Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan alpári és ocsmány módon beszélt a barátnőmmel az egyik kollégája, szóval bementem, és számon kértem, erre most a barátnőm megharagudott rám, hogy megaláztam a kollégáját, és, hogy milyen gonosz ember vagyok, jogosan haragszik rám?
Már hónapok óta folyamatosan osztotta a barátnőmet, az egyik férfi kollégája, viszont amikor már sírva jött haza, akkor úgy döntöttem, hogy bemegyek, és számon kérem azt a férfi kollégát, hogy mif*sz van.
Bementem, és számon is kértem, nem igazán érdekelt, hogy ki van körülöttünk, meg hogy éppen hallják a vendégek, csak kíváncsi voltam, hogy miért kell undorító módon megkérdezni, szóval elbeszélgettem vele.
Erre a barátnőm most rám haragszik, hogy mindenki előtt megaláztam a kollégáját, meg hogy nincsenek érzéseim és gonosz ember vagyok akinek semmi sem számít, és most nem beszél már velem vasárnap óta.
Szereted, ő a szerelmed…
Elnézést autucorrect
Azért haragszik mert ezzel őt hoztad kínos helyzetbe.
Egyrészt ő is képes lehetne kiállni magáért.
Másrészt ezzel a barátnődet alázod meg, mert úgy fog tűnni hogy nem képes megoldani a problémáit és majd mindig téged küldözget ha baj van.
Másrészt ezzel korantsem biztos hogy javítasz a helyzeten és hogy segítesz rajta.
Meg kéne tanulnia kiállnia magáért. Így nem fog tudni.
1. o miert nem tudja magat megvedeni? felnott ember. pofamrol lesulne a bor, ha a pasim igy atyaskodna felettem, mintha valami ovis lennek, vagy fogyatekos.
2. ha mar ilyenre keszulsz, miert nem tudtad ezt a csajoddal elore megbeszelni? miert kellett hoskodve varatlanul berontani??! gaz
3. ha mar oda is mesz, negyszemkozt, diszkreten es kulturaltan kellett volna vele tisztazni, nem mindenki elott rarontani. ez tenyleg ego a csajodnak is.. ezek utan csak rosszabb lesz a beszologatas is, azt garantalom. meg azzal is b.szogatni fogja a pasi, h teged rakuldott.
en ertem, h nem rossz szandek vezerelt, de ezt nagyon nem igy kellett volna elintezni.
Azért én mentem be, mert már próbált beszélni a kollégáival, hogy segítsenek neki, többször is kérték az embert, hogy állítson magán, nem értett a szép szóból, szóval elrendeztem én.
Amikor a barátnőmet kérdeztem, hogy elrendezzem-e én, akkor mindig mondta, hogy nem ne csináljak semmit, de azt mégsem nézhettem tétlenül, hogy már lassan folyamatosan sírva jött haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!