Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a photoshoppolt kép?
Figyelt kérdés
gáz közösségi oldalra photoshoppolt képet kitenni?
én speciel ezt (is) tanultam, nekem alap, hogy amennyire lehet, igyekszem kihozni a legjobbat egy-egy fotóból.
ti mit gondoltok? gáz? nem gáz?
2013. szept. 19. 12:49
1/15 anonim válasza:
Fuxot muszáj rátenni ha nincs rajta alapból, különben nem lesz elég raj.
2/15 A kérdező kommentje:
köszi az építő kommentet :D
2013. szept. 19. 12:52
4/15 A kérdező kommentje:
2013. szept. 19. 12:58
5/15 anonim válasza:
Legalább mutass egy eredetit. (Amúgy erről lemaradt a fux)
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Nekem nagyon karikás a szemem. Olyan táskák vannak alatta, mintha behúztak volna. :D Amikor mosolygok, akkor meg természetesen még jobban látszik. Én ezt szoktam egy picit kisebbre venni. Esetleg a fényeken változatok, hogy az arcom tónusa egyenletesebb legyen, de sosem esek túlzásba. Nem is látszik rajta, hogy photoshop-olt. Viszont az agyon manipulált képeknek, amin fel se lehet ismerni, nem sok értelmét látom.
8/15 anonim válasza:
Ez még annyira nem vészes :) A kisebb hibákat lehet fótóboltolni, csak ne ess át a ló túloldalára, hogy fontos részeket változtatsz egy-egy képen :)
10/15 A kérdező kommentje:
oksii :D köszi a válaszokat!
2013. szept. 19. 13:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!