Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos fickónak nem kell ronda ducikás nő , akkor temetheti kb magát?
Figyelt kérdés
Gyereket egyedül nevelő anyuka se kell neki.#Válogatós incel #Ducikás kismama
dec. 29. 09:40
2/15 anonim válasza:
Majd jól megkapod, hogy, felületes, bàntalmazó, gonosz Sátán férfi vagy, a nők szerint csak ők vàlogathatnak a jól kinéző tinifiúkból.
3/15 Noren1989 válasza:
Szerintem keressen egy kötelet, de még ma.
4/15 anonim válasza:
Teljesen rendben van
Olyan szempontok alapján válogatsz, ahogy csak tetszik. Szabad ország vagyunk! Szerencsére a nő ugyanezt megteheti. Szabadon válogathat ő is.
Meg is teszik.
Egyébként, miből gondolod, hogy duci nőnek kellesz?
6/15 anonim válasza:
Miért kellene? Mindenki álmodozhat másról.
Nekem ducikás elvált anyukaként/nőként sem kellene csak azért bányarém, mert másnál nem lenne esélyem.
8/15 anonim válasza:
Nem értem amúgy miért nem kell
Egyik legrondább volt dagadt osztálytársam már 28 éves korára beszült 2 gyereket is egy hozza hasonló ronda pasinak csak az nem volt olyan dagadt mint ő
Lehet így is és akkor lesz családod nem kell jönni a gyakorira
9/15 anonim válasza:
Nem kell temetnie.Csak üljön ki egy padra a kertbe, aztán várja a csodát, hátha eljön.
10/15 anonim válasza:
Nem. Miért kellene? Csak nem lesz parkapcsolatod. Valoszinuleg nem átlagos vagy, hanem átlag alatti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!