Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?
Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.
Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.
Gyerektartást kotelező fizetni!
"Nekem nem megy a matek sajnos, így fele annyi bért kapok, mint az itt dolgozók. Most emiatt maradjak egyedül?"
- Nem értem, hogy nekem Nőként miért kellene lejjebb adni az igényeimet azért, mert neked nem megy a matek?
Arrol nem is beszélve, hogy eleve nem állnek le olyan pasival, ki nalam kevesebbet keres....
Megjegyzem: Ma pont voltunk az obi.ban a férjemmel, virágokért meg ilyesmiért. Mi korán mentünk, hamar osszekapkodtuk ami kellett, de utána még elég sokat elidőztünk. Mire visszaertunk a virágos részhez, már nem volt egyetlen virág sem. Teljesen lefosztották.
Kifele ahogy jottunk, láttam, hogy nincs parkolo!!! és csúrdig voltak a vásárlók kosarai....Szóval szerintem nincs itt gond! Te nem ütöd meg a szintet, es a Nő inkább olyat választ, aki igen.
#42: orvos látott már? :D
GOndolom, nőd soha nem volt és nem is lesz. Maximum valami tanulatlan, önbizalomhiányos liba.
Gyerektartást kotelező fizetni!
Hány és hány dúsgazdag vállalkozót tudok, akik minimálbérre van bejelentve és ilyen havi pár ezer ft-ot fizet a nőnek ezért. Közben meg 100 millós lakás, 15 milliós új jaguár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!