Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.

Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.

2021. ápr. 3. 09:07
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
87%
36 ha már ezt a logikát követjük, akkor egy férfi miért vesz felségül egy olyan nőt, aki el fog válni tőle?
2021. ápr. 3. 12:47
 42/56 anonim ***** válasza:
22%
Persze hogy tudom! Az a vicces, hogy beszélj értelmes normális nőkkel, nem az itteni egybites elfogult lelki sérültekkel. Ott kezdődik a kritika, amikor egy nő kimondja, hogy az elmúlt 30 évben elemi szinten csesztek el mindent a NŐK! Viszont érdekes, hogy egy okos, érzelmes, magát tisztán látó nő nem igazán kerül rossz helyzetbe. Az itteni elvált, ronda nők, véleménye súlytalan, ők nem képesek olvasni a sorok között, a jó vélemény csak az lehet, ami a nőket támogatja. Amelyik nő nem képes megteremteni az otthon melegét, az miért panaszkodik? Igenis van különbség a FÉRFI és a NŐ között, ez a gender fszság, meg ez a ostoba geyelőség mizéria kizárólag arra jó, hogy a tüzet szítsa a nemek között. A Nyomorékok takaróznak a feminizmussal, az értelmes nő meg férfi csak a dolgát teszi, és jól élnek. Ezek a gender meg szexista meg a jó ég tudja milyen szájkaratésok meg csak kínlódni meg felvonulgatni tudnak. Sok sikert hozzá, mi normális emberek meg normális családban élünk, ki-ki a férje meg a felesége mellett. Ahol kölcsönösen, EGYMÁST támogatva haladnak előre. Olyan emberek nyomják itt a marketinget, akiknek az alapjaik sincsenek meg hozzá.
2021. ápr. 3. 12:54
 43/56 anonim ***** válasza:
83%

Értem, tehát annak a nőnek van igaza, aki szerint a nők csesznek el mindent. Annak a férfinak pedig, aki úgy gondolja, hogy sok minden a férfiak hibája, nincs igaza, csak be akar vágódni a nőknél.

Vagyis aki veled ért egyet, az okos, aki meg nem, az egy ronda elvált nő. :-)

Elmondom neked, hol cseszték el a nők. Amikor könnyen fekszenek le pasikkal, mert így a férfiak megszokták hogy nem kell küzdeni értük. Ott cseszték el. Az valóban a nők hibája is, hogy olcsó árucikként tekintetnek rájuk a férfiak.

Meg amikor szerelmesek és kiszolgálják a másikat, aztán 10 év múlva rájön hogy házicseléd, ő ott cseszi el, pláne ha a fiúgyerekéből is egy ilyen lusta herét nevel.

Azok a nők cseszik el, akik bevállalnak 2-3 gyereket egy férfivel anélkül, hogy lenne fedezetük rá, mert aztán jön a válás és marad egyedül.

Senki nem cseszi el, aki normálisan éli az életét nem függ a másiktól sem anyagilag sem máshogy. Ez a feminizmus lényege. De a te agykapacitásoddal ezt megérteni nem lehet, csak vagdalkozol itt sértetten. Vádaskodsz. Minden a nők hibája, igaz? Ha elhagyják őket az is, ha ők hagyják el a másikat az is. Ha megcsalják őket az is, ha ők csalnak az is. A te világodban minden, de minden a nők hibája, ezért tombolsz itt habzó szájjal és hiszed azt hogy szerintünk meg minden a férfiak hibája, mert csak ez fér be az egybites agyadon.

2021. ápr. 3. 13:08
 44/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem ertem miért kéne egy minimálbéres biztonságiőrt választhatanom, ha kaphatok szintekkel jobb férfit is.
2021. ápr. 3. 13:30
 45/56 anonim ***** válasza:
40%
Igen. Mert a legtöbb Nő szeretne gyereket. Ahhoz meg pénz kell. Sok pénz
2021. ápr. 3. 13:33
 46/56 anonim ***** válasza:
67%

37 ugyanúgy képtelen voltál az írásomat értelmezni, tehát valóban fogykos vagy, mert ennél egyszerűbben már nem lehet megfogalmazni, amit írtam.

Persze az is lehet, hogy csak nem akarod megérteni, de hát akkor meg szimplán elvakult hülye vagy, az sem jobb.

Pont senki nem mondta, hogy más lisztjéből akarok kenyeret sütni.

2021. ápr. 3. 13:48
 47/56 anonim ***** válasza:
15%

Igen. Mert a legtöbb Nő szeretne gyereket. Ahhoz meg pénz kell. Sok pénz

Utana meg jo is azokat a porontyokat a valas utan egyedul nevelni...

2021. ápr. 3. 13:54
 48/56 anonim ***** válasza:
15%

#46 én is ezt írtam hogy nem mondtad, mert nem szokás mondani. Magyarul írtam. Tán fogyatékos vagy? 😁

De attól még kilóg a lóláb ;)

2021. ápr. 3. 13:55
 49/56 anonim ***** válasza:
13%
#41 igen! Ez a lényeg, pontosan! A férfi a hibás! Egy IGAZI FÉRFI előre látja ha egy NŐ elválik tőle a jövőben így nem is rabolja a NŐ értékes idejét! Csak a lúzer fiúcskák nem tudják ezt előre!
2021. ápr. 3. 13:58
 50/56 anonim ***** válasza:
42%
Te vagy a jós az ezotévéről?
2021. ápr. 3. 14:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!