Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha photoshoppolok egy bérpapír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha photoshoppolok egy bérpapírt jó nagy lóvéról, elhitethetem, hogy vonzó gazdagpasi vagyok?

Figyelt kérdés
Randin meg "véletlenül" leejtem a csajszi előtt, hogy láthassa a megbuherált bérpapírt, és azt higgye, lóvés csávó vagyok.

dec. 29. 10:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
49%
Jó ötlet. Csak ne legyen több, mint az én 2500 eurós bérpapírom. Mert akkor nem leszünk egyenrangú felek.
dec. 29. 10:26
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és tuti nem fog rájönni, mikor majd egy mekis sajtburgerre sem tudod majd meghívni..
dec. 29. 10:27
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy milyen csajt akarsz. Ha olyat, aki a pénzt szereti és hajlandó meghozni azt az áldozatot, hogy cserébe veled legyen, akkor tegyél így. Ha olyan kell, aki magadért szeret, akkor jó nagy ostobaság ilyennel lejáratni magad.
dec. 29. 10:29
 4/27 anonim ***** válasza:
92%

Jó ötlet! A csaj legalább bátran meri a te kontódra rendelni a legdrágább piákat, kajákat, megkér, hogy kísérd el bevásárolni.

Persze ügyelj rá, hogy gazdagnak is nézz ki. Jó fodrász, ápolt bőr, fehér és szabályos fogsor, drága ruhák, amik illenek az alkatodhoz. A cipő és a karóra legyen minimum hat számjegyű árkategória!!

Tuti siker.

Aztán évekig fizeted a Provident hitelt, amit egy randi miatt kellett felvenned.

dec. 29. 10:30
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Tökéletes trükk!

És aki ennek be is dől, na pont az való neked! :D

-.-

#idiotlevel999999

dec. 29. 10:34
 6/27 anonim ***** válasza:
57%
nők, valaki vállalja már be, hogy lepippantja az urat, és akkor nem kell tovább ezt hallgatnunk
dec. 29. 10:48
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
#6 nincs az a pénz, valódi sem, nemhogy photoshopolt 😁
dec. 29. 10:50
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

6

Minek ahhoz nő? Te is jó leszel a célra.

dec. 29. 11:20
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem is lenne feltünő a "véletlenül" elejtett bérpapír, mert az emberek általában bérpapírral a zsebükben mászkálnak. A másik dolog meg, nem hogy egy drágább étteremben, de már csak a mekit megközelítve kiderülne, hogy valójában csóró vagy.
dec. 29. 11:41
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
A gazdag pasiknak nem bérpapír szolgál a jövedelmük igazolására.
dec. 29. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!