Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs közöttünk mély ismeretség, miért hiányolhatott? Ti kezdeményeznétek ilyen esetben?
Van egy kolléganőm, egy munkahelynél dolgozunk, csak más-más városban (egy megyén belül, tehát nem vészes a távolság). Általában az évi 1-2 értekezleten látjuk egymást, ritkán váltottunk pár szót. Annyit tudok róla, hogy visszahúzódóbb típus, ahogy én is, legutóbb, amikor odamentem hozzá, elmosolyodott, akkor pár percet tudtunk beszélgetni. Néha hivatalos e-maileket váltunk, ha van valamilyen közös feladat.
Ami a lényeg: a múltkor volt egy nagyobb összejövetel, ahová bizonyos okok miatt nem tudtam elmenni. Utána hivatalos ügyben írtam neki, és nagyon meglepődtem, mert a válaszában sajnálkozott amiatt, hogy nem voltam ott, és hogy régen láttak, legalábbis ő. Ezt nem nagyon tudom hová tenni, ennyire nem beható az ismeretségünk. Felmerült bennem, hogy valahogyan kezdeményeznem kellene, csak tartok attól, hogy ha nem "úgy" gondol rám, akkor kellemetlenség lehet a vége. Mit tennétek ilyen helyzetben, először megpróbálnátok-e kicsit beszélgetni, puhatolózni, vagy rögtön elhívnátok őt valahová?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!