Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszélt többes számban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélt többes számban az ember, (aki amúgy bejön nekem)?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy ember, akivel hivatalból szoktam találkozni, (néha úgy gondolom, talán én is neki, néha nem. Találkoztunk az utcán. Mi, nők köszöntünk neki, ő is, mondtam mosolyogva, hogy Boldog Új Évet, mire ő: mi is boldog új évet kívánunk! De egyedül volt!!! Utána még kérdezgetett, hogy jól vagyok e, minden rendben van-e. Válaszoltam, poénkodtam, aztán elmenekültem. Volt régebben, hogy ültem vele szemben, és észrevettem, hogy nem akart egy idő után a szemembe nézni, egyértelműen úgy éreztem, zavarban van. Szerintetek csak észlelte, hogy bejön nekem, S frászt kap tőlem, ezért van zavarban, mert nem tudja, hogy kerülje el a nőt, akinek kicsit bejön. Vagy azért beszélt furcsán, azért nem mert úgy rám nézni, mert esetleg tetszem neki? Melyik inkább? ( egyszer elmélyült stírölésen kaptam, mikor visszafordultak távozás előtt hirtelen)

#taszítom
tegnapelőtt 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Mi is boldog új évet kívánunk? Másnapos, zavarban van, vagy a hivatal nevében értette.
tegnapelőtt 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van párja. Olyankor az ember hajlamos többesszámban beszélni. "Köszönjük" "Jól telt a hétvégénk" stb.
tegnapelőtt 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Lehet terhes :D
tegnapelőtt 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen jelezte számodra hogy van párja! Felejtsd el
tegnapelőtt 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is foglalt,így kommunikálta felèd.
tegnapelőtt 18:39
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha én nem hívtam sehova, nem jelölgettem közösségi oldalon, nem kerestem, nem flörtöltem, stb, akkor miért jelezte felém? Sosem adtam flörtjelzéseket. Miért érezte szükségét?
tegnapelőtt 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán egyszerűen ő felvállalja, hogy van valakije,előtted is, meg mindenki előtt.Fontos neki,ezèrt cèloz is rá minden megnyilvánulásával.
tegnapelőtt 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!