Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet humanitárius módon megoldani az incelproblémát?
Kérlek tényleg ne trollkodjatok, teljesen komoly a kérdés!
Az örökbefogadás például teljesen legális és még pozitív is társadalmilag. Ott is átvilágítják pszichológusok, orvosszakértői bizottság a leendő szülőket, hogy megfelelő helyre kerül-e a kicsi (aki még életkora miatt még befolyásolhatóbb, mint mondjuk egy nagykorú ember, akit már hitelszerződéssel meg bármivel behúzhatnak és ő felel érte).
Állandóan lehet hallani, hogy a harmadik világban milyen szegénység és nyomor van és ott valóban elnyomják a nőket.
Ha ez valóban így van, nem csak propaganda, akkor miért nem állnak ezek a világszervezetek az ügy mögé és mentik meg legalább az ottani nők egy részét?
Lehet rosszindulatot feltételezni és fanyalogni, de ez igazából mindenkinek jó lenne.
- Az incelnek, aki így végre kaphatna egy társat, aki ha nem is szerelmes belé, de hálás neki, amiért olyan kedvesen és gyengéden bánik vele, ahogy otthon senkitől nem szokta meg.
- A nőnek, aki így megmenekül a terror elől, nem csonkítják meg, nem adják el feleségnek és nem erőszakolják meg durván és csinálnak belőle elnyomott szülőgépet.
- A társadalomnak, ami által így kiegyenlítődne a FIATAL korosztályban lévő férfitöbblet.
- Azoknak a magyar nőknek, akiknek kevesebbet kell balra húzni Tinderen.
- A gyakori kérdések felnőtt párkapcsolatok kategóriájának olvasóinak, akik kevesebb nyavalygást és frusztrált választ olvasnának.
Sőt, még a gazdaságnak is, hiszen ha van egy lány, aki otthon vár, akihez hozzá lehet bújni, akkor motivált lesz a férfi, hogy többet érjen el az alap vegetáció szintjénél.
Szóval kérdem én: Ha gyereket örökbe lehet fogadni, ha afrikai árvát is örökbe lehet fogadni, akkor miért nem lehet nagykorú nőt örökbe fogadni, aki szintén akarná, hogy örökbe fogadják, hogy menekülhessen?
Az igény jelenleg is megvan rá, csak jelenleg az alvilág és az emberkereskedők uralják az egész területet, ami miatt rossz szándékú emberek piaca az egész.
Miért nem lehet tényleg bevonulni mondjuk az USA hadseregének, lelőni a sok nőelnyomó, nőcsonkító bennszülöttet és megmenteni a nőket, akiket ki lehetne közvetíteni olyan emberekhez, akiket szintén átvilágítanak, átvizsgálnak, hogy semmi rossz szándék nincs bennük, egyszerűen csak alkalmatlanok arra, hogy barátnőt találjanak?
10
Pedig a párkapcsolat egy opció. Egy jól sikerült házasság rengeteg örömet hozhat az életedbe, de anélkül is elműködsz és a boldogságot is megtalálhatod. Én nagyon is elfogadom, hogyha valaki egyedül érzi magát teljesnek, mindenki azt csinál amit akar. Az incelek vergődnek folyamatosan, hogy nekik jó nő kell, pedig rondák, nőgyülölők és még csórók is általában. A normális emberek lennének a legboldogabbak, ha végre leállnának és elfogadnák a helyzetet. Az inceleknek mentális problémáik vannak akkor, ha önmagukat nő nélkül értéktelennek érzik. Csak velük az a baj, hogy nem választják az egyedüllétet, hanem görcsösen nőt akarnak mindenáron. Hiába mondod meg nekik, hogy a párkapcsolat nem akkora was ist das. Nem a társadalmat kell megváltoztatni, hanem az ő gondolkodásukat. Igenis vagy így vagy úgy, de ők tehetnek erről a helyzetről és csak ők tudják ezt megoldani. A szegénység egy állapot, az incelség meg egy elbaxott gondolkodás.
#4: "hány nő lenne, akit kiutalnak egy egy "sikertelen" férfinek, aki kiéli rajta minden nők elleni frusztrációját, csupán mert megteheti?"
Általában az ilyen vágyakkal rendelkező emberek nem az incelek közül kerülnek ki. Aki pedig ilyen hajlammal rendelkezik, annak jelenleg is ott a feketepiac.
"Mert annak jó oka van, ha valaki képtelen párkapcsolatot kialakítani."
Sokszor az, hogy egy teljesen átlagos srác vagy, aki nem emelkedsz ki semmiben, így nem tudod felhívni magadra a nők figyelmét és mellé még a személyiséged is kiszámítható, megbízható, jófiús.
"1 ilyet ismerek és több olyat, akit jó okkal kerülnek a nők. Van köztük, aki végül talált párt és be is bizonyította, hogy nem véletlenül kerülte a nők egészségesebb lelkületű hányada."
És szerinted ezeket nem szűrnék ki a pszichológusok? Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy a rendőrök meg katonák között is elmebetegek mászkálnak... Ha néha be is kerül valami homokszem a gépezetbe, azért nem jellemző. Mert kiszűrik.
