Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.

Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.

2021. ápr. 3. 09:07
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
80%
Magyarország vezető IT, villamos-gépészmérnök, és gazdaságis szakember nagyhatalom ezek szerint, és az én kisvárosomban is tele volt tegnap délután a Fő tér ilyenekkel és a párjukkal.
2021. ápr. 3. 09:47
 12/56 anonim ***** válasza:
36%

Vállalkozó vagyok én is, tele tervekkel, ambíciókkal, úgyhogy èn kérek elnézést, hogy magamhoz hasonló vállalkozót keresek, nem alkalmazottat, bolti eladót, tanárt, stb.

Nem értem, miért akkora baj ez. Keress akkor te is gyári munkás nőt.

2021. ápr. 3. 09:54
 13/56 anonim ***** válasza:
75%
Ambíciózus és tervekkel téli lehet egy segédmunkás is,vagy egy koldus.
2021. ápr. 3. 09:59
 14/56 anonim ***** válasza:
27%
Nyugi, a női képmutatás határtalan! A külső sosem számít nekik, a valóságban meg akármekkora tahó alá is befekszenek, ha az barna haj, barna szem, széles állkapocs. Majd 40 körüli nőket meg lepukkant trógerekkel látni, ez jutott nekik a végére. Persze, fiatalon legyél felvértezve minden szuper tulajdonsággal, de mellette legyen a testedben 15 év konditerem, mm-re formázott szakál, kozmetikus, szoli, trendi ruhák, 5 beszélt nyelv, sikeres vállalkozás, saját lakás, autó, zero hitel, 50 milliós megtakarítás, évente 4 külföldi utazás, nagy baráti kör, persze a legmenőbb emberekből. Mindez már egy átlag telepi nőnek is, mivel ezért cserébe jól leszop. Tehát a férfi pörögjön ezerrel, mert hát pina nélkül marad ha kihagy valamit a felsorolásból. Egy szimpla rendes férfi meg mit képzel magáról, hogy nőt szeretne maga mellé? Micsoda pofátlanság már?!
2021. ápr. 3. 10:03
 15/56 anonim ***** válasza:
62%
Terveim nekem is vannak, csak ugye én is gyárban dolgozom, 3 műszak, aztán így a tanfolyamok kilőve a gyakorlat miatt, mert nem úgy megy, hogy kellene nekem egyszerre ennyi és ennyi szabadnap, hogy elmehessek gyakorlati oktatásra, ami a tanfolyamhoz szükséges. Jelentkeztem is egy szakra, ami érdekelne, csak ugye esélyem nincs megcsinálni a gyakorlatot így. Úgyhogy vagy tanulás vagy munka. Mivel lakás hitelem van így marad a munka. Ha anyuékkal élnék munka5nélküliként, vagy gyesen lennék, és tengernyi időm lenne, akkor beszélhetnénk tanulásról, ambícióról, de így nem. Igaz én semmilyen nővel sem akarok összejönni, nem hogy olyannal, akinek a fizetése az enyém duplája, csak leírtam a tényeket.
2021. ápr. 3. 10:11
 16/56 anonim ***** válasza:
77%
Én is gyári munkás vagyok, van családom meg kb mindenkinek a gyárban. 🙄 vajon miért?
2021. ápr. 3. 10:15
 17/56 anonim ***** válasza:
42%
A nőknek nyilván magasabbak az elvárásaik, mert véglegesen akarnak választani. A férfiak bárkinek szerelmet hazudnak, hogy ideiglenesen dugásra használják, haverokkal kiröhögjé és eldobják, ha jön jobb. Így könnyű.
2021. ápr. 3. 10:15
 18/56 anonim ***** válasza:
18%

mert véglegesen akarnak választani

na ez pont a nőkre nem jellemző, mivel 79%-ban ók kezdeményezik a válást és 62%-os itthon a válási statisztika. Ez mindent jelent, csak azt nem, hogy véglegesen akarnak választani. Vagy ha igen, akkor nagyon rosszul választanak, mert a lehető leggazdagabb, legjóképűbb kell nekik, az meg 90% hogy megcsalja majd őket egy szebb, fiatalabb nővel. Szóval nagyon balf.szul választ a legtöbb nő. De bezzeg az átlag pasi már nem jó, az kuka.

2021. ápr. 3. 10:21
 19/56 anonim ***** válasza:
20%
De ezen az oldalon is jól látható, ha le mered írni, hogy a többség nő milyen, márpedig pl ha 30 nőből 28 maga felett keres párt, akkor jó eséllyel az eléggé releváns faktor, akkor nem írnak semmit, nem mondanak semmit, csak csuklóból lepontoznak. Ezzel is elismerve, hogy bizony, szerintük is ilyena többség (és ők maguk is), de te férfiként akkor sem tehetsz semmit (mert egyedül maradsz) és semmi szemrehányást sem tehetsz a teremtés csúcsánnak, a nőknek (most már a nő irányit mindent ebben a világban).
2021. ápr. 3. 10:24
 20/56 anonim ***** válasza:
74%

Átlag pasi megcsalja megveri haverokkal kiröhögi a meztelen képeit kirakja

Azért válnak a nők mert a férfiak ellehetlenítik az életét de nekik ez így jó főz mos takarít kussol és lehet csalni

2021. ápr. 3. 10:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!