Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sok ?
Mindennap igényelném a szexet.De a párom beszólt párnapja hogy “Te állandóan csak szexelni akarsz” .. emiatt rosszul érzem magam.Ezért nem merek most közeledni felé. 10 éves kapcsolat. Nyilván az elején nem volt ebből gond de most pár éve egyre inkább azt érzem hogy ez teher neki.Nincs senkije és nagyon szeret. Elengedni nem szeretne.
33/N
Én is napi szinten igényeltem a szexet. Amikor nem akarta az akkori párom, akkor eleinte erőszakoskodtam vele mert nem akartam megcsalni.
Utána amikor ez se vezetett célra, párhuzamosan más lányokkal próbáltam csinálni nyíltan, mondván hogy még mindig jobb mint ha erőszakoskodnék vele. És azóta a nyitott kapcsolatok híve vagyok ilyen téren - Nem az a baj, ha másokkal is csinálom, hanem az, amikor ellököm amikor akarná velem. Ő is csinálhatná mással is, de ne lökjön el soha amikor közeledem felé.
Nőként ugyanolyan csinos vagy, mint amikor összejöttetek?
Mert ha nagyon megváltozott a testalkatod, akkor simán lehet, hogy hiába szeret, már nem kíván.
Akkor viszont majd megbeszélitek mi legyen a megoldása a helyzetnek.
"Nemhogy örülne neki, más férfi értékelné."
Ennyi erővel nemhogy a kérdező értékelné azt, hogy nem kell mindennap szexelni. Más nő értékelné. Mit értékeljen valaki azon, ha a párja olyat tesz, ami nem jó neki? Eltérő szexuális igények vannak, így tehát kompromisszumot kell kötni. Például ha neki heti kettő lenne jó, neked meg napi egy, akkor legyen minden másnap, de az minőségibb. Vagy ha nem megy a kompromisszum, akkor akkor el kell engedni egymást, mert így csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!