Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet humanitárius...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet humanitárius módon megoldani az incelproblémát?

Figyelt kérdés

Kérlek tényleg ne trollkodjatok, teljesen komoly a kérdés!

Az örökbefogadás például teljesen legális és még pozitív is társadalmilag. Ott is átvilágítják pszichológusok, orvosszakértői bizottság a leendő szülőket, hogy megfelelő helyre kerül-e a kicsi (aki még életkora miatt még befolyásolhatóbb, mint mondjuk egy nagykorú ember, akit már hitelszerződéssel meg bármivel behúzhatnak és ő felel érte).

Állandóan lehet hallani, hogy a harmadik világban milyen szegénység és nyomor van és ott valóban elnyomják a nőket.

Ha ez valóban így van, nem csak propaganda, akkor miért nem állnak ezek a világszervezetek az ügy mögé és mentik meg legalább az ottani nők egy részét?

Lehet rosszindulatot feltételezni és fanyalogni, de ez igazából mindenkinek jó lenne.

- Az incelnek, aki így végre kaphatna egy társat, aki ha nem is szerelmes belé, de hálás neki, amiért olyan kedvesen és gyengéden bánik vele, ahogy otthon senkitől nem szokta meg.

- A nőnek, aki így megmenekül a terror elől, nem csonkítják meg, nem adják el feleségnek és nem erőszakolják meg durván és csinálnak belőle elnyomott szülőgépet.

- A társadalomnak, ami által így kiegyenlítődne a FIATAL korosztályban lévő férfitöbblet.

- Azoknak a magyar nőknek, akiknek kevesebbet kell balra húzni Tinderen.

- A gyakori kérdések felnőtt párkapcsolatok kategóriájának olvasóinak, akik kevesebb nyavalygást és frusztrált választ olvasnának.

Sőt, még a gazdaságnak is, hiszen ha van egy lány, aki otthon vár, akihez hozzá lehet bújni, akkor motivált lesz a férfi, hogy többet érjen el az alap vegetáció szintjénél.

Szóval kérdem én: Ha gyereket örökbe lehet fogadni, ha afrikai árvát is örökbe lehet fogadni, akkor miért nem lehet nagykorú nőt örökbe fogadni, aki szintén akarná, hogy örökbe fogadják, hogy menekülhessen?

Az igény jelenleg is megvan rá, csak jelenleg az alvilág és az emberkereskedők uralják az egész területet, ami miatt rossz szándékú emberek piaca az egész.

Miért nem lehet tényleg bevonulni mondjuk az USA hadseregének, lelőni a sok nőelnyomó, nőcsonkító bennszülöttet és megmenteni a nőket, akiket ki lehetne közvetíteni olyan emberekhez, akiket szintén átvilágítanak, átvizsgálnak, hogy semmi rossz szándék nincs bennük, egyszerűen csak alkalmatlanok arra, hogy barátnőt találjanak?

2021. ápr. 8. 05:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
85%

A kapcsolatok minimális múlnak a szerencsén, és sokkal inkább azon, hogy tesz-e érte valami. Ha belsőleg rendben lenne és külsőleg is legalább átlagos lenne, és eljárna a hobbijaihoz és érdeklődéseihez köthető közösségekbe, már vagy lenne párja vagy lenne annyira élete, hogy ne ilyen hülyeségeken gondolkozzon.

2021. ápr. 12. 17:39
 92/120 anonim ***** válasza:
10%
91! De naiv vagy...
2021. ápr. 12. 17:41
 93/120 anonim ***** válasza:
82%

Inkább a saját környezetemből (család, barátok, közösségek, munkatársak) indulok ki. Persze érdemi energiát belefektetni bármibe mindig nehezebb, mint csak panaszkodni és másokat okolni.

2021. ápr. 12. 17:43
 94/120 anonim ***** válasza:
11%
93! Csak tudod ez a valóságban nem így működik, de ezt most hagyjuk. Attól, hogy a te környezetedben van egy-két szerencsés, attól még nem igaz mindenkire.
2021. ápr. 12. 17:49
 95/120 anonim ***** válasza:
80%

Nem egy-két emberről van szó, inkább harmincról. Legalábbis ennyiről tudom, hogy kivel és hogyan jönnek össze, mert velük vagyok olyan kapcsolatban.

Viszont felkeltetted az érdeklődésem, szerinted a valóságban hogyan működik?

2021. ápr. 12. 17:54
 96/120 anonim ***** válasza:
16%
95! Volt már kapcsolatod, vagy próbálkoztál bárkinél is? Akkor tudod, hogy ez nem a mesedélután.
2021. ápr. 12. 18:07
 97/120 anonim ***** válasza:
84%

Jelenleg is van kapcsolatom, már ötödik éve vagyunk együtt. Semmi különös nem volt a dologban. Egy mesterképzésre jártunk, minden szünetben beszélgettünk, majd két hónap után elhívtam egy kiállításra, majd még két randi után elcsattant az első csók és összejöttünk. Számomra mesedélután volt és a barátaim se szoktak panaszkodni, a többségüknek van párja, akinek meg nincs, annak is volt.

Előtte kétszer utasítottak el: az egyikről kiderült, hogy leszbikus, a másikról, hogy már érdeklődik valaki más felé. Nyilván nem örültem egyiknek se, de ilyenkor tovább kell lépni.

