Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?
Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.
Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.
"#29 pedig szép kis vagyont lehet vele szerezni, ezekről hallottam."
Milyen vagyont nyuszika? Ja, persze, már megint jön "gazdag férfiak" és "éhen haló nők" szöveg. A legtöbb pasi hót átlagosan keres, a tartásdíj meg minden, csak nem sok. Bírom az ilyen idóta barmokat. Azt hiszik Amerikában élnek.
28 senki nem mondta, hogy vele akarom finanszíroztatni a terveimet. Ha ezt szűrted le a leírtakból, akkor az a rossz hírem van, hogy értelmi fogyatékos vagy.
Azt mondtam, hasonlót keresek magamhoz, nem nàlam jobb vagy rosszabb helyzetűt, mert ha hasonló az életmódja, elképzelései, akkor könnyebben össze tudjuk fésülni a kettőnk életét. Ez teljesen logikus és reális gondolkodás.
#31 itt a nők szoktak áldozatok lenni, ez látszik ebben a témakörben. Pl túl sok pasi közül kell válogatni, nem tökéletes mindenben IS, meg különben is, jaj.
#32 A legtöbb igen. Mégis a kereset évből megtakarít és ennek jelentős részét a nőre költi, aki ugye válik, ha kiderül a csalafintaság, hogy hitelből, megtakarításból volt ez. Na meg ott van a "nem legtöbb" is, akitől több nő is elválik élete során.
De miért vagy ilyen ingerült? Lehet szemét pasik nélkül is csinálni, hisz sikeres ERŐS NŐ-ként nem kell rászorulni a lúzer incel mamakedvencek pénzére, úgy hallottam!
#34 ezt jó tudni, majd szólok a a tanáraimnak, és a többi elemző embernek akivel életem során találkoztam, hogy hogy a csába nem vették ezt észre? Főnökömnek is szólok majd!
Egyébként ezt nem szokás mondani, sőt tagadni ahogy te teszed de érezhető. Nem lenne jobb, ha a saját kenyeredet sütögetnéd, a saját, nem pedig más lisztjéből?
#36 igen a férifiak hibája mucikám! Kié másé lenne? Csak a lúzer mamahotelesek hiszik azt, hogy nem a férfi... bocs fiúcska a hibás. Egy NŐ nem lehet az mert jóhiszeműen áldozatkészen keres örök kapcsolatot mindent feladva azért!
Egy NŐ-férfi kapcsolatban a NŐ lehet csak az áldozat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!