Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg automatikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg automatikusan életképtelennek, családot alapítani alkalmatlannak tartanak egy olyan férfit, aki egyszerű munkát végez és nem keres jól?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt olvasom ezen az oldalon.

Kb. az jön le az itteni nők válaszaiból hogy aki nem minimum vállalkozó szakmunkás, vagy informatikus, az kuka.

2021. ápr. 3. 09:07
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
66%
Itt mindenért a férfiak az áldozatok. Arrós sosem esik szó, mit kell elviselni a feleségnek, amíg rá nem szánja magát a válásra. Vállalva mindent, ami ebből következik. Mert még egyedülálló anyaként is jobbak a kilátások, mint férfival.
2021. ápr. 3. 11:44
 32/56 anonim ***** válasza:
70%

"#29 pedig szép kis vagyont lehet vele szerezni, ezekről hallottam."

Milyen vagyont nyuszika? Ja, persze, már megint jön "gazdag férfiak" és "éhen haló nők" szöveg. A legtöbb pasi hót átlagosan keres, a tartásdíj meg minden, csak nem sok. Bírom az ilyen idóta barmokat. Azt hiszik Amerikában élnek.

2021. ápr. 3. 11:46
 33/56 anonim ***** válasza:
85%
Hát a volt férjem valóban szép kis vagyont szerzett vele, mert eladtam a saját lakásomat és azt forgattam bele, amikor kint vettünk lakást (külföldön éltünk) ő meg hiába keresett többet nálam, nem tartott el, mindketten dolgoztunk. Válás után eladtuk a lakást és a hitel visszafizetése után maradt pénz felezve lett. Neki soha nem volt egy fillér megtakarítása sem, de így lett, az én örökségemnek meg lőttek.
2021. ápr. 3. 12:14
 34/56 anonim ***** válasza:
76%

28 senki nem mondta, hogy vele akarom finanszíroztatni a terveimet. Ha ezt szűrted le a leírtakból, akkor az a rossz hírem van, hogy értelmi fogyatékos vagy.

Azt mondtam, hasonlót keresek magamhoz, nem nàlam jobb vagy rosszabb helyzetűt, mert ha hasonló az életmódja, elképzelései, akkor könnyebben össze tudjuk fésülni a kettőnk életét. Ez teljesen logikus és reális gondolkodás.

2021. ápr. 3. 12:20
 35/56 anonim ***** válasza:
11%

#31 itt a nők szoktak áldozatok lenni, ez látszik ebben a témakörben. Pl túl sok pasi közül kell válogatni, nem tökéletes mindenben IS, meg különben is, jaj.

#32 A legtöbb igen. Mégis a kereset évből megtakarít és ennek jelentős részét a nőre költi, aki ugye válik, ha kiderül a csalafintaság, hogy hitelből, megtakarításból volt ez. Na meg ott van a "nem legtöbb" is, akitől több nő is elválik élete során.

De miért vagy ilyen ingerült? Lehet szemét pasik nélkül is csinálni, hisz sikeres ERŐS NŐ-ként nem kell rászorulni a lúzer incel mamakedvencek pénzére, úgy hallottam!

2021. ápr. 3. 12:31
 36/56 anonim ***** válasza:
15%
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy egy nő minek megy férjhez egy olyan debilhez, akitől elválik? Mi volt a gond a párválasztásnál? Annyira válaogatósok vagytok, hogy az már mindent űberel, aztán a szuper extra csillagszemű ultra brutál pasitok, bocsánat, a FÉRFI. akibe elvakultan szerelmesek voltatok, a mindent vivő szuper figyelmes, értelmes, élelmes, szóval minden tulajdonságukban verhetetlen férfjetek miként válik elviselhetetlen tahóvá? Ti vakok vagytok? Egyszerűen röhejesnek tartom, amikor ránézésre nyomorék, tehetetlen, függő, szánalmas pasikra igent mondotok, majd később általánosítotok, hogy az átlag férfiak mennyire nyomik. Az a baj, hogy délibábok után rohantok, mintsem ismerkednétek. Találtok valami elfuserált fazon, kétségbe estek hogy jajjjj, nekem ő kell, mi lenne az életemmel a pasi nélkül, odadobjátok magatokat neki, ő meg pislogva de kihasználja a napi 3X-i szexet, anyucit játszotok anyuci helyet, így még balfszabbá teszitek őt. Majd a házasságban rájöttök hogy kineveltetek egy életképztelen pötsfejet. Persze ez is a férfiak hibája! Komolyan mondom, én már főnyereménynek érzem magam(házas vagyok, foglalt). Ha elválnék, dúskálhatnék nőkben, mert ha ennyire szánalmasak a tapasztalataitok, én egy 5-ös lottó lennék egy nőnek. Szilárd egzisztencia, egyetemi végzettségek, tökéletesen önellátó vagyok ha szükséges, célok-megvalósítások, figyelmesség, egyelőség a kapcsolatban, ingatlanok, autók, főállás, vállalkozás. Nem is sorolom tovább! :) Ha ide tévedek, mintha valami más világ nyílna meg előttem. Panasz, panasz, panasz... Ááááá...
2021. ápr. 3. 12:33
 37/56 anonim ***** válasza:
2%

#34 ezt jó tudni, majd szólok a a tanáraimnak, és a többi elemző embernek akivel életem során találkoztam, hogy hogy a csába nem vették ezt észre? Főnökömnek is szólok majd!

Egyébként ezt nem szokás mondani, sőt tagadni ahogy te teszed de érezhető. Nem lenne jobb, ha a saját kenyeredet sütögetnéd, a saját, nem pedig más lisztjéből?

2021. ápr. 3. 12:35
 38/56 anonim ***** válasza:
84%
Menj ki a piacra kukázni, ott van ám a bőség! Válogathatsz sok penészes hagyma, fonnyadt répa, meg rohadt krumpli közül. Ja hogy neked egyik sem jó? Túl nagyok az igényeid!
2021. ápr. 3. 12:35
 39/56 anonim ***** válasza:
6%

#36 igen a férifiak hibája mucikám! Kié másé lenne? Csak a lúzer mamahotelesek hiszik azt, hogy nem a férfi... bocs fiúcska a hibás. Egy NŐ nem lehet az mert jóhiszeműen áldozatkészen keres örök kapcsolatot mindent feladva azért!

Egy NŐ-férfi kapcsolatban a NŐ lehet csak az áldozat!

2021. ápr. 3. 12:40
 40/56 anonim ***** válasza:
78%
#39 Ne igyál annyit.
2021. ápr. 3. 12:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!