Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan alpári és ocsmány módon beszélt a barátnőmmel az egyik kollégája, szóval bementem, és számon kértem, erre most a barátnőm megharagudott rám, hogy megaláztam a kollégáját, és, hogy milyen gonosz ember vagyok, jogosan haragszik rám?
Már hónapok óta folyamatosan osztotta a barátnőmet, az egyik férfi kollégája, viszont amikor már sírva jött haza, akkor úgy döntöttem, hogy bemegyek, és számon kérem azt a férfi kollégát, hogy mif*sz van.
Bementem, és számon is kértem, nem igazán érdekelt, hogy ki van körülöttünk, meg hogy éppen hallják a vendégek, csak kíváncsi voltam, hogy miért kell undorító módon megkérdezni, szóval elbeszélgettem vele.
Erre a barátnőm most rám haragszik, hogy mindenki előtt megaláztam a kollégáját, meg hogy nincsenek érzéseim és gonosz ember vagyok akinek semmi sem számít, és most nem beszél már velem vasárnap óta.
Ki a xart érdekli,hogy megaláztad?Nehogymár még megsímogasd a kis buksiját szegénynek!Örüljön hogy nem én mentem,mert akkor még orrba is vágoma f.xkalapot!
Hónapok óta játszotta az agyat.Szóltak neki bent párszor nem?
Hat akkormeg ki nem xarja le a lelkivilágát!!
Jol tetted,amit tettél és remélem maskor is megteszed!!
Mert semmi jogod nincsen a barátnőd munkahelyén feszkót és vitát generálni.
Ha ő olyan nyuszi, hogy nem mer kiállni önmagáért, így járt, de a te balhéd miatt simán ki is rúghatják.
Jaj a sok független feminista, lassan kajak elvárás lesz hogy egy nő ugyanugy védje meg magát mint egy férfi?! 🤦🏼♀️ atyáskodik... jézusom.
Meg kéne becsülnie annak a lánynak hogy igy vigyáz rá a barátja. Főleg manapság mikor a férfiak igy el vannak nőiesedve de mondjuk nem is csoda...
Látom megindultak itt a válaszok :D 18-as, hol írtam, hogy nem kérte a barátnőm, hogy bemenjek? Teljesen jól kiszínezed a sztorik úgy, hogy abból a saját igazad hámozhassad ki.
Azóta btw megbeszéltük a dolgot, és csak azt sérelmezte, hogy túl durva voltam, és megijesztettem a vendégeket, egyébként azóta kirúgták a zaklató embert :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!