Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig lehet egyedülállónak hazudnia magát egy embernek internetes ismeretségben?
Figyelt kérdés
Meddig tudja ezt csinálni valaki lebukás nélkül?
Voltál már úgy, hogy érezted hazudik a szingliségéről a másik de semmi kézzelfoghatót nem csíptél el az ellenkezőjéről? És végül kiderült jó volt a megérzésed?
okt. 30. 15:15
1/2 anonim válasza:
Mivel normális, felnőtt emberek, pár nap, 1-2 hét után találkoznak, így nem sokáig.
2/2 anonim válasza:
Ha jól csinálja akár tovább is. Volt egy pasim fél év után bukott le. Voltam nála is nem egyszer. Mindig elérhető volt, így sosem gyanakodtam. Valahogy volt egy megérzésem, de elhessegettem. Na azóta hiszek a megérzéseimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!