Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 vita utan nem szoltok egymashoz tobbet, mennyi ido szokott lenni még egyikotok kezdemenyezi a beszelgetest?
Olyan kapcsoltban ahol nem eltek egyutt.
Osszevitaztok nem szakitotok de nem keresitek egymast. Mennyi ido tellik el még vegul azz 1 ik erot veszz magan h keresse a masikat. 1 het vaggy tobb?
Kb. 1 éve vagyunk egymás mellett. Még aznap vagy max. másnap valamelyikünk kezdeményezzük a békülést, mert mindketten pocsékul érezzük magunkat haragban :-)
40/N
#3 Akkor szerintem nem szereted igazán.
#2 vagyok
#6 Vagy mindketten a másik kezdeményezésére várnak büszkeségből. Én már erről leszoktam. Nekem fáj, ha nem beszélünk, így nem agyalok, hogy jaj, nőként írjak először?! Nem. Írok - aztán van, hogy beelőz :-)
#2, 5, vagyok
Exem volt olyan, hogy mindenféle ostobaságon képes volt velem vitatkozni, vagy utólag annyira kitekerte a dolgokat amiket mondtam, hogy olyankor megsértődött és napokig nem beszélt velem. Egy-két-három nap volt az alap, extrém esetekben akár öt-hat nap is.
Aztán persze olyanok is voltak, hogy berágott valamiért és egy ezer kilométeres autóút során nem szólt hozzám a kocsiban, úgy hogy ketten utaztunk, én vezettem ő pedig ült mellettem.
Szerintem nem normális dolog, ha napokig nem beszél egymással két ember, akik elvileg szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!