Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az, aki privát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az, aki privát ler. Bancozik valakit, úgy hogy nem is beszélt vele?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok lemaradva, vagy túl konzervativ, de szeretném ha segítenétek ennek a megfejtésében.
2013. máj. 22. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Az is elgondolkodtató, hogy milyen ember az, akit leribancoztak.
2013. máj. 22. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören: beteg
2013. máj. 22. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Akár volt oka, akár nem, nyilván annak is érdekes élete/lelkivilága lehet, aki kényszert érez arra, hogy privátban zaklasson másokat.

De amúgy nincs nagy ördöngösség ebben, az internet világában az emberek sok mindent megengednek maguknak (nekem is nagyon sok gyk-s le van már tiltva, mind hülyeségekkel zaklattak).

2013. máj. 22. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
1 Olyan, akire irigy az ostoba és gyáva illető, aki privát egy vadidegen embernek ilyet ír:D
2013. máj. 22. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha egy olyan kérdésre reagált, h "miért van kiakadva a pasim, csak mert a szeme előtt leszoptam 3 srácot a diszkóban?", akkor érthető a ribancozás.
2013. máj. 22. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem inkább te milyen vagy? :D
2013. máj. 22. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

itt előfordul

írtam egy hozzászólást, na kaptam én is szépet,

higgadta válaszoltam neki, nem írt többet, N

2013. máj. 22. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt van bőven.

Van két középkorú nő,akik elmeroggyantak :D

Meg van egy srác,akit ha visszautasítanak,akkor életveszélyésen megfenyegett

2013. máj. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!