Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig azt a férjem, hogy fogjam be a számat?
Szerinte túl sokat beszélek és feleslegesen és nagyon fárasztja meg unja. Az tény, hogy bőbeszédű vagyok, nem tudok tőmondatokban közölni. Valahogy úgy érzem mindig meg kell magyaráznom a mondanivalómat. Egy ideig beszélgetünk azután elfárad és azt mondja most már elég, ne beszélgessünk. Pedig nekem valamiért olyan közlési kényszerem van, kinek mondjam el, ha nem neki? Szeretek beszélgetni. Másokkal is. A munkámhoz is hozzátartozik. Néha úgy érzem kevés az ilyen interakció az életemben, tehát én több kommunikációt is el bírnék szívesen.
Neki meg kevesebb kell...
Változzak meg a kedvéért? Fogjam vissza magam? Vagy mit tegyek?
Régen is megvolt ez a különbség köztünk, ő gyakorlatias, lényegretörő, én meg szeretek filozofálgatni mindenfélén. De úgy érzem, ahogy idősödöm, tényleg egyre többet beszélek.
Mi a véleményetek mit lehet mindezzel kezdeni?
2 dolgot tudok javasolni:
A, Nézz utána olyan leírásoknak, amik leírják, hogyan lehetne 1*űbben, rövidebben megfogalmazni valamit, vagy egy választ. Ami neked fontos, az a másiknak nem bizti, hogy ugyanolyan fontos, vagy az, hogy magyarázol valamit, az lehet, hogy a másik félnek már alapból érthető;
B, Írj naplót és abba írd le a gondolataidat;
Még egy dolog eszembe jutott:
Amikor beszélgettek, kérdezz vissza, vagy kérdezd meg, hogy: "Elmondhatom a véleményeket?".
És ha nem fogod be akkor "kapni is fogsz" ugye?
Unalmas már ez a pasitrollkodás hogy mindig ilyen ostoba nőnek adod ki magad.
Mert sokat beszélsz.De ha mindig így volt, miért nem olyan férjet választottál, akit nem zavar?🤦🏽♀️
Mit csinálj? Beszélj kevesebbet vagy cseréld le. Amelyik neked jobban tetszik.
8
Van az a beszédmennyiség, amivel a legtürelmesebb, legszeretőbb embert is ki lehet kergetni a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!