Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedsz, ha melóhelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedsz, ha melóhelyen olyan nő kezdeményezget beszélgetést gyakran, jön oda, aki nem jön be neked?

Figyelt kérdés
Nem nyomult szexuálisan, de a nonverbális kommunikációból észrevehető a vonzalma.

tegnapelőtt 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom neki, hogy van barátnőjelöltem, de nem ő.
tegnapelőtt 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kollégák közti viszonyt ápolok vele. De nincs ebédidőben együtt kajálás, vagy nem viszem haza, nem teszek meg neki szívességet, nem írkálok vele munkán kívül neten, hogy tudja teljesen, hogy nincs esélye és nem is lesz.
tegnapelőtt 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ. Ha egyáltalán nem jön be, leépítem finoman.

Ha nem az esetem, de azért annyira nem is rossz, lehet szexelek vele. Persze azért átgondolok még előtte pár dolgot, hogy megéri-e. Mondjuk, ha éppen lelépőben vagyok a munkahelyről, akkor mindegy.

tegnapelőtt 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Én egy nagyon introvertált nő vagyok és csak férfi kollégáim vannak, mindenki szeret, van aki többet akar, de vannak akik furán néznek rám és most kicsit zavarba is jöttem ettől a kérdéstől 😃 mert ha nem egyértelmű, akkor gáz ha bárki is ezt hiszi.

Bocsi az offért, tehát én arra lennék inkább kiváncsi, hogy mi számít nyomulásnak? Milyen nonverbális kommunikációt használ? Biztos, hogy nem csak barátságos és félreérted?

tegnapelőtt 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszelgethetsz vele, mert megiscsak kollegak vagytok, de nem kell kozel engedned magadhoz.
tegnapelőtt 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha munkaidőn kívül nem keres telefonon vafgy messengeren sem, akkor csak kedves.
tegnapelőtt 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozom vele érdemlegesen.
tegnapelőtt 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

4

A gyakoris férfiakból kiindulva, ha egy nő nem köpi le őket és esetleg mosolyog is rá, az már erős nyomulás számukra. 😀

tegnapelőtt 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Sőt,az is nyomulás,ha semmi komolyat nem akar tőled egy kis hentergèsen kívül,te meg hozzá szólsz,amikor ő a saját kis köreivel társalog,bájolog és egyebek...😉
tegnapelőtt 21:51
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
48%
Sajnos találkozom ilyennel sokszor kapom a szívem és drágám jelzőt tőlük mert hogy 2 ilyen is van gyakran próbálják szexuális témára is terelni a beszélgetést de határozottan nem megyek bele úgy teszek gyakran mintha meg sem hallottam volna egy kérdést valamint volt hogy direkt hívtam oda egy szép ismerős nőt hátha akkor azt hiszik ő a barátnőm azóta sajnos mégjobban nyomulnak néha már nekem kellemetlen a vergődésük. 45f
tegnap 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!