Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok ?
Mindennap igényelném a szexet.De a párom beszólt párnapja hogy “Te állandóan csak szexelni akarsz” .. emiatt rosszul érzem magam.Ezért nem merek most közeledni felé. 10 éves kapcsolat. Nyilván az elején nem volt ebből gond de most pár éve egyre inkább azt érzem hogy ez teher neki.Nincs senkije és nagyon szeret. Elengedni nem szeretne.
33/N
Nálunk is volt ilyen idoszak mikor szeretethiány meg törődeshianybol tapadtam a páromra hogy szexeljunk(mivel más intimitást se kapok), és egyre idegesebb lett, hogy minek nézem őt, vmi szexgépnek?
Elröhögtem, hogy igen az vagy:D
Aztan kiderült, hogy amugy randizgat ismerkedik tarskerezik és ezert kezdett hanyagolni.
A pasik annyira gáz, ha van egy másik, akkor már nem képesek 2 nővel is bírni. Törődni vonzódni szexelni. Hanem elkezdenek hidegülni hanyagolni veszítenek érdeklődésből.
Én örülnék neki, ha ilyen nőm lenne!
39/F
"most pár éve egyre inkább azt érzem hogy ez teher neki"
Már több éve szenvedsz?
Kár az idődért, sajnos ez már nem lesz jobb. És még be is szól, és te érzed rosszul magad emiatt?
Ennyi volt, kár folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!