Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiak! Ha tetszik nektek egy nő (nem idegen, felületes ismeretség van), milyen jeleket kell adnia ahhoz, hogy egyértelműen lépjetek felé?
1.-nél a pont.
Ha tetszik, nekem elég jel, hogy levegőt vesz.
Függ attól, hogy milyen viszonyban vagytok, mennyire bizalmasan szoktatok beszélgetni, mennyire férnek bele sikamlós poénok.
Nézzél rá “úgy”, keresd a társaságát, érj hozzá, mondj neki néha valami kedveset, mondjuk, hogy jó az ingje, hangsúlyozd, hogy szabad vagy, keresd a közös pontokat, nevess a viccein.
Ezernyi dolog van, nagyrészt olyanok, amik neked is jól esnének a kiszemeltedtől fordított helyzetben.
#7!Köszönöm a hasznos választ. Nem szeretném "sikamlós poénokkal" a szex irányába terelni, komolyabb terveim vannak(persze a szex is része lenne.) Ő se olyan típus amúgy.
Én nagyon béna vagyok ebben. Ő mondjuk szokott ilyesmiket csinálni, amit írtál.Néha hozzám ér indokolatlanul. Szerinted az jelent valamit?
Én lassan 3 éve dolgozom egy irodában és osztályon egy nővel és nagyon tetszik de nagyon visszafogott.
Sose néz vissza max köszön.
Már csak 1 hétig vagyok a cégnél ezért már nem próbálom meg de tuti nem jöttem be neki különben jelezte volna.
Ne egessed be magad én azt javaslom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!