"akik szerint az egyetlen gond velük, hogy lényegében tökéletesek, túl tökéletesek erre a világra."
Olyan értelemben a melegek is evolúciós zsákutca, hogy természetes módon nem szaporodhatnának, mi szintén azok vagyunk, mert nem találnak vonzónak minket a nők, bármennyit is adunk a külsőnkre. De ettől még nem vagyunk annyira elpusztítandó, társadalomból kigyomlálandó férgek, hogy ne lehetne jogunk a boldogságra. Főleg úgy, ha közben másokon segítünk.
"Ha lenne erre mód és azzal a lendülettel az agresszív, gyűlölködő, megkeseredett réteget valahogy ki is emelnék a társadalomból, akkor én is támogatnám."
A legtöbben el se jutnának olyan mértékű megkeseredettségi szintre, amiket itt is tapasztalsz. Olyan ember, aki nem kapott szeretetet nőtől soha életében, miért meglepő, ha elvadul?
#7: Átlag fizetésből most is élnek meg emberek úgy, hogy akár még dohányoznak is, ehhez képest ha az incel keres 200 ezret és nem albérletezik, akkor bőven jó színvonalon el tudja tartani a nőt. Illetve egy ilyen nő nem fikázná le a mamahotelt, esetleg még örülne, hogy részt vehet a srác anyjával a közös főzésben meg ház körüli teendőkben.
Közben lelkesen tanulná a nyelvet. Sokkal lelkesebben, mint sok itteni, akik végigseggelnek 8-12 évet és alig tudnak megszólalni angolul, csak vihognak. Csak a kínaiakból indulj ki. A mi bonyolult nyelvünket jobban megtanulják, mint mi legtöbbünk az angolt, aminek az ismeretéből csak hasznunk van.
#8: Mert előbb-utóbb megunja az ember, amikor az önfejlesztéssel csak annyit ér el, hogy a mérföldes igényekkel rendelkező nők keselyűként köröznek felette és azért annyi önérzetem hadd legyen már, hogy nem azért tettem bele az életembe annyit, amennyit, hogy még én udvaroljak egy olyan nőnek, akinek Andy Vajna vagy Schmuck Andor is bőven megfelelne, ugyanakkor jelenleg is van szexkapcsolata, amit természetesen hajlandó lenne feladni egy komoly kapcsolatért. Egy ilyen nőtől szerinted nagyobb szeretetet és megbecsülést kapnék, mint egy prostituálttól? Akiknek szintén nem veszem igénybe a szolgáltatását.
Arra vágyom, hogy valakitől szeretetet kapjak. Anyagi téren már elértem azt a pontot, ahol nem igazán tenne hozzá további fejlődés ahhoz, hogy legyen bárkim.
Külső terén még esetleg kidolgozhatnám úgy a testem, hogy látszódjanak a kockák, de az nem én lennék, meg itt is van jó pár olyan ember, aki hiába gyúrta ki magát, mégsem lett sikeresebb.
Öltözködésileg is magamra költhetnék évi 1 milliót, de az sem én lennék.
#9: Ez városi legenda. Egyébként meg a női szexturizmus is úgy működik, hogy izmos afrikai férfiakkal szórakozgatnak el a nyaralásuk alatt. Olyan férfiakkal, akiknek amúgy nem okoz gondot csajozni.
Az incel pont attól incel, hogy semmilyen nő nem akarja. Ingyen sem.
#10: Én nem a társadalom miatt akarok kapcsolatot, igazából klasszikus párkapcsolatra se lenne szükségem, csak arra, hogy szeretve legyek. Hogy legyen egy lány, akit megölelhetek, hozzábújhatok, megcsókolhatok. Az összes többi már szabadon választott. Ha a nő vágyik rá, akkor megtenném neki, de én ennyivel boldog lennék, ennyivel kiegyeznék.
#11: Újabb példája vagy annak, hogy miért rohad a lelkük a magyar nőknek. És még nekem kéne megtisztelve éreznem magam, hogy olyan nőnek elnyerhetem a kegyeit, akinek ilyesmi jött ki a száján, hogy kiugrási lehetőségként tekint rám meg a párkapcsolatot a munkavállaláshoz hasonlítja?
Ezért vagyok selejt, nem másért. Mert bennem vannak EMBERI ÉRZÉSEK. Amik a nyugati világban kimentek a divatból. Mert én nem ugródeszkaként tekintek a páromra meg lecserélhető bútordarabként. Mert engem nem hatnak meg az instamodellek meg nem érezném magam attól jobbnak, hogy a barátnőmet az összes haverom meg akarná dugni.
Félelmetes mennyi energiát bele tudtok ölni az ilyen hülyeségekbe.
Nézzél inkább ruhákat, stílust. Menj el edzeni, sportolj vagy kirándulj. Képezd magad, keress több pénzt, foglalkozz a hobbiddal. A sok agyalás helyett inkább fejleszd magad és keress egy értelmes nőt.
