Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, harmincas nők! A 47 éves David Beckham mennyire jön nektek be, mint pasi?
Tehát 30 éves korodban öregnek tartottad a 40-es pasikat?
Jóvágású fickó a maga korában, de nem indít be, nem tartom magamhoz illőnek, nem szeretem a nagy korkülönbséget.
Ez olyan, mintha egy nőről kellene véleményt mondanom heteroszexuális nőként. Ha tényleg szép lenne, elismerném, hogy egy csinos, gyönyörű csaj, de hogy semmi nem vonzana benne szexuálisan, mert nem vagyok leszbikus, az biztos. Ugyanilyen üresség van bennem a hozzám képest sokkal fiatalabb és sokkal öregebb férfiakkal is. Hiába néznek ki objektíve jól.
+- 5 év, én azt mondom.
26n
Aki azt jelölte be hogy nem jön be neki, az akkora kamugép, mint a ház. Fetrengene a lába előtt, ha lenne rá lehetősége.
Egyébként amellett hogy még ennyi idősen is jól néz ki, egy nagyon jófej és földönjáró ember, nem szállt el magától, nem gondolja hogy ő egy kiskirály. Rengeteg videó van, hogy hogyan viselkedik civilben, ez is egy hatalmas pozitívuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!