Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok (főleg férfiak), akiknek a húszas évei végén vagy a harmincas éveiben lett az első kapcsolatuk? Vagy van ilyen az ismeretségi körötökben?
#3 vagyok ismét.
Igen, sokáig ostoroztam magam, de az a helyzet, hogy hajlandóságot sem mutatott a változásra. Nem dolgozott, a szüleivel élt. Próbáltam kirángatni ebből a helyzetből, de belefáradtam, hogy egy egyszerű esti sétához is napokig kell könyörögni. Úgy éreztem, baromi kevés vagyok ehhez, szakemberhez pedig nem volt hajlandó elmenni. El kellett döntenem, hogy hagyom, hogy magával rántson és én is tönkre megyek vagy tovább lépek a saját érdekemben.
Exem - 29 volt, azt hazudta, tapasztalt, etc. etc. etc.
Valójában full gázos csávó volt, anyu pici fia, a haverok véleménye volt az első, ha problémánk volt azt VELÜK beszélte meg, velem ellenben konfliktuskerülő, passzív-agresszív...
Mióta szakítottam vele - lassan 10 éve - azóta sincs senkije - nem is baj, úgy mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!