Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.

Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.

2021. ápr. 3. 09:07
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
78%

"Mondom, 10/9 normális (nem cicababa) női ismerősömnek mind IT....

"

A világon nincs ennyi mérnök.

Látszik, milyen vajon vagytok.

2021. ápr. 3. 10:26
 22/56 anonim ***** válasza:
91%
16-os, azért van párod és sok másik gyári munkásnak is, mert tettél érte, nem csak rinyáltál meg kifogásokat kerestél. Nekem is sok kollégámnak van párja, az egyiküké szintén gyári munkás, mostanában fognak összeköltözni egy albiba. Nekem azért nincs párom, mert nem teszek érte, de nem is akarok párt.
2021. ápr. 3. 10:29
 23/56 anonim ***** válasza:
90%

Kedves hármas. Tanárnő vagyok. A válásom után szívesen ismerkedtem volna tanár kollégával, de nem lehet mert az összes kollégámat elkapkodták még huszonévesen. Több iskolában is dolgoztam már, és sok konferencián veszek részt, ismerkedni lehetetlen, nekem úgy tűnik, a tanár az egyik legszexibb szakma :-)

De ugyanígy van párja a szakács ismerősömnek, az adóhivatalban aktatologató ismerősömnek, a kertész szomszédomnak, és körülöttem szinte mindenkinek.

Nem a munkáddal van baj, hanem veled. Első körben tuti, hogy nagyon felfelé célzol, ha tapasztalatod szerint az összes nő kőgazdagokkal jön össze. Ezek a nők nem a te kategóriád. Mert ha igen, akkor azt mondod ezzel, hogy a férfiak felszínesek, hiszen a gazdag férfi is csak külső alapján választ, tehát a csini műkörmös meg bolti eladó csajokat ők szedik el a szegény tanárok elől. Valójában ezt mondod. És neked is ők kellenek ugye. És majd most jössz azzal hogy ezek egyszerű, kedves, szerény lányok voltak. Nézd, én nem tudom, TE kikkel próbáltál ismerkedni, de az egyszerű, kedves, szerény nőismerőseim mind párkapcsolatban vannak és egynek sem gazdag a párja. Akkor ez hogy van?

2021. ápr. 3. 10:33
 24/56 anonim ***** válasza:
85%
eletkeptelennek nem tartom, de akinek honap vegere 10 ezer forintja nem marad, az nem tudom, mire fel akar pl. gyereket csinalni. es nem, nem CSAK tole varom el, hogy ezt finanszirozza, hanem kozosen, nekem pl. lenne hozza fedezetem, de egyedul nem fogok gyereket vallalni ugy, hogy a masik semmit nem tud beleadni. nem tudom, ezen mi olyan kiakaszto. intelligens ember nem vallal gyereket, ha nincs mibol.
2021. ápr. 3. 10:44
 25/56 anonim ***** válasza:
90%
A gyári munkások között ugyanannyi házas van.
2021. ápr. 3. 10:45
 26/56 anonim ***** válasza:
80%
#23: ne faraszd magad. Elvakult konteosok.
2021. ápr. 3. 10:46
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Miért lovagoltok folyton az informatikusokon? Pont hogy róluk van a legtöbb meme meg poén, hogy örök szinglik.

Amúgy meg nem minden informatikusnak van csillagászati keresete. Nekem is egy IT-s tetszik, de kizártnak tartom, hogy magas bért kapna. Több informatikust is ismerek, de szerintem max 300 nettót kereshetnek, persze ez csak tip.

2021. ápr. 3. 11:26
 28/56 anonim ***** válasza:
10%

#20 hát igen, a nők az ÖRÖK áldozatok 🤣

#12 tervei mindenkinek vannak, de nem mindenki mással akarja a terveit finanszírozni. Te miért a pasitól várod, hogy finanszírozza a terveid? Miért nem te dolgozol meg érte (nem természetben)?

2021. ápr. 3. 11:27
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
#28 Kétlem, hogy az egyedülálló anyák, akik utána nevelik a gyereket és elég nehéz számukra a társkeresés,azért adták be a válást, mert ez akkora buli. Elég elkeseredettnek kell lenni ahhoz hogy ezt meglépd, ezt tapasztalatból mondom.
2021. ápr. 3. 11:30
 30/56 anonim ***** válasza:
7%

#29 pedig szép kis vagyont lehet vele szerezni, ezekről hallottam.

Azt pedig nem vettem észre hogy az egyedülálló anyukáknak nehéz lenne a társkeresés, több ilyet láttam ugyanúgy tapadtak rá a hímek, mint legyek a légypapírra. Az más kérdés, hogy amikor megtudták, hogy egy eltartót keres az anyuka, akkor leléptek, de ezért nem is hibáztatható k.

2021. ápr. 3. 11:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!