
94%

"Ha nem vagyok neki szimpatikus, akkor nekem sem kellene ő. Engem egy nő se érezzen kényszernek!!!"

Pont azért vagy incel és egy undorító ember. Senki sem fogsz kelleni, mert emberileg semmi vagy.

Ezzel a hozzáállással pedig bizonyítottad, hogy semmi valódi segítőszándék nincs benned. Csak ki akarod használni az amúgy is megtört nőket.

2021. ápr. 8. 09:52
 39/120 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a nők nem olyanok, mint akiket itt a fejlett világban ismersz. Nekik tényleg harcolniuk kell a túlélésért. Ha kell elmennek prostinak, egy gumicsónakban átkelnek a tengeren, ölnek a háborúban. Igen, idejönne és mosolyogna rád. A lehetőségeihez képest még mindig jó ajánlat egy elpuhult lúzer európaival hetyegni, mint meghalni egy repesztől vagy éhenhalni. DE NEM FOG SZERETNI. El kéne dönteni, hogy hálás keleti puncit akarsz, vagy őszinte szerelmet, aki nem a lakhatás, hanem a személyiséged miatt van veled. Úgyis tudom a választ, hiszen miről is beszélgetnél egy olyan nővel, akinek egy szavát sem érted? Menhelyeset játszanál traumatizált nőkkel és arról ábrándozol, ahogy hálás kutyaszemekkel cumizzák a farkad. Mert a saját erődből még arra se vagy képes, hogy egy magyar lánnyal megismerkedj. Hervasztóan szánalmas vagy. Attól amúgy nem félsz, hogy a keleti üdvöskéd egy éjszaka elvágja a torkod, mert miért ne? Otthon náluk sokszor így zárták rövidre a problémákat.
2021. ápr. 8. 09:56
 40/120 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az egyik kiszolgáltatott helyzetből átpakolnád azokat a nőket egy másik kiszolgáltatott helyzetbe? Ez miért lenne jó?
2021. ápr. 8. 10:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!