Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedsz, ha melóhelyen olyan nő kezdeményezget beszélgetést gyakran, jön oda, aki nem jön be neked?
Ez sokmindentől függ. Ha egyáltalán nem jön be, leépítem finoman.
Ha nem az esetem, de azért annyira nem is rossz, lehet szexelek vele. Persze azért átgondolok még előtte pár dolgot, hogy megéri-e. Mondjuk, ha éppen lelépőben vagyok a munkahelyről, akkor mindegy.
Én egy nagyon introvertált nő vagyok és csak férfi kollégáim vannak, mindenki szeret, van aki többet akar, de vannak akik furán néznek rám és most kicsit zavarba is jöttem ettől a kérdéstől 😃 mert ha nem egyértelmű, akkor gáz ha bárki is ezt hiszi.
Bocsi az offért, tehát én arra lennék inkább kiváncsi, hogy mi számít nyomulásnak? Milyen nonverbális kommunikációt használ? Biztos, hogy nem csak barátságos és félreérted?
4
A gyakoris férfiakból kiindulva, ha egy nő nem köpi le őket és esetleg mosolyog is rá, az már erős nyomulás számukra. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!