Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy idióta. Mindig azt mondja hogy én cseszegetem, de szerintem ez jogos.Mit gondoltok? 30/N
"Egyébként jól meg lennénk" + "A férjem egy idióta."
:D
Engem érdekelne, mi az "egyébként jól megvagyunk" része a kapcsolatnak, mert amit leírtál, abból látszik, hogy mindkettőtöknek van dühkezelési gondja, ő erőszakos, de meg gonoszkodsz. Látszik, hogy nem azonos az értékrendetek, hogy anyagi gondjaitok vannak, és hogy nem tudtok megbeszélni fontos dolgokat, csak üvöltötök, ő úgy érzi nem nyílhat meg és nincs elég szabadsága(vásárlásból látszik), te meg úgy érzed tojik a fejedre, és ezért gonoszkodsz vele(piszkálod) és megalkuszol.. Tessék kiállni magadért, el vagy nyomva a kapcsolatban, teljesen leszrja a fejed, nem számít neki, hogy egyenlő partnerek vagytok, elkölti a pénzed a tudtod nélkül??(mivel közös, a te pénzed is!) úgy érzi meg sem kell magyaráznia, és megfélemlít az erőszakos rugdosással és üvöltéssel, hogy elhallgass, te meg cserébe gonoszkodsz vele..
Áh, ez a kapcsolat úgy rossz, ahogy van. Az alapokkal vannak gondok, gondolom a szex működik és nem ölitek meg egymást, erre alapozod, hogy jó kapcsolat..
Magyarul a férjed szórja a pénzt, szrik a fejedre, meg csomót veszekedtek, de "jól megvagytok". Csak én nem találom ezt a részt a leírásod alapján?
Válj el tőle, és követeld a kocsi árának a felét.
Nekem tetszik a Ford Mustang.
De ha eszetek lett volna előbb a házra ami kell utánna ami marad kocsit vesztek nem fordítva.
Nem kell minden kis szír szarert szakítani meg kell beszélni
"Egyébként jól meg lennénk"
Sajnos ez már feltételes mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!