2021. ápr. 12. 18:40
 98/120 anonim ***** válasza:
77%

88#

Igazad van, az a tankönyvi elmélet az általad felsorolt három véletlenszerű közhely + egy megkérdőjelezhető állítás pedig maga a komplex valóság. És nem azt mondom hogy a közhelyek nem tényszerűek, vagy nem lehetnek azok csak egyrészt ezzel nem mondtál kb. semmit, másrészt nem ellenérv, nem cáfolat mert nem zárják ki egymást azzal amit felvázoltam.

Csak hogy ezt megértsd ahhoz az kéne, hogy ne ilyen baromi egysíkúan gondolkodj összetett problémákról. Ide most nyilván nem disszertációt fogunk írni, de előző kommentben is próbáltam árnyalni legalább annyival a dolgot hogy egyrészt van ez, másrészt viszont igazad van abban hogy... Ha ez neked nem megy, akkor nem erőlködöm.

Minden sztereotípiának van alapja, csak lehet hogy hülyeség, félreértésen alapul vagy a valóságot sarkító elképzelésen. Itt három dolgot tüntetsz fel rossz színben.

1. Sok ember olyan munkát keres ahol kisebb erőfeszítéssel keres többet vagy ugyanannyit, vagy akár valamivel kevesebbet mint egy megterhelőbb munkával. Ez nem csak a nőkre jellemző, és szerintem mindig jelen volt ez az emberi törekvés.

2. A nők ambiciózus társat keresnek.

3. Vannak karrierista nők.

Tehát szerinted mit csináljanak a nők, mi az ideális? Ha keményen tanulnak, dolgoznak, karrieristák az nem jó. Ha könnyebb munkát végeznek, élnek a lehetőségekkel az sem jó. Ne keressenek olyan társat aki akar valamit az élettől, és dolgozik vagy vannak céljai mert akkor csak érdekhajhászok.

Legyenek munkanélküliek, vagy legalább csórók, minél kiszolgáltatottabbak annál jobb és akkor majd kevésbé válogatnak, ugye?

"Kétféle ember van. Aki megbecsüli, ha kiemelik és nem felejti el"

Szép és jó, csak te elvárnád hogy hálából maradjon melletted valaki egy kapcsolatban amikor ez nem egészen ezen alapul. Ettől még persze lehet hálás, vagy szerethet mint embert de ilyen manipulatív eszközökkel nem lehet magunkhoz csatolni másokat. Nem egészséges a gondolkodásod, csak az a baj akinek nem az az nem veszi észre, és nem is tudja észrevenni. Nehéz elismerően szólni arról hogy úgy akarsz párt szerezni hogy kiszolgálgatott embereket akarsz kvázi személyi függésben tartani. Mert nincs sok választása, hátha téged választ, később meg amikor már lenne választása akkor kösse a hála, meg a lelkiismeret. Erről nagybátyám jut eszembe, akit nem diagnosztizáltak de szerintem pszichopata volt, és elég viharos kapcsolatai voltak, elején minden szuper aztán szenvedtek vele a nők rendesen. A lényeg, hogy mindig olyan nőkkel jött össze akiknek valami súlyos problémájuk volt, általában mozgáskorlátozottakkal, akiknek az önbizalma is elég alacsony volt. Kb. ugyanazokat az ösztönzőket láttam a választásaiban mint nálad.

Ez a lényeg, erre próbálunk rávilágítani mint problémára. Szalmabábozhatsz, és félrebeszélhetsz az olcsó ázsiai munkaerőtől kezdve a mauritiusi dodó kihalásáig de ezt kéne hogy meglásd.

"Ezeket nem én mondom magamról, hanem mindenki más."

Az emberek akikkel már "önszántadból" nem tartod a kapcsolatot, vagy a nők akik visszautasítottak? Ha minden jó akkor szerinted mi a baj?

Mellesleg a negatív tulajdonságaimat jellemzően nekem sem és szerintem másnak sem feltétlenül idegenek vágják a fejünkhöz, hanem tudjuk magunkról konkrét kimondott szavak nélkül is felismerjük a környezetünk finomabb visszajelzéseiből, reakcióiból hogy ebben vagy abban még van hova fejlődni.

2021. ápr. 12. 19:04
 99/120 anonim ***** válasza:
19%

97! Akkor te valószínűleg a szerencsés kevesek közé tartozol. Erre ennyit lehet mondani.

Tudod a valóságban az emberek többségénél nem ilyen. Ha így működne nem lenne rengeteg, de tényleg rengeteg ember maga. Attól, hogy ti egy elit klubhoz tartoztok a többség messze nem ilyen kiválasztott.

2021. ápr. 12. 19:46
 100/120 anonim ***** válasza:
85%

Milyen klassz már, hogy minden barátommal és közelibb ismerősömmel "szerencsések" vagyunk. Még véletlenül se arról van szó, hogy mi teszünk azért, hogy kívánatosak legyünk és keressük a lehetőségeket.

Csak azt bizonyítod, hogy panaszkodni mindig könnyebb lesz. Továbbra se válaszoltál arra a kérdésemre, hogy a valóságban, hogy működnek a dolgok. Ezidáig ugyanis úgy tudtam, hogy a valóságban élek, de ezek szerint mégse. :D

Aki egyedül van, az általában nem tesz az ellenkezőjéért. Nem jár el közösségekbe, nem érdekli semmi, ami alapján ismerkedhetne. Így nem is csoda, hogy magára marad.

2021. ápr. 12. 19:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!