Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiak! Ha tetszik nektek egy nő (nem idegen, felületes ismeretség van), milyen jeleket kell adnia ahhoz, hogy egyértelműen lépjetek felé?
#10! Én vagyok a nő. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem égetem be magam, pont, hogy nem próbálkozom nála, de ez nem túl hatásos. Ha a nő nem "foglalkozott" veled, nem biztos, hogy nem kellettél volna neki, lehet, hogy csak nyúl volt, mint én. De ezek szerint te is az voltál, mert nem kezdeményeztél nála. A saját rossz tapasztalatod miatt ne vedd el más férfiak kedvét is, így is van elég bátortalan.
#11! Sajnos, én nem vagyok olyan bátor, mint te. Sose mernék kezdeményezni, meg valahogy én a férfitól várom.
Szia!
Hasonló cipőben járok nőként. Nálam kedveskedés van a részéről, kacsintások, mosolyok, beszélgetéskor érdeklődő, mégsem vagyok magabiztos abban, hogy bejövök- e neki.
Játékos az élet! :)
10-es: ha úgyis eljössz a cégtől, miért nem próbálkozol be? Ha elutasít úgysem látod többé, itt a remek alkalom. Aki nekem nagyon bejön sajnos azzal még kevesebbet merek beszélgetni, röhögcsélni, mint a többi pasival. Szóval ez nem fix jel, hogy nem jössz be neki.
Aki meg nőként azt írja, hogy bejön nekia pasi, de nem tudja, hogy a másik mit akar, de megy a flört...nem is értem...én biztos megkérdezném, hogy mikor ebédelünk együt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!