Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas férfiak! Ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas férfiak! Ha tetszik nektek egy nő (nem idegen, felületes ismeretség van), milyen jeleket kell adnia ahhoz, hogy egyértelműen lépjetek felé?

Figyelt kérdés

2021. szept. 24. 15:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyen helyzetben simán feldobtam a pasinak, hogy üljünk be valahova beszélgetni valamiről (konkrét téma volt, amiről tudtam, hogy aktuálisan mindkettőnket foglalkoztat). Persze sok minden másról is dumáltunk, ha már ott voltunk. Többéves kapcsolat lett belőle.
2021. szept. 26. 17:10
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
Aztán dobtad? Tanulság ne álljunk le veled
2021. szept. 26. 17:15
 13/39 anonim ***** válasza:
93%
12: Nem, ő szakított velem, mert nem egyeztek a hosszú távú elképzeléseink. A mai napig megmaradt egyfajta baráti viszony.
2021. szept. 26. 17:39
 14/39 A kérdező kommentje:

#10! Én vagyok a nő. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem égetem be magam, pont, hogy nem próbálkozom nála, de ez nem túl hatásos. Ha a nő nem "foglalkozott" veled, nem biztos, hogy nem kellettél volna neki, lehet, hogy csak nyúl volt, mint én. De ezek szerint te is az voltál, mert nem kezdeményeztél nála. A saját rossz tapasztalatod miatt ne vedd el más férfiak kedvét is, így is van elég bátortalan.

#11! Sajnos, én nem vagyok olyan bátor, mint te. Sose mernék kezdeményezni, meg valahogy én a férfitól várom.

2021. szept. 26. 20:09
 15/39 A kérdező kommentje:
Kedves Privát! Szerinted miért tettem fel a kérdést? VAN jelölt! Ő érdekel. Amennyiben nem ő vagy, sajnos tárgytalan.
2021. szept. 26. 21:45
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
És ki ő?? Chad ???
2021. szept. 26. 21:53
 17/39 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mi az a chad. Nem foglalkozom ilyen incel marhaságokkal.
2021. szept. 26. 21:58
 18/39 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Hasonló cipőben járok nőként. Nálam kedveskedés van a részéről, kacsintások, mosolyok, beszélgetéskor érdeklődő, mégsem vagyok magabiztos abban, hogy bejövök- e neki.

Játékos az élet! :)

2021. szept. 27. 19:23
 19/39 anonim ***** válasza:
84%

10-es: ha úgyis eljössz a cégtől, miért nem próbálkozol be? Ha elutasít úgysem látod többé, itt a remek alkalom. Aki nekem nagyon bejön sajnos azzal még kevesebbet merek beszélgetni, röhögcsélni, mint a többi pasival. Szóval ez nem fix jel, hogy nem jössz be neki.

Aki meg nőként azt írja, hogy bejön nekia pasi, de nem tudja, hogy a másik mit akar, de megy a flört...nem is értem...én biztos megkérdezném, hogy mikor ebédelünk együt.....

2021. okt. 4. 12:42
 20/39 anonim ***** válasza:
Hívd el sétálni, üljetek le egy padra és dumáljatok, ha érdekled, akkor tuti lépni fog (pl ő hív el, legközelebb), akármilyen visszafogott. Valami tök véletlenszerű indok is jó, hogy elhívd (rossz kedved van, tanácsot akarsz valamiben, unatkozol, nem bírsz már otthon ülni...) Csak legyél önmagad.
2021. okt. 4. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!