"Újabb példája vagy annak, hogy miért rohad a lelkük a magyar nőknek. És még nekem kéne megtisztelve éreznem magam, hogy olyan nőnek elnyerhetem a kegyeit, akinek ilyesmi jött ki a száján, hogy kiugrási lehetőségként tekint rám meg a párkapcsolatot a munkavállaláshoz hasonlítja?"
Kedvesem... szerinted egy ilyen kapcsolat őszinte lenne? Te nagyon naiv vagy akkor. Azért jön ide hozzád, mert elmenekül a háborúval, éhínséggel, szegénységgel tépázott országából. Örül, hogy kap kaját, fedelet és nyugalmat, cserébe a kedvedre tesz. Ettől még te egy idegen vagy a számára. Ezért undorító nekem ez, mert kvázi szexrabszolgát csinálnál kiszolgáltott nőkből, csak be van csomagolva "humanitárius segítség" köntösbe. Nem egy gyerekről beszélünk, akit elhelyeznek a szülőknél és ott szépen felcseperedik, hanem egy felnőtt emberről. Attól, hogy szar helyre született még egyáltalán nem biztos, hogy olyan ember, akivel te együtt tudnál és akarnál élni. Kiutalnak egy csinos, okos nőt egy 40es kövér lúzer nőgyülölőhöz, nyilván le fog lépni az első adandó alkalommal. És ott van az újabb nyomi incel, aki már egy harmadikvilágbeli nőt sem tud megtartani és még frusztráltabb lesz. Ez az ötleted teljes baromság és sokkal több problémát generálna, mint amennyit megoldana. Mellesleg jogilag és etikailag is aggályos.
Hogy kényszerítenéd ki, hogy az országok önként odaadják a legszebb lányaikat egy fejlettebb állam szexrabszolgájának? Ja menjen az USA szerezni a magyar lúzernek nőt, hát persze. Menj el Indiába, ott nagy király leszel a fehér bőröddel és ah akármennyi pénzeddel is.
"Az incelekkel az a fő gond, hogy elhiszik, hogy nekik KELL kapcsolat"
Ezt kene sticky-ben kibasznina fooldalra :)
"A megoldás a problémára az lenne, hogy bemutatjuk a társadalomnak, hogy a párkapcsolat az opcionális"
Inkabb csovesszallora jutott, nok altal kisemmizett ferfiakat kene mutogatni, van beloluk boven 🤭
36F incel
12! Látom nem érted a párkapcsolat NEM OPCIÓ! hanem egy társadalmi nyomás van rád helyezve, hogy legyen! Csak ugye azoknak a 90%-a aki akar kapcsolatot az talál, akkor is, ha csak és kizárólag muszájból a "csak legyen valakim" elv alapján csinálja, nehogy azt hidd már, hogy olyan sokan vágynak párkapcsolatra, ahánynak van. Nekem se kéne, ha nem lenne kvázi muszáj. Teljesen jól ellenék nélküle, csak mikor a tököm tele volt vele, hogy mindenki azzal piszkál, hogy miért nincs senkim, na akkor felszedtem az elsőt, aki szembejött és úgy tűnt elfogadja a közeledésemet. Ennyi. Az incelekkel az van, hogy nekik nincs szerencséjük, és nekik nem jön senki szembe, de közben érzik a társadalmi nyomást, lehet én is szakítanék a mostani barátnőmmel, ha nem lenne muszáj a kapcsolat. De neki is kellett valaki, nekem is kellett, de ennyi. Én pontosan tudom, hogy se ő se én nem vagyok értékesebb attól, hogy együtt vagyunk, csak a többség így gondolkodik. Tehát alapvetően a társadalmi kényszer az, ami az incel jelenségért felelős, na meg: " rondák, nőgyülölők és még csórók is" ergo nem rendelkeznek a párkapcsolat fenntartásáéhoz szükséges erőforrásokkal és tőkével. Gyakorlatilag párkapcsolati értelemben véve szegények akkor.
üdv
10.
"Nekem se kéne, ha nem lenne kvázi muszáj. Teljesen jól ellenék nélküle, csak mikor a tököm tele volt vele, hogy mindenki azzal piszkál, hogy miért nincs senkim, na akkor felszedtem az elsőt, aki szembejött és úgy tűnt elfogadja a közeledésemet."
Tehát másoknak, a társadalomnak(?) akarsz megfelelni, ezért vagy egy szar kapcsolatban és csodálkozol, hogy boldogtalan vagy... édes istenem. Azért vagy kapcsolatban, mert piszkáltak vele, nem bírom feldolgozni ezt. Jó étvágyat ahhoz, amit főztél :D nekem csomó egyedülálló ismerősöm van, el vannak mint hal a vízben és nem törődnek másokkal, hanem élik az életüket. Az inceleknek meg nem ez a bajuk, mint amit leírtál, mert ha csak annyi lenne, hogy kell valaki, akárki, akkor az első csövest is felvihetnék. Az incelek a szintjüknél sokkal jobb nőt akarnak, sőt szerintük az nekik jár valamiért, és mivel ez nem jön össze frusztrált kis méregzsákok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!