Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ez iszonyatosan béna és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez iszonyatosan béna és átlátszó volna?

Figyelt kérdés

Adva van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudok egyről a kettőre jutni vele. Élőben nem szoktunk összefutni, írni már írtam neki, de nem beszéltünk túl sokat. Lájkolni szoktam a képeit, de ennyiben ki is merül a dolog. Nem is merek már ráírni sem, hogy csak úgy beszélgessünk, viszont odáig vagyok érte meg vissza.

Sokszor jártam már úgy tényleg, hogy siettségemben nem annak küldtem el az üzenetet messengeren akinek szerettem volna, csak utólag vettem észre. Egyből levágná, hogy mire megy ki a játék, ha neki is küldenék "véletlenül" egy tök átlagos üzenetet? Semmi feltűnő, vagy menősködő szöveg.

Ha annyit ír rá, hogy oké, semmi baj, már akkor is jobban érezném magam, hogy tettem valamit legalább.

tegnapelőtt 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ird meg neki h bejon es max elutasit, de a fent felvazolt hulyeseggel nem leszel eloreb. Ha meg elutasit tovabb tudsz lepni.
tegnapelőtt 21:14
 2/14 A kérdező kommentje:

Nyáron beszéltünk utoljára, kicsit most már furcsa volna előállni, hogy figyelj, bejössz. Nem?

Ráadásul elkövettem azt a hibát akkor, hogy nem voltam vele őszinte. Megkérdezte, hogy hogy ráírtam és én nem mondtam meg neki, hogy tetszik és azért. Gondoltam nem leszek egyből annyira direkt, megpróbálom finomabban a tudtára adni, hátha érdekesebb úgy.

tegnapelőtt 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Haat akkor talalj ki vmi kamu urigyet pl tetszik egy kepe hol keszult vagy mit tom en. Aztan terj a targyra, oszinten szolva ugy is az szamit h bejossz e neki, ha nem akkor tok mind1 mivel irszra ha igen akkor is kb.
tegnapelőtt 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen, nagyon átlátszó lenne. De valószínűleg már így is tudja, hogy tetszik neked. Kivéve, ha sokan lájkolgatják a képeit, akkor lehet fel se tűnt neki.
tegnapelőtt 21:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyien lájkolják a képeit, szerintem sokan. Instan szoktam a napi történeteit szívezni, azt lehet észreveszi.

Tartok attól, hogy ha kölcsönös volna a szimpátia, akkor picit aktívabb lett volna a nyáron mikor beszéltünk. Lábon lőttem magam azzal, hogy nem utasíttattam el magam konkrétan, hogy legalább tudjak továbblépni.

Melyik volna szerintetek a jobb? Próbáljam meg megint az ürügyet, vagy szegezzem neki a lándzsát azzal, hogy mondja azt, hogy soha nem tetszettem neki és semmi esélyem, csak legalább szabaduljak meg a gondolatától?

Nyilván azt sem szeretném, hogy totál hülyének nézzen (még ha az is vagyok).

tegnapelőtt 21:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, mindenkinek ment a zöld!
tegnapelőtt 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Jól látod, ha kölcsönös lenne az érdeklődés, akkor aktívabb lett volna a legutóbbi beszélgetéseteknél.

De ne akard kierőszakolni belőle, hogy soha nem tetszettél neki, baromi kínos lenne így. Ha nem elég a tudat, hogy semmi érdeklődést nem mutatott soha, akkor legalább valami normális dologgal írj rá. Ha nem válaszol, az is nemnek számít.

tegnapelőtt 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Mindezt le is zárnám ennyiben, ha nem kaptam volna el néhányszor a pillantásait. Eddig csak azok néztek úgy rám akiknek tetszettem és akartak valamit. Az ilyet valahogy megérzem, ezért is írtam rá full lazán, mert biztos voltam magamban. S emiatt motoszkál bennem még mindig, hogy az, létezhetetlen, hogy ennyi volt és kész. Gúzsba köt teljesen, másra nem is tudok gondolni sem, pedig szeretnék.

Szerintem csak az lesz, hogy marad az ürügy, csak legalább akkor utasítana már el.

Női szemszögből valamilyen jó tipp esetleg, hogy mivel írjak már megint? Valamit a kutyájával kapcsolatban? Van egy tacskója úgy láttam.

tegnapelőtt 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Ja értem, ezt eddig nem említetted, hogy részéről volt bármi jel.

Ha tett fel valami képet a napokban a kutyájáról, akkor írhatsz neki ezzel kapcsolatban, de ha már rég volt, akkor inkább ne ez legyen az ürügy. Nem kell ennyire nyilvánvalóvá tenni, hogy mennyire nézed és észben tartod a dolgait.

Milyen képet/sztorit tett ki legutóbb? Talán még az tűnne legtermészetesebbnek, ha ezzel kapcsolatban írnál neki.

tegnapelőtt 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosabb, ha megkérdezed, szimpatikusabb megoldás. Ez a fenti módszer nagyon esetlen...
tegnapelőtt